Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012







ΑΓΑΝΤΑ...


ΛΑ.Ο.Σ.

Ψεύτης και προβοκάτορας για να τρομάξει ο λαός

Η νέα αθλιότητα Καρατζαφέρη σε βάρος του ΚΚΕ επιβεβαιώνει το ρόλο που έχει αναθέσει το αστικό σύστημα στο κόμμα του κνούτου

Με κατασκευασμένες βρωμιές και χυδαία ψέματα, που ξεσκεπάζουν το ρόλο του ΛΑ.Ο.Σ. σαν εκτελεστή συμβολαίων σε βάρος του ΚΚΕ, για να χτυπήσει το λαό και το κίνημα, ο Καρατζαφέρης επιχείρησε με συνέντευξή του στο «Βήμα» να σερβίρει ξαναζεσταμένες τις προβοκατόρικες αθλιότητες περί συνεργασίας του Κόμματος με τη ΝΔ.

Είπε ο Καρατζαφέρης: «Εμένα με ενδιαφέρει ότι η ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια ήταν σύμμαχος του ΚΚΕ. Εβγαζε λεφτά από τα Ταμεία για να δώσει στο ΚΚΕ.
Αναφέρομαι για τα λεφτά που δόθηκαν από τον κ. Σιούφα.
Τα λεφτά που δόθηκαν χωρίς διαγωνισμό, αλλά με επιμήκυνση κάποιου διαγωνισμού για επιχειρήσεις του κόμματος.
Δόθηκαν από τη ΝΔ, προκειμένου να έχει την ησυχία της.
Αυτός ο φόβος του ΠΑΜΕ πρέπει να σταματήσει εδώ.
Υπάρχει δημοκρατία και δεν πρέπει να έχουμε φοβικά σύνδρομα, ότι θα έλθει το ΠΑΜΕ να μας "κάνει ντα"».

Ο αρχηγός της αγέλης του ΛΑ.Ο.Σ. λέει συνειδητά ψέματα, όπως έκανε με την προβοκάτσια της «Γερμανός» ή την επίθεση στο ΚΚΕ, με αφορμή την προσπάθεια ομοϊδεατών του να εισβάλουν στη Βουλή, στις 5 Μάη του 2010.

Επιδιώκει μάταια να συκοφαντήσει το ΚΚΕ στα μάτια των εργαζομένων και του λαού, προσπαθώντας απελπισμένα να θωρακίσει το αστικό σύστημα και τη συγκυβέρνηση του «μαύρου μετώπου», που επιτίθεται με λύσσα στο λαό.

Τα άθλια υπονοούμενα περί οικονομικής συναλλαγής ανάμεσα στο ΚΚΕ και τη ΝΔ είναι διπλή πρόκληση, όταν ξεστομίζονται από τον αρχηγό ενός κόμματος που έχει τις πλέον άδηλες πηγές χρηματοδότησης, με διαπιστωμένες σχέσεις με τον υπόκοσμο και το οργανωμένο έγκλημα, όπως προέκυψε από την αποκάλυψη του κυκλώματος των τοκογλύφων στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός ότι η βρώμικη επίθεση στο ΚΚΕ έχει ταξικό υπόβαθρο, επιβεβαιώνεται λίγο παρακάτω, όταν ο Καρατζαφέρης αποφαίνεται ότι «(στην αριστερά) θέλουν έναν "τρίτο γύρο"», για να προσθέσει: «Κατ' αρχάς, σας παραπέμπω στα αρχεία του ΚΚΕ για να δείτε το πρόγραμμά του.
Μιλάει για κυβερνήσεις "χωρίς τη λειτουργία του Κοινοβουλίου".
Εγώ ξέρω ότι αυτό είναι φασισμός.
Πιστεύω ότι θέλουν να γίνει μια αναμπουμπούλα προκειμένου να βγουν κερδισμένοι».

Ο ίδιος, απαντώντας στην ερώτηση αν «η λύση είναι ένα "αστικό μέτωπο" έναντι της αριστεράς», απαντάει χωρίς περιστροφές: «Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει "αποκομμουνιστικοποίηση" της χώρας.
Η Ελλάδα είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης.
Είναι δυνατόν να κάνει το ΠΑΜΕ κουμάντο παντού;
Κάνει κουμάντο στα ξενοδοχεία και τα κλείνει.
Κάνει κουμάντο στα λιμάνια.
Στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, όπου έχει τοποθετήσει ένα κοντέινερ και έχει καταλάβει τον χώρο».

Πρόκειται για κυνική ομολογία ότι αυτό που ανησυχεί τον Καρατζαφέρη και το αστικό σύστημα είναι το δυνάμωμα των εργατικών - λαϊκών αγώνων, στους οποίους πρωτοστατεί το ΠΑΜΕ.

Το ταξικό κίνημα συσπειρώνει νέες δυνάμεις στη σύγκρουση με τα μονοπώλια, τα κόμματα και την πολιτική τους, με οργάνωση στους τόπους δουλειάς, εκεί που πονάνε τα αφεντικά.

Αυτούς τους αγώνες φοβάται ο ΛΑ.Ο.Σ. και το αστικό σύστημα, που έχει αναβαθμίσει το ρόλο του Καρατζαφέρη, ακριβώς για να τον αξιοποιήσει σαν δύναμη κρούσης και σαν εκτελεστή της πιο αδίστακτης προβοκάτσιας ενάντια στο ταξικό κίνημα και το λαό, ενόψει και των νέων βάρβαρων μέτρων που τις επόμενες μέρες θα επιχειρήσει να περάσει η συγκυβέρνηση και τα δεκανίκια της.

Αλλα κουραγιο...



υσ ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΥΡΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου