Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010








ΑΓΑΝΤΑ...

''Μαφια των σκουπιδιων'', ετσι ελεγαν και καθε τοσο ενα ''τηλεκατευθυνομενο'' παπαγαλακι της αλητικης δημοσιογραφιας χαρακτηριζει τους 2.000 περιπου εργαζομενους στα σκουπιδια του μεγαλυτερου δημου της χωρας, του δημου της Αθηνας.

Απο τις 2.000 εργαζομενους, οι 900 ειναι με συμβασεις που ολοι οι δημαρχοι τις ανανεωναν, αλλα και τις χρησιμοποιουσαν σαν μεσο πιεσης απεναντι στους εργατες καθαριοτητας.

Ηδη εχουν απολυθει 100 ατομα, ετοιμαζουν να στειλουν στα σπιτια τους, αλλους 800 ανθρωπους, το 50% περιπου των εργαζομενων στην περισυλλογη των σκουπιδιων, πηγαν οι ανθρωποι ελευθεροι, παντρευτηκαν, εκαναν παιδια, πηραν δανεια, αγορασαν σπιτια και τωρα τους πετανε στον δρομο, αφου τους εστηψαν σαν λεμονοκουπες, εργαζομενοι στην περισυλλογη σκουπιδιων, οχι golden boys.

Δουλευουν 300 ημερες τον χρονο, τους χρωστανε τις αδειες του ''08, ''09, ''10, τους χρωστανε....................100.000 ωρες υπερωριων.

Ερχεται ο συνηγορος του πολιτη που τον πλασαρε το ΠΑΣΟΚ σαν ''γνησιο'' δημοκρατη και λεει λες και εχει απεναντι του τα ρεμαλια τα διευθυντικα που εχουν διορισει οι εκαστοτε δημαρχοι, θα κρατησω οσους ειναι απο ΑΣΕΠ.

Πας καλα μωρε Καμινη, εδω μιλαμε για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑΙΟΥΣ--ετσι τους λενε οταν συζητουν το.......ΠΡΟΒΛΗΜΑ--.

Και ομως πας καλα, πολυ καλα μαλιστα, γιατι οταν σε διαλεξαν, ηξεραν τι επαιρναν, ηξερε ο Ραγκουσης γιατι σε υποστηριξε το ΠΑΣΟΚ........ιδιωτικη πρωτοβουλια, εχουν χρημα τα σκουπιδια, απο την περισυλλογη μεχρι την διαχειριση μεγαλοι κατασκευαστικοι ομιλοι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, σε συνεργασια με γιγαντιαιες εταιρειες του εξωτερικου.

Και το κοστος της νεας κερδοφορας ''φαμπρικας'' των σκουπιδιων, θα μετακυλιστει στους....................δημοτες.

Εποχες ''οξυδερκων'' λαμογιων, πρασινες ''αναπτυξεις'' και πρασινα αλογα και ενας προεδρος δημοκρατιας, να χαιρεταει τον καθε υπουργο που κοβει θεσεις εργασιας και να πινει μακαριος τα τσιπουρα του στα Γιαννενα.

Αλλα κουραγιο...



υσ στα ''μουλωχτα'' εδιωξαν και 100 εργαζομενους στους βρεφονηπιακους σταθμους και αυτοι βρε αχρηστοι golden boys ητανε???
Δυο μηνες ειναι απληρωτοι και οι μονιμοι και οι συμβασιουχοι στον τομεα της καθαριοτητας!!!

2 σχόλια:

  1. Ως εδώ πια! Όχι πως δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται αλλά έχει παραγίνει το κακό. Ας γίνει κάτι επιτέλους για τους δημότες και μόνο γι' αυτούς, γι' αυτό το λόγο έχουμε την τοπική αυτοδιοίκηση...

    Δημότης της Αθήνας κι εγώ! Με τα λεφτά μου όλα αυτά! Τα νεύραααα μου!

    Παρολαυτά, καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Alla logia καλημερα, εχεις δικιο να εξοργιζεσαι, αλλα η κυβερνηση και ο ''εκλεκτος'' της, σου ''λενε'' μας............ψηφισατε, οποτε τωρα αυτοι εφαρμοζουν το...........προγραμμα τους???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή