Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010







ΑΓΑΝΤΑ...

Κερατεα, κατοικοι εναντιον καταπατητων των κτηματων τους!

Καταπατητες τα Ματ, εντολη εισαγγελεα για αποχωρηση της αστυνομικης δυναμης.

Κρατος εν κρατει η αστυνομια, δεν υπακουει στις εντολες των δικαστων.

Εθελ, κοψιμο μισθων, κοψιμο δωρων, κοψιμο Κυριακατικων, προπαγανδα της κυβερνησης στα γ...καναλα και στις φυλοκυβερνητικες ''φυλλαδες''.

Απεργια στα μεσα μαζικης μεταφορας και ενα αναπαντητο ερωτημα, αν, λεμε αν, τα παρουν οι ιδιωτες οι συγκοινωνιες, δεν θα παψουν να ειναι ενα φθηνο μεσο μεταφορας?

Τα υπεραστικα που τα εχουν ιδιωτες και ακριβα ειναι και συνεχεια επιδοτουνται απο το κρατος.

Τωρα ειναι ευκαιρια οι καθε λογης ''επενδυτες'' να βγαλουν τα ''σπασμενα'' και μετα απο λιγα χρονια να τα χρεωσουν και να τα ''ξαναδωσουν'' στο κρατος, το εργο το εχει ''ξαναπαιξει'' ο γερο-Καραμανλης, μια ζωη αβαντα στους εχοντες.

Μετα τις ''γκλοπιες'' στον δημοσιογραφο του Αλτερ στην Κερατεα--καλυπτε τα γεγονοτα--το καναλι του κουρη, κουνουσε μεσω αυτια, το μερος νο3 του μνημονιου, το τι περιμενει τους εργαζομενους και τους συνταξιουχους, εξπερ ο γιωργος κουρης στο ''παιχνιδι'' της ανταλλαγης υποστηριξης, προς καθε κυβερνηση, του ''δογματος'', κραταμε να σε κρατω.

24 δις ''εσβησε'' η κυβερνηση της τροικας σε οφειλετες του δημοσιου, το 10% των ''χρεωστουμενων'' στο Δ.Ν.Τ και θελει να πιστεψουμε ο γιωργος παπανδρεου οτι ολοι θα ''συνεισφερουν'' στην αποπληρωμη του δικου τους χρεους.

Και ενω παμε για την μεγαλη απεργια την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ο γιωργος νταλαρας απεδειξε για πολλοστη φορα ποσο.............νταλαρας ειναι, τραγουδησε μεσα στην εκκλησια του αγ, Παντελεημονα, μπροστα στον παπουλια και στο ιερωνυμο, στο θολωμενο του μυαλο, κανει ακομα τον μανατζερ η γυναικα του αννα νταλαρα και εζησαν αυτοι οι δυο καλα και εμεις..........

''Σαν'' κατι σαπιο να υπαρχει στην ατμοσφαιρα, σαν να θυμιζει ημερες '65-'67, ''ανυπακοοι'' αστυνομικοι, αυθαιρεσιες απο την κυβερνηση, γυρω στους 200 τραυματιες στα νοσοκομεια απο τις κινητοποιησεις του τελευταιου 10ημερου, οχι δεν ''κινδυνευουμε'' για επιβολη χουντας, οπως το '67, τα πολιτικα ''ηθη'' εχουν εκσυγχρονιστει, ΕΧΟΥΜΕ χουντα, αποφασιζουν για εμας χωρις εμας, το κοινοβουλειο ειναι δεσμιο στην ''πλειοψηφια'' του 42% του ΠΑΣΟΚ, η κατ' επιφαση δημοκρατια σε ολο το μεγαλειο της.

Οσοι ητανε με το ΠΑΣΟΚ και τολμουν να κανουν κριτικη, δεχονται συντονισμενες επιθεσεις απο τους ''φρουρους'' του ευρωπαικου εκσυγχρονισμου, ακομα και στις ιστοσελιδες παρατηρειται το ''φαινομενο'' του δογματος Μπους---ο οργουελ, το ειχε πρωτογραψει---, οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εχθρος μας.

Η απαντηση η δικη μας, ενοτητα, παντου, ας ξανακοιταχτουμε στα ματια και ας ξαναγινουμε, γειτονες, φιλοι, συναγωνιστες, για την δικη μας την ψυχικη αναταση και των παιδιων μας το αυριο.

Αλλα κουραγιο...

10 σχόλια:

  1. Η απαντηση η δικη μας, ενοτητα, παντου, ας ξανακοιταχτουμε στα ματια και ας ξαναγινουμε, γειτονες, φιλοι, συναγωνιστες, για την δικη μας την ψυχικη αναταση και των παιδιων μας το αυριο.

    Αντε μπράβο Τώρα μιλάς σωστά!!!
    Κατεβαίνω μαζί σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλα...Ερχομαι κι εγω, κι ο Θεος βοηθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαστορα χαιρεται, ελα, αλλα ασε τον θεο, δεν μας ''παει'', αντι να τους πλακωσει στα.................αστροπελεκια, καθεται και τους κοιταει, υπομονη, ε, ''θεικη''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημερα σε ολους!

    Το θεμα ειναι να μη πανε μονο οι ιδιοι και οι ιδιοι, αλλα να διαδηλωσει και επιπλεον κοσμος που εχει αγανακτησει απο τη κοροιδια!
    Εκτος κι αν δεν ενοχλουνται απο τη κατασταση
    Τι να πω, πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε μηπως γελασει το 'αχειλι' μου που περιμενει χρονια να μας δει ολους μαζι.

    Εμεις καθοριζουμε τις τυχες μας. Σου εγραψα και στο σχολιο που εκανες πως εγω θα ειμαι στην πλατεια μαζι με τον ΜΠΙΛΙ.
    Μαστορα, κρατα ενα κοκκινο γαρυφαλο μηπως και συναντηθουμε......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημητράκη μου που είσαι απόψε που έστρωσα τραπέζι και μαγείρεψα για σένα...΄το φαγητό που μου ζήτησες?
    Σε περιμένουμε!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Elva καλησπερα, ε, μετα τα τοσα μετρα......παντως τωρα εχουμε αλυσιδες εξω απο τα αμαξοστασια της ΕΘΕΛ και συμμετεχουν ολες οι παραταξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Taspa καλημερα, να δω που θα ''τρεχω'', θα τα πουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kariatida62 καλησπερα, μολις γυρισα απο την δουλεια και το κατινακι μου ειπε ''τρεχα'', σε ψαχνουν οι φιλοι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή