Κυριακή 25 Μαρτίου 2012


ΑΓΑΝΤΑ...


Μέρες αντικομμουνισμού

1. Οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων Βενιζέλος - Σαμαράς, με την κατακραυγή του κόσμου να σκαλώνει στον οισοφάγο τους και το είναι τους να καταρρέει, είναι αναγκασμένοι να καταφύγουν στον αντικομμουνισμό για λόγους ψηφοθηρικούς.

2. Ενας ακροδεξιός πολτός που σχηματίστηκε από διάφορα γκρουπούσκουλα της Ακροδεξιάς πουλάει εκδούλευση.
Πρόκειται για σχηματισμούς παρακρατικών που κλαίνε για την επιθανάτια αγωνία του συστήματος.
Λόγω εκλογών, ορισμένοι Χρυσαυγίτες τρέχουν σαν τα άγρια σκυλιά, να προλάβουν να χτυπήσουν κανέναν ανυπεράσπιστο λαγό-μετανάστη για να τον πουλήσουν μετά στους Ελληνες.
Η τιμή σε ψήφους...

3. Ανεπίκαιρες και φθαρμένες, γνωστές στους κοσμικούς κύκλους, οι κυρίες Μπακογιάννη και Κεφαλογιάννη επιδίδονται στη διάδοση του αντικομμουνισμού, κίτρινες, με ανοιχτό το στόμα από μίσος για τις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών.
Τους παραστέκονται οι δημοσιογράφοι - κόλακες, που τις βοηθούν όχι μόνο να ξεπερνούν τις νευρώσεις πολυτελείας τους αλλά και να αξιοποιούν κάθε στιγμή του θεάματος εις βάρος μας.

4. Ο αριστερός αντικομμουνισμός είναι υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για τη στοχοποίηση των κομμουνιστών.
Η Αριστερά, στην προσπάθειά της να υπάρξει και να γίνει αρεστή από την εποχή του Κύρκου μέχρι τον Κουβέλη, δέχτηκε τις ευλογίες μιας αλητοκρατείας που κυβερνά από τη μια άκρη της Ευρώπης έως εδώ.
Τραπεζίτες και δεξιοί ακόνισαν τον αντικομμουνισμό τους με βάση τα κείμενα της ελληνικής Αριστεράς.

5. Δημοσιογραφία και αντικομμουνισμός.
Αυτοί που διακήρυτταν ότι δεν υπάρχει πλέον Αριστερά και Δεξιά και ότι όλοι είμαστε Ελληνες, έχουν επιδοθεί στο κυνήγι μαγισσών.
Η γραμμή έχει περάσει: είναι εύκολο και ανώδυνο να στοχοποιήσουν το ΠΑΜΕ.
Το σινάφι που διαφημίζει τον πλειστηριασμό ως τρόπο επιβίωσης και την Ευρώπη των συσσιτίων δεν μπορεί να πέσει χαμηλότερα.
Αν αυτές τις μέρες παρακρατικοί περάσουν σε αγριότητες, ηθικοί αυτουργοί θα είναι αποκλειστικά οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης που καλλιεργούν τον αντικομμουνισμό σε καθημερινή πια βάση.

Αλλα κουραγιο...
υσ λυκοσυμμαχιες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου