Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011









ΑΓΑΝΤΑ...

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Νο???

Οι μεταναστες στην νομικη.

Η κυβερνηση δεν ''παει'' στον διαλογο που την καλεσε ο πρυτανης.

Ο Ραγκουσης κανει τον Ποντιο Πιλατο.

Οτι λεει ο νομος!

Ποιος νομος?

Για να γινουν τα εργα του 2004---να τα οικονομησουν, ο Μπομπολας και λοιποι---, οι μεταναστες ητανε καλοι και νομοι δεν τους ''επιαναν''.

Οταν πηγαν και υπεγραψαν την συμφωνια του Δουβλινου---την περιβοητη νο2---δεν εβλεπαν τι υπογραφαν και σε τι περιπετειες, εμπλεκαν την χωρα?

Απο ΗΘΙΚΗΣ, αλλα και οικονομικης αποψης, η χωρα διασυρεται απο τις λοιπες χωρες της ''ενωμενης'' Ευρωπης, μας κουνουν το δαχτυλο και γελουν ειρωνικα για τις συνθηκες μεσαιωνα που εχουμε, σε οσους μεταναστες ''συλλαμβανουν'', ο στρατος, το λιμενικο, η αστυνομια.

Οι υπογραφες της συμφωνιας ''αντιστοιχουν'' σε ονοματα.

Ποιοι ειναι οι ΕΝΟΧΟΙ?

Οι μεταναστες, ητανε, ειναι ''καλοι'' για να τους χρησιμοποιουν σαν μοχλο πιεσης στους Ελληνες εργαζομενους, ειναι ενας ''μπαλαντερ'', πολλαπλων χρησεων, φθηνη εργασια, κακοπληρωμενη εργασια, απληρωτη εργασια, ανασφαλιστη εργασια, ''μισο''-ασφαλισμενη εργασια, απο τ'''αφεντικα'' και ''παραδειγμα'' ''ολιγαρκειας'' προς τον ''καλομαθημενο'', συνταξιουχο, η εργαζομενο, απο την Ελληνικη κυβερνηση.

Ειναι εξυπνη η ''κινηση'' της ''καταληψης'' της νομικης και ας ''φανει τωρα οτι ''κερδιζει'' η κυβερνηση, την στιγμη του τελικου απολογισμου---εκλογες---θα προσμετρηθει στις ''ζημιες'', τοτε θα ''ξαναθυμηθουμε'' οτι για την ''γκαφα'' εφταιγε ο Παπουτσης, που ηξερε απο την περασμενη Πεμπτη την ''εκστρατεια'' και δεν εκανε ''τιποτα'', καπως ετσι θα σερβιριστει, στα πανελ, ''αυτος'' εφταιγε!

Τιποτα, η ''ΤΙΠΟΤΑ''?

Οι πρυτανικες αρχες, που ριχνοντας νερο στον μυλο της νεας ''τρομολαθρομεταναστευσης'', εδωσαν εντολη να κλεισει η σχολη και να περιμενουμε το ''καινουργιο'', ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ, ντροπη τους.

Αυτοι, διδασκουν τους νεους ''φυλακες'' των νομων!

Εχουν νομους, εχουν την νομικη ''αρτιοτητα'' να καλυψουν την ''κατασταση'', αλλωστε αυτο δεν ειναι το ''αντικειμενο'' τους?

Ποντιοι πιλατοι η ''Ποντιοι πιλατοι''.


Και απο κοντα ο τεμπελης της ΡΗΓΙΛΛΗΣ---της λ. Συγγρου 340---, ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ!

Και σ'αυτουνου την ''γουνα'' μπαινουν ραμματα πολλα.

Ποντιος πιλατος.

3 ''ποντιοι πιλατοι'', εχουν την ''προσωρινη'' χαρα να παιξουν τα παιχνιδια τους πανω στις πλατες των μεταναστων, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.

Αρκει την ωρα της ανωτατης εκφρασης του ''δημοκρατικου'' μας πολιτευματος, ο ''κυριαρχος'' λαος, τους στειλει, αυτους και τα ''παιχνιδια'' τους στον....................ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

Γιατι ενω μας στρεφουν το βλεμμα προς μια ''κατευθυνση'', αυτοι οι ''ποντιοι πιλατοι'', στην αντιθετη ''κατευθυνση'' μας ανοιγουν τον...........λακκο...


Αλλα κουραγιο...




υς οι φωτο ειναι απο το Κορθι, στο πηδημα της γριας και ο καπεταν-Στρατης, μαζευει προβασια.
Μου το ειχε πει καποια στιγμη, ειναι.....................θα βρουν τροπο να τα κανουν σαν τα...........................μουτρα τους!

4 σχόλια:

  1. Ας σχολιάσω μόνο για τον Καπετάν Στρατή...
    Νόμιζα πως ήσουν εσύ...χαχαχαχαχαχαχα!
    Όλο το νησί σχεδόν έχω γυρίσει...ε το πιστεύεις στο πήδημα της γριάς δεν πήγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kariatida62 καλημερα, δεν συμφωνεις ως ''φαινεται'', οκ, λες στα 84 να ειμαι ετσι ''κοτσονατος''?
    Και ειναι πολυ κοντα στο σπιτι, τ'ονομαστο, ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε δεν συμφωνώ Δημητράκη μου, δεν συμφωνώ!
    Μπράβο στον Καπετάνιο, 20 χρόνια νεώτερος φαίνεται...να του πεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kariatida62 γεια σου ωρε, που δεν συμφωνεις, τι γενικα δεν............
    Σιγα μην του το πω, να παρουν τα μυαλα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή