Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΑΝΤΑ...
ΣΕΑΑΝ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑμεΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Αγωνιστική δράση για να σταματήσουν την εξαθλίωση,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων και το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής χαιρετίζουν τους δεκάδες ανάπηρους και γονείς και κηδεμόνες «που διαδήλωσαν οργανωμένα, πειθαρχημένα και αποφασιστικά την Πέμπτη το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών, άφοβα απέναντι στις δυνάμεις καταστολής, προβάλλοντας μαχητικά τα αιτήματα που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των αναπήρων και των οικογενειών τους».
Οπως αναφέρουν, «η παρουσία των δυνάμεων καταστολής δεν μας εξέπληξε, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις αντιμετωπίζουμε.
Ομως, είναι ενδεικτικό των δυνάμεων της συγκυβέρνησης, που θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα αδιαλλαξίας και της θέλησής τους να περάσουν τα μέτρα διά πυρός και σιδήρου, για να μείνει αλώβητη η κερδοφορία και η εξουσία της τάξης τους.
Ομως, νομίζουμε, ότι οι νέοι ανάπηροι και οι γονείς και κηδεμόνες με τη μαχητικότητά τους, έδωσαν ένα καλό μάθημα.
Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα - που συναντήθηκε μαζί μας παρά την αρχική του άρνηση, κάτω από την πίεση των διαδηλωτών - ότι «με ευαισθησία θα δει τα προβλήματά μας αλλά δεν μπορούν να μην κάνουν κάποιες αναγκαίες προσαρμογές», είναι ομολογία για το πετσόκομμα που ετοιμάζουν.
Ετσι κι αλλιώς, η δήλωση του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά ότι αυτό το πακέτο μέτρων είναι το τελευταίο, είχε αξία μόνο για τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα δελτία ειδήσεων των καναλιών της πλουτοκρατίας που στηρίζουν αυτή τη βάρβαρη επίθεση ενάντια και στους αναπήρους.
Αλλα κουραγιο...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, υσ Αγωνιστικός προγραμματισμός
Οι ανάπηροι, οι γονείς και κηδεμόνες σε όλους τους χώρους παίρνουν την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους στα δικά τους χέρια: Τετάρτη, 5/9 στις 4 μ.μ. στην αίθουσα του Φάρου Τυφλών Ελλάδος (Αθηνάς 14 και Δοϊράνης, Καλλιθέα) συγκέντρωση των τυφλών. Πέμπτη, 6/9 στις 6.30 μ.μ. στην Χαλκοκονδύλη 37 (2ος όροφος) συγκέντρωση των χρονίως πασχόντων. Κυριακή, 9/9 στις 10.00 π.μ. γενική συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5οςόροφος).

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ο κυριος υπουργος...
    Καταργωντας και τα ελαχιστα προνομια των αναπηρων...Και των χρονιως πασχοντων...Θα μεριμνησει τελικα....
    Και για την ευθανασια τους...!!
    Διοτι...
    Προς τα κει "παει το πραμμα"
    με την απαξια της αλληλεγγυης του κρατους για τους χρονια πασχοντας...
    Και την.."πωληση τους" σε χορηγους...
    Οποιος κακομοιρης..Δεν γινεται αρεστος, στους μεγαλους ρυθμιστες της ζωης μας...Που ειναι οι τομεις διαφημισης των εταιρειων...
    Τουλαχιστον...
    Θα πρεπει να διατηρει το δικαιωμα του αξιοπρεπους ΘΑΝΑΤΟΥ...!!
    Για να μην σπρωχνουμε τελικα τα αναπηρα παιδια..Απο τις ταρατσες...Πριν πεσουμε και οι ιδιοι μαζι τους...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαστορα καλημερα, δυστυχως ετσι ειναι οπως τα γραφεις, οποτε αυτο που μονο καταλαβαινουν οι εκαστοτε ''κυβερνωντες'', ειναι ΑΓΩΝΕΣ, ΑΓΩΝΕΣ, ΑΓΩΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή