Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010








ΑΓΑΝΤΑ...

Η κρατική βία.

Τα αστικά ΜΜΕ συνεχίζουν να προβάλλουν ως χαρακτηριστικό της απεργίας στις 15 Δεκέμβρη τη βία, χρησιμοποιώντας το σκηνικό που ήταν στημένο για προβοκάτσια και που δεν ήταν τυχαίο: Ανάμεσα στους διάφορους «αγανακτισμένους», κυκλοφορούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία άνθρωποι της Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών.

Είναι γεγονός ότι έχει ενταθεί η δράση της Αστυνομίας, της Ασφάλειας (αστυνομικοί με πολιτικά που παριστάνουν τους διαδηλωτές), που σε εντεταλμένη υπηρεσία των κρατικών μηχανισμών δρουν για το χτύπημα του ταξικού εργατικού κινήματος, προκειμένου να το αναχαιτίσουν.

Εδώ είναι απόλυτη η ευθύνη κυβέρνησης - κράτους. Που χρησιμοποιούν και τη δράση των λεγόμενων αντιεξουσιαστών, από τις γραμμές τους δρουν, γιατί τους βολεύει να προβοκάρουν.

Χτες ο «Ρ» δημοσίευσε φωτογραφίες κουκουλοφόρων που δρούσαν σε τέτοιες ομάδες, σε συνεργασία με τα ΜΑΤ και, μάλιστα, έκαναν και συλλήψεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά.

Αλλά αυτή η κρατική κατασταλτική δράση, όπως και κάθε κατασταλτική δράση κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών και υπηρεσιών, στόχο έχει το λαό και το κίνημά του.

Να γιατί το εργατικό κίνημα, ταυτόχρονα με τον αγώνα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, παλεύει ενάντια στην κρατική βία και καταστολή.

Και επαγρυπνεί.

Αλλα κουραγιο...



υσ υπουργος ''αστυνομιας'' ενας ''παλιος'' προεδρος της εφεε, παπουτσης τ'ονομα του, ο φασισμος εγινε η ''δουλεια'' του.

5 σχόλια:

  1. Είναι παλιά η συνταγή Καπετάνιε μου, σκοπό έχει τη δημιουργία επεισοδίων για να αποτρέψει τον Λαό να κατέβει στις απεργιακές συγκεντρώσεις!
    Μόνο στις πορείες του ΚΚΕ δεν τρυπώνουν, τυχαίο;
    Όχι βέβαια διότι οι διοργανωτές είναι υποψιασμένοι και τις περιφρουρούν!
    την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ απεδειξε...Με τον καλλυτερο τροπο...Εδω και χρονια πολλα, αυτα που λες...
    Ακομα και με συλληψεις οπλισμενων προβοκατορων, με φωτογραφικες μηχανες και αστυνομικες ταυτοτητες...
    Ο σκοπος της περιφρουρησης των εκδηλωσεων και των συγκεντρωσεων του ΚΚΕ...Δεν ειναι να σωσουμε τον δικο μας κοσμο απο τους δηθεν αναρχικους...Η τους εξωκοινοβουλευτικους παλιοτερα...
    Ειναι ακριβως να αποδειχτει περιτρανα...Οτι η προβοκατσια ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...
    Δειτε το επιτελους...25 χρονια το αποδικνυει το ΚΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Karfoma καλησπερα, αυτο που αφησες με ''σκια'' ειναι η κατακλειδα σου, δηλαδη, τι ειναι εκτος οτι δεν τους περνει να μας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαστορα καλησπερα, ετσι οπως τα λες ειναι και στις πορειες, τους εχουμε πιασει και αφοπλισει και μεσα στα σωματεια, γι'αυτο δεν ''κουνιεται'' μυγα οπου υπαρχει περιφρουριση του Παμε και παλιοτερα της ΕΣΑΚ-Σ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα ξύπνιος????
    Εχω κάνει κάτι δίπλες μα κάτι δίπλες!!!χαχαχαχαχαχα!
    Φιλιά πολλά,υγεία νάχετε όλοι σας!
    Να περάσετε καλά τα Χριστούγεννα!
    ΄Δημητράκη προσοχή με την γαλοπούλα!
    Να την πλησιάσεις διακριτικά.....χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή