Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011








ΑΓΑΝΤΑ...

Στρατόπεδα συγκέντρωσης και πλωτές φυλακές για τους μετανάστες!!!

Εφιαλτικά σχέδια σε βάρος των μεταναστών...

Ο Χρ. Παπουτσής ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με την πραγματική στόχευση του νομοθετήματος.

Οπως είπε, με αυτό «θα αποκαταστήσουμε το κύρος της Ελλάδας και θα ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στη Συνθήκη Σένγκεν», κάνοντας λόγο για «αυστηρό νομοσχέδιο» που ...«υπηρετεί πάνω από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα»!

Αναφερόμενος στον περίφημο φράχτη που θα δημιουργηθεί στην περιοχή του Εβρου σημείωσε ότι «δεν θα είναι αποτρεπτικός για όσους αιτούνται ασύλου», προσθέτοντας ότι θα υπάρξει ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων και επιπρόσθετα «διακρίβωση στοιχείων από ΕΛ.ΑΣ. και FRONTEX», ενώ θα γίνεται «έλεγχος αληθείας των ισχυρισμών (σ.σ. των μεταναστών) με ειδικά μηχανήματα που θα προμηθευτούμε από την FRONTEX»!

Πρόκειται για μηχανήματα διακρίβωσης της αλήθειας, διότι, όπως τόνισε, «είναι χιλιάδες εκείνοι οι οποίοι λένε ψέματα», από τους εξαθλιωμένους που συνωστίζονται στα σύνορα της χώρας.

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι «είμαστε δεσμευμένοι από τη Συνθήκη Σένγκεν, θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα εκτός από τον φράχτη».

Παράλληλα, ο Χρ. Παπουτσής εκδήλωσε την προσήλωση της κυβέρνησης στη συμφωνία του Δουβλίνου Νο 2, λέγοντας ότι «τα ελληνικά σύνορα δεν προσφέρονται για είσοδο στις άλλες χώρες της ΕΕ» και «όσοι έχουν δικαίωμα ασύλου θα το πάρουν, όσοι δεν έχουν θα φύγουν από τη χώρα».

Οσον αφορά στο θέμα των στρατοπέδων, ο υπουργός είπε ότι θα χρησιμοποιούνται εγκαταστάσεις και στρατόπεδα που «απελευθερώνονται από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας», στα οποία θα υπάρξουν «κατάλληλες βελτιωτικές παρεμβάσεις»...

Οι ίδιοι χώροι θα χρησιμοποιούνται «ως χώροι κράτησης υπηκόων τρίτων χωρών που παραμένουν παράνομα και υπόκεινται σε διαδικασία επιστροφής».

Η διαδικασία αυτή θα χρηματοδοτηθεί κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων.

Και ανέφερε ότι «έχουμε καταθέσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης στην ΕΕ και έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή του με 230 εκατ. ευρώ».

Ο Θ. Παφίλης πρότεινε πολιτική ανυπακοής στις κατευθύνσεις της ΕΕ λέγοντας ότι «το 80% των ανθρώπων θέλουν να πάνε στην Ευρώπη» και θέτοντας το ερώτημα: «Γιατί δεν απειθαρχείτε στο Δουβλίνο και να τους αφήσετε να πάνε στις χώρες της ΕΕ;».

Το νομοθέτημα καταψήφισε ο ΛΑ.Ο.Σ. ζητώντας ακόμη μεγαλύτερη καταστολή.

Η κυβέρνηση υιοθετεί «αμερικάνικα πρότυπα», επισήμανε χαρακτηριστικά στην παρέμβασή του ο Θ. Παφίλης, αναφερόμενος τόσο στο κτίσιμο φράχτη στον Εβρο όσο και στα πλωτά στρατόπεδα που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Ηδη, έχει ανακοινωθεί πως μελετάται η ενοικίαση πλωτών «κέντρων υποδοχής».

Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει «με αποφασιστικότητα» τις απάνθρωπες και βάρβαρες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μετατρέποντας την Ελλάδα σε αιχμή του δόρατος κατά των μεταναστών, διαμήνυσε χτες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΝΔ τάχθηκαν υπέρ του νομοσχεδίου για την «Ιδρυση Υπηρεσίας Ασύλου», που προσαρμόζει την ελληνική νομοθεσία στη σχετική κοινοτική οδηγία.

Επιπλέον, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι μελετάται η προμήθεια πλωτών εγκαταστάσεων που θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι κράτησης μεταναστών.

Αλλα κουραγιο...



υσ Φρέσκο πακέτο με 25 δισ. ευρώ στις τράπεζες!!!
Σύσκεψη κυβέρνησης - τραπεζιτών...
Ζεστό κρατικό χρήμα και για τις άλλες μερίδες της πλουτοκρατίας!!!
Συζητήσεις για επιμήκυνση του κρατικού χρέους...
Νέα κρατικά δάνεια και κλυδωνισμοί...!!!
ΑΣΧΕΤΟ???

6 σχόλια:

  1. Δημητράκη, μου φαινεται πως Ακράτεια αναρτήσεων έχεις και συ, όπως λέει ο Γιατρός μας!
    Να το κοιτάξεις αυτό...περνούμε και στις δύσκολες ηλικίες πια!χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kariatida 62, ειναι τα γεγονοτα και οι μερες---και οι νυχτες---υποπτες, υπαρχει μυρωδια στον ''αερα'' ΧΟΥΝΤΑΣ.
    Οταν τα..............ειναι ενταξει, τυφλα να εχουν τα νιατα---ενταξει, οχι ακριβως, αλλα περιπου---αυτο το γελιο, ειναι χαρας? ζηλειας? υποτιμησης? ολα μαζι? η κατι αλλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Δημητράκη...για όνομα! Το γέλιο μου, είναι γέλιο
    υποτίμησης και ζήλειας? Τι να σου πω καυμένε...άλλη φορά θα σούρχομαι μουστρούφω!
    ---
    "Ο Θ. Παφίλης πρότεινε πολιτική ανυπακοής στις κατευθύνσεις της ΕΕ λέγοντας ότι «το 80% των ανθρώπων θέλουν να πάνε στην Ευρώπη» και θέτοντας το ερώτημα: «Γιατί δεν απειθαρχείτε στο Δουβλίνο και να τους αφήσετε να πάνε στις χώρες της ΕΕ;"
    Την βρίσκω πολύ σωστή την πρόταση.
    Πάντως και το τείχος στον Εβρο δεν μου κακοπέφτει...(την αλήθεια μου θέλω να στην λέω πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kariatida62 καλημερα, αστεια στα εγραψα.
    Δηλαδη πιστευεις οτι με τα ''συρματα'' θα κρατησεις απ'εξω τους ανθρωπους, που ερχονται απο χωρες που υπαρχει πολεμος, πεινα, διωξεις, σταχτη στα ματια ειναι ολη η ιστορια, να μπουμε στην λογικη των ''κυβερνωντων'' και ν'ανταλλασουμε προτασεις, γιατι 15 χιλιομετρα και οχι 35 και γιατι δεν κανουμε το ιδιο και απο την αλλη μερια των συνορων και δωστου ενα ατερμονο γαιτανακι προτασεων, ενω οι αιτιες που ''ξαφνικα'' ερχονται στην Ευρωπη μεταναστες, ειναι γνωστες, ποιοι ευθυνονται για τα προβληματα της Αφρικης και της Ασιας, ποιοι ευθυνονται για τα προβληματα της νοτιας Αμερικης, ποιοι βγαινουν κερδισμενοι απο το παγκοσμιο ''μπαχαλο'', αν παμε στην ''ριζα'' των προβληματων και υποχρεωσουμε τους ''κυβερνωντες'' των χωρων σε αλλαγη πολιτικης, τοτε θα βρεθουν λυσεις στα μετρα της αδελφοσυνης των λαων.
    Ειμαστε χωρα μεταναστων, καπως ετσι μας ''εβλεπαν'' και ''εμας'' καποτε αλλοι, αλλα αυτοι δεν ηταν το ''λικνο'' του πολιτισμου και της ''δημοκρατιας'', ουτε και ειχαν ξενιο Δια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν διαφωνώ με'όσα λες! Απλά κοιτώ να βρω ένα πρόχειρο μέτρο για να υπερασπίσουμε τουλάχιστον την δική μας ακεραιότητα. Δίότι ο πεινασμένος, Δημητράκη μου,θα πεινάσει μια μερα, θα πεινάσει δυό μέρες ε, τι τρίτη δεν θα αντέξει και θα σουβλίσει εσένα να φάει...κατάλαβες? Δεν θα σουβλίσει ούτε τον Αγγλο, ούτε τον Γερμανό, ούτε τον Ολλανδό. Εσένα θα φάει πρώτα!
    Ξέρεις τι γίνεται στο κέντρο της Αθήνας,ας πούμε στην οδό Αγ.Κωνσταντίνου απο τις 4.00 το απόγευμα και μετά? Δεν κοτάς ούτε με το αυτοκίνητο να περάσεις! Ακριβολογώ δεν υπερβάλλω!
    Και μια μικρή διόρθωση σε παρακαλώ να μου επιτρέψεις να κάνω! Εμείς σαν μετανάστες δεν φεύγαμε με τον ίδιο τρόπο! Εμάς μέχρι και στα δόντια μας κοίταγαν όταν μπαίναμε στις χώρες τους λες και ήμασταν γαιδάροι!!!
    Αμάν δεν σε προλαβαίνω και σενα με τις Αναρτήσεις!!!!
    Μια ακράτεια μας έχει πιάσει όλους γενικώς!χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kariatida62, στην Σωκρατους, στην Μενανδρου, στην Επικουρου, για πανω απο 12 χρονια κυκλοφορουσα, με το αυτοκινητο, με τα ποδια, με μηχανακι, ποτε μα ποτε δεν μ'ενοχλησε κανεις απο τους ''ξενους'', κατι ''χαστουκια'' σε δικα μας ''πρεζακια'' εριξα, οταν μεσα στην θολουρα τους ''τραβηξαν'' μαχαιρι σε πιτσιρικια για να τα ''ψειρισουν'', οπου ακους πολλα κερασια, κρατα και μικρο καλαθι, οτι ''πλακωνονται'' μεταξυ τους οι μεταναστες ναι γινεται, οτι γινεται εμποριο ουσιων, ναι γινεται, αλλα οχι απο την πλειοψηφια των μεταναστων, αυτα τα ξερει η αστυνομια, τωρα για τους ''δικους'' μας μεταναστες προφανως μιλας για την Ευρωπη, γιατι πολλοι, μα παρα πολλοι, την ''εκαναν'' απο τα βαπορια η πηγαιναν ''επισκεπτες'' και μετα τους κυνηγουσε το ιμιγκρεισον, στην Αμερικη, για επαναπατρισμο και οι περισοτεροι παντρευοντουσαν μια ''σερβιτορα'' Αμερικανα, για να μεινουν λανζτερηδες και μπας μπογια, στις νταινες των αλλων ''πατριωτων''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή