Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011








ΑΓΑΝΤΑ...

«Αποκαλύψεις»!!!

Πράγματι δεν έχει άδικο ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης που δήλωνε χτες πως «ό,τι αναφέρεται σε αυτό το έγγραφο (σ.σ. εννοεί αυτά που αποκάλυψε το «Wikileaks») είναι πράγματα δημοσίως λεχθέντα και εκπλήσσομαι που εμφανίζονται ως αποκάλυψη»...

Οντως, τα όσα αναφέρονται στα έγγραφα της αμερικανικής πρεσβείας, που δημοσιοποιήθηκαν από το «Wikileaks» δε συνιστούν αποκάλυψη.

Οι πάντες γνωρίζουν ότι η συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και ΗΠΑ, αλλά και αντίστοιχων μυστικών υπηρεσιών, όχι μόνο είναι στενή αλλά και θεσμικά κατοχυρωμένη μέσω δεκάδων διακρατικών «αντιτρομοκρατικών» συμφωνιών και πρωτοκόλλων.

Καμία έκπληξη λοιπόν για την κοινή αντιτρομοκρατική ομάδα ΕΛ.ΑΣ.- FBI που θέλουν ή έχουν συγκροτήσει ή για την τακτική «αναφορά» που δίνουν οι εκάστοτε υπουργοί Δημόσιας Τάξης στον Αμερικανό πρέσβη.

Αποδεικνύεται επίσης ότι οι μυστικές υπηρεσίες Ελλάδας - ΗΠΑ και άλλων χωρών, συνεργαζόμενες μεταξύ τους, γνωρίζουν τη δράση των λεγόμενων τρομοκρατικών ομάδων, άρα μπορούν και να την αξιοποιούν για να αποπροσανατολίζουν το λαό, να προβοκάρουν και να παίρνουν μέτρα καταστολής σε βάρος του λαϊκού κινήματος.

Είναι παμπάλαια, σαν «αρχαία σκουριά», η άποψη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που συνδέει τους τρομοκράτες με την «άκρα αριστερά», ακριβώς για να συκοφαντήσουν την οργανωμένη αντιιμπεριαλιστική αντιμονοπωλιακή πάλη για το σοσιαλισμό και να χτυπήσουν το ταξικό - λαϊκό κίνημα.

Πράγματι, οι αποκαλύψεις του «Wikileaks» δε μας κάνουν σοφότερους.

Ομως, επιβεβαιώνουν ότι ο λαός για να «ανασάνει» και να πάρει τις τύχες στα χέρια του πρέπει να απαλλαγεί από την εξουσία του κεφαλαίου.


Αλλα κουραγιο...



υσ και πριν ο αλεκτωρ λαλησει τρις, νεες συλληψεις ''παλαιων'' ''τρομοκρατων''.......................προχωραει η ''συμφωνια'' για τα κοιτασματα φυσικου αεριου και πετρελαιου, ο λαος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ''ΚΟΙΤΑ'' ΑΛΛΟΥ!

4 σχόλια:

  1. Αφησα σχόλιο στο προηγούμενο δωμάτιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πήγαινε και στης Δήμητρας ξανά να δεις πώς τοποθετείται η Κάρυ και το Μαμούνι...μπορεί να σ'ενδιαφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kariatida62 καλημερα, ωρε αφου ειδες το σχολιο που εχω αφησει πριν απο εσενα, τι με ματαστελνεις στην Δημητρουλα?
    Τι διαφορετικο λεει, απο ''διπλανη'' πολιτικη σκοπια ισως τα βλεπει, αλλα εσυ μημπως αλλο καταλαβες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή