Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011








ΑΓΑΝΤΑ...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ!

Κατσανέβας.

Ο κύριος Κατσανέβας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή («Αλτερ»), αυτή τη φορά όχι με την ιδιότητα του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚάρχη, αλλά του έγκυρου και έγκριτου καθηγητή.

Φαίνεται ότι του χρειαζόταν να ανεμίζει τούτη την περισπούδαστη σκελέα, στην προσπάθειά του να υποστηρίξει τους «φράκτες» που εξήγγειλε για τον Εβρο ο έτερος σοσιαλιστής Παπουτσής.

Το ενδιαφέρον με το που άνοιξε το στόμα του ο κύριος καθηγητής ήταν ότι κατάφερε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα «σοσιαλιστικά» νάματα του «παλαιού» ΠΑΣΟΚ.

Δεν επέτρεψε, δηλαδή, καμία παρανόηση από πού έλκει την καταγωγή του και το «νέο» ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.

Οπως είπε, όσοι αντιδρούν με τον φράκτη, αλλά κλειδώνουν το βράδυ την πόρτα του σπιτιού τους, τότε θα έπρεπε να καταγγείλουν τον εαυτό τους ότι παραβιάζουν τα δικαιώματα των κλεφτών, των δολοφόνων και των διαρρηκτών!

Τόσο εμπνευσμένος και βαθιά παραβολικός ο λόγος του κυρίου καθηγητού.

Μόνο που σαγηνευμένος από την εκπυρσοκρότηση μιας «λογικής» που μπερδεύει το μπουζούκι - μουσικό όργανο με τον αστυφύλακα - όργανο της τάξης, ο κύριος Κατσανέβας δεν αντιλήφθηκε τις υπηρεσίες που προσέφερε σε όλους εμάς.

Ως εκ τούτου τον ευχαριστούμε ειλικρινά που άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της «σοσιαλιστικής» επιστημοσύνης του για να διαπιστώσουμε το είδος του «ανθρωπισμού» του:
Ο «ανθρωπισμός» του κυρίου Κατσανέβα εξαντλείται στο γεγονός ότι, όπως προκύπτει από το χαριτωμένο παράδειγμά του, όλους αυτούς τους ανθρώπους που φτάνουν κυνηγημένοι και θαλασσοδαρμένοι στην Ελλάδα, ο κύριος αυτός δεν τους θεωρεί ανθρώπους, δεν τους θεωρεί ικέτες, δεν τους θεωρεί δυστυχισμένους, δεν τους θεωρεί πρόσφυγες.

Τους θεωρεί και ζητά από το κράτος να τους αντιμετωπίσει - συλλήβδην - ως «κλέφτες», ως «διαρρήκτες» και ως «δολοφόνους»!

Αυτή είναι η καθηγητική, η επιστημονική, άμα τε και η σοσιαλιστική γνώμη ενός αυθεντικού εκπροσώπου της «Αλλαγής».

Ως εκ τούτου δεν ήταν καθόλου παράξενο που ο κύριος καθηγητής έγινε αποδέκτης υπεράσπισης των απόψεών του ακόμα και της συνηγορίας του εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ., του Βελόπουλου, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διατυπώσει την «ουμανιστική» θέση ότι μετά το δεύτερο «Αλτ τις ει;» στα σύνορα, ο μετανάστης πρέπει να δέχεται μια σφαίρα στο δόξα πατρί.


Αλλα κουραγιο...




υσ Στην προσπάθειά του να διαφημίσει το καθηγητικό «βάθος» της σκέψης του, ο Κατσανέβας επιχείρησε κάποια στιγμή να εμπλέξει στον ιδιότυπο ρατσισμό του μέχρι και τον... Μαρξ! Επικαλέστηκε δε ως «απόδειξη» της «ορθότητας» των απόψεών του τις θέσεις του Μαρξ που, όπως ισχυρίστηκε, καταγράφηκαν στο «σοσιαλιστικό Μανιφέστο» της «Β' Διεθνούς»! Μπροστά, λοιπόν, στο χαοτικό βάθος τούτης της απόλυτης άγνοιας, και αφού επισημάνουμε
α) ότι αν υπήρξε ένα «Μανιφέστο» αυτό δεν ήταν το ανύπαρκτο «σοσιαλιστικό», αλλά το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» και
β) ότι ο Μαρξ μπορεί να είχε απόλυτη σχέση με την Α' Διεθνή αλλά ουδεμία σχέση είχε με την Β' Διεθνή μιας και - παρά την αντίθετη γνώμη του Κατσανέβα - είχε πεθάνει πριν την ίδρυσή της, ένα έχουμε να συστήσουμε στον κύριο καθηγητή: Την επόμενη φορά να προσέλθει καλύτερα διαβασμένος στο μάθημα.

απο τον ριζοσπαστη.

6 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
    Δημητρη..Με συγχωρεις..Αλλα ειναι κωμικο...
    Να ασχολεισαι με τον "γαμβρο"
    [πρωην συζυγος της Σοφιας] και κακο σπυρι στη μυτη του Αντρεα Παπανδρεου...[οπως ολοι οι γαμβροι...
    Αρχηγος τους βεβαια ο Τσιανο...Γαμβρος του..Μουσολινι Αλλο κακο σπυρι αυτος...]
    Καλε μου φιλε...Ποτε δεν υπηρξε Σοσιαλιστης αυτος...Ουτε στο βαθμο που υπηρξε ο Σιμιτης...
    [με τις κροτιδες του] Οπου πηγε, θαλασσα πλατια.
    Γι αυτο τον κανανε..."ξου" οι παλαιοπασοκοι, και νεοπασοκοι...[θυμιζω..Ηταν δοικητης του ΙΚΑ, νομιζω]
    Οποτε..Μαλλον..φυσιολογικα τα βλεπω οσα ειπε...

    Παραπερα...Οτι η Σοσιαλδημοκρατια, και η δεξια,
    συνεργαζονται, ειναι πλεον πασιφανες...Και στους
    ..Βουκλευτες του ΛΑΟΣ...Που το διαφημιζουν κι ολας...[μνημονιο]
    Το θεμα που με φοβιζει εμενα...
    Ειναι η στηριξη παρανομων πραξεων, που και η Ε Ε και ο ΟΗΕ δεν εγκρινουν...Και "διακριτικα" αποστασιοποιουνται...Ειναι δυνατον ακομη και να μηνυθουμε απο καποιον που θα παθει κατι απο τον φρακτη μας...Χωρις να εχει αποδειχτει, προηγουμενως, οτι ειναι λαθρομεταναστης, και οχι διωκωμενος πολιτικος προσφυγγας...
    Εκτος αν γραψουμε στα.....μας, Ολη τη διεθνη νομολογια για το θεμα...Οπως οι γειτωνοι μας...
    Και οι"αντιπαλοι τους" Ισραηλινοι, που καναμε "κολλητους" τελευταια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαστορα γεια σου και χαρα σου, δεν ασχολουμε με ''αυτον'' τον γαμβρο, ''αυτος'' ασχολειται μ'''εμας'', ο ''κυριος'' καθηγητης και ας μην ξεχναμε ποτε ''διοριστηκε'' καθηγητης, ''εκει'' στο ανωτατο ιδρυμα στον Πειραια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού λοιπόν είναι λάθος να κρίνουμε ως κακοποιούς όλους τους μετανάστες επειδή υπάρχδουν και τέτοιοι ανάμεσά τους, εσύ γιατί κρίνεις τους πασόκους συλλήβδην ("έλκουν την καταγωγή") μέσω του Κατσανέβα;

    Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεστη καλησπερα, τους πασοκους ψηφοφορους οχι, αλλα τους ''πασοκ'' ''πολιτικους'' ναι, γιατι απο το '81 με το που ''ανεβηκαν'' στην εξουσια τα εχουν κανει...............................μπαχαλο και ενα ''περιεργο'' φαινομενο βρε φιλε, ενω δεν αναπαραγουν, αυτοι πολλαπλασιαστηκαν---οι ''πολιτικοι''---του ''πασοκ''.
    οκ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατσανέβας...Κάτσεκάτω,τον λέει ο
    Βασίλης Βασιληκός, σε ένα του βιβλίο.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Frezia καλησπερα, αλλη μια πληροφορια για τον ''γαμβρο'' του παπανδρεικου.
    Καλο βραδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή