Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012









ΑΓΑΝΤΑ...


Πολιτική αλητεία!

Η αθλιότητά τους δεν έχει όριο.

Ποτέ δεν είχε.

Τώρα, προεκλογικά, φτάσαμε να παρακολουθούμε:
Τον ένα κυβερνητικό εταίρο, τον ίδιο που λέει ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε» και ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι «κοπρίτες», να θυμάται τις «ανάγκες για προσλήψεις» σε τομείς του δημοσίου.

Τον άλλο κυβερνητικό εταίρο να κατηγορεί (τον... κυβερνητικό του εταίρο) για «προεκλογική ψηφοθηρία», για «κομματικά ρουσφέτια» και να υπόσχεται πως αν αναδειχτεί αυτοδύναμος στις εκλογές, τότε θα κάνει εκείνος τις... προσλήψεις, αλλά με «αξιοκρατία»!

Πρόκειται για πολιτική αλητεία της χαμηλότερης υποστάθμης.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς το εξής:
Και οι μεν - που θέλουν προεκλογικές προσλήψεις -
και οι δε - που δε θέλουν ρουσφετολογικές και προεκλογικές, αλλά υπόσχονται... αξιοκρατικές μετεκλογικές προσλήψεις,
είναι αυτοί που μαζί και από κοινού
έχουν υπογράψει,
έχουν συμφωνήσει,
έχουν αποφασίσει,
έχουν καταστήσει νόμο του κράτους
και πανηγυρίζουν (!!!)
γιατί όχι μόνο δε θα κάνουν «προσλήψεις», αλλά, όπως διατρανώνουν και περηφανεύονται (!!!), ως «πατριώτες» και σωτήρες» που είναι,
μέσα στο 2012 θα προχωρήσουν - είναι προειλημμένο - σε 15.000
και μέχρι το 2015 θα προχωρήσουν - είναι προειλημμένο - σε 150.000, όχι προσλήψεις,
αλλά ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ δημοσίων υπαλλήλων!


Νέα Δημοκρατία

«Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και στη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία».

Το παραπάνω απόσπασμα περιέχεται στην προς «εταίρους» και «δανειστές» επιστολή του Αντώνη Σαμαρά
(σ.σ.: ναι, ναι, πρόκειται για την επιστολή που ...δεν θα έστελνε, όπως άλλωστε και το Μνημόνιο, το οποίο δεσμεύεται ότι θα εφαρμόσει, είναι εκείνο που ...δε θα ψήφιζε).

Καλό είναι, λοιπόν, τη συγκεκριμένη παράγραφο να την έχουμε πρόχειρη.

Οχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί άρχισε να γεμίζει ο τόπος από γαλάζιους Μαυρογιαλούρους.

Και από γνωστούς ...«αντιμνημονιακούς» ψηφοθήρες.

Αλλα κουραγιο...




υσ ο ερωτας η εργασια και η γνωση ειναι οι αστειρευτες πηγες της ζωης.
αυτες πρεπει να κυβερνουν.

απο το ακου ανθρωπακο, του ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

4 σχόλια:

  1. Bρε Δημητράκη, χθες να δεις τι άκουσα!
    Οσοι δημόσιοι υπάλληλοι πήραν δάνεια απο το Παρακαταθηκών,τα δάνειά τους τιτλοποιήθηκαν στην Στανλευ&Μόργκαν για να πάρουν ένα ποσό(δεν θυμάμαι πόσο) Εξαιρέθηκαν μόνο τα δάνεια των πολιτικών και των υπαλλήλων του Ταμείου.
    Επομένως για το κούρεμα των δανείων στα νοικοκυριά που υπόσχεται προεκλογικά ο Αντωνάκης είναι τρίχες κατσαρές γιατί η Στάνλευ &Μόργκαν απο δω και πέρα έχει να κάνει με τα δάνεια των υπαλλήλων!
    Μετά μου λες εσύ δεν χωρούν τσαμπουκάδες...
    Βρε οι άνθρωποι είναι εγκληματίες και πάντα φτιάχνουν και τον στρατό τους ολόγυρα για να μη μπορείς να τους πλησιάζεις καν και συ μου απαντάς στο ρητό μου για τσαμπουκαδες?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aληθινη αντιμνημονιακη παραταξη μεσα στο αστικο συστημα..Δεν νομιζω να υπαρχει...
    Δυστυχως για ολους μας...!!
    Η Λαικη εξουσια ΜΟΝΟ μπορει να "Ξερριζωσει" το χρεος..Τα "κουρεματα"...Και ολους να μας κουρεψουν ΓΟΥΛΙ...!!
    Παλι θα ξαναμεγαλωσουν τα χρεη..!!
    Εξ αλλου..Και οι ιδιοι οι Κουρεις...Οταν χρειαστηκε...
    ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ/ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ το χρεος τους...!!
    Δεν το κουρεψαν...!![Και ΗΠΑ και η Γερμανια, με τους εργατικους υπηκωους]
    ΜΟΝΟ σ εμας απαγορευουν....
    Αληθεια..Τι θα γινει με το χρεος της Ισλανδιας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kariatida62 καλημερα ο σαμαρας σαν γνησιος εκπροσωπος-αντιπροσωπος της δεξιας στην χωρα για να βγει στο τιμονι της χωρας θα ταξει λαγους με πετραχειλια, ο κοσμος επι ουδενι δεν πρεπει να τον πιστεψει, γιατι μετα οταν ο σαμαρας θα εφαρμοζει κατα γραμμα το μνημονιο2 θα ειναι πολυ αργα για ''κοψοχεριδες'' και απογοητευσεις, θα εχουμε περασει στον 18ο αιωνα, χωρις μισθους αξιας, χωρις ιατροφαρμακευτικες καλυψεις, χωρις παιδεια, χωρις συνταξεις, χωρις, χωρις, χωρις, οτι σκεφτεις βαλτο μετα τα χωρις.

    Γιατι στο εγραψα οτι δεν γινεται να κανουμε τσαμπουκαδες, απλα τιποτα εκτος της στιγμιαιας εκτονωσης δεν προκειται να πετυχουμε και αν πως θα φτασεις να τον καταχεριασεις, τον φυλαει ''στρατος''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαστορα καλημερα, μα το συστημα εχει εκθρεψει ολες αυτες τις ''παραταξεις'' που οποτε θελει καλουνται με τον εναν η αλλο τροπο να το υπηρετουν.

    Το Ισλανδικο χρεος ειναι καυτη πατατα για ε.ε και γι'αυτο κρατουν σιγη ιχθυος, διεγραψαν τα χρεη των νοικοκυριων, εξασφαλισαν τις καταθεσεις και αφησαν τις τραπεζες και την ε.ε να κλυδωνιζονται, ηδη το 2011 ειχαν αυξηση του αεπ γυρω στο 3% και το '12, '13 γυρω στο 2,5%, οταν οι χωρες του οασα προβλεπεται να πιασουν γυρω στο 1,5% και παρ'ολο οτι καταφεραν να ''βαλουν τα γιαλια'' στους παγκοσμιους οικονομολογους με τους ''σπουδαιους'' οικους αξιολογισης, μη μποροντας να παραδεχθουν οτι υπαρχουν λυσεις, χαρακτηριζουν επιτυχημενη μεν---τι να κανουν εφ'οσον βγηκε σωστη---ανορθοδοξη δε---και καλα οτι αλλου ισως δεν θα πιασει.

    Αυτα εχω υπ'οψιν για την Ισλανδια, που στα υπ'οψιν δεν εχουν ''τιποτα παλιοκομμουνιστες'' στην κυβερνηση, αλλα πολιτικους που δεν θελουν το μικρο νησι τους, να το εχουν οι ''μεγαλοι'', τελευταια τρυπα του ζουρνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή