Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011





















ΑΓΑΝΤΑ...

Ο καιρός της περιφρόνησης

1. Η μοναδική ενοχή που πρέπει να μας διακατέχει είναι γιατί δεν βάλαμε ακόμη το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ευρώπης.

2. Ο τηλεμαραθώνιος τρομοκρατίας των ημερών λόγω, υποτίθεται, της απόφασης του γνωστού κρετίνου για δημοψήφισμα είχε το χαρακτήρα εξετάσεων από την πλευρά των ΜΜΕ με κριτή την Τρόικα.
Η Ελλάδα χανόταν αυτές τις μέρες σε μια αφηρημένη κατάσταση μακριά από το κέντρο που αποφάσιζε για τη μοίρα της, ως ένα εξάρτημα άσχετο, παρανοϊκό και επιβλαβές για τη λειτουργία της Ευρώπης.
Οι γνωστοί δημοσιογράφοι, ξεπερνώντας ο ένας τον άλλο σε κυνισμό, διασκέδαζαν με τον τρόμο μας δίνοντας το περίγραμμα της κατάρρευσής μας και προσπαθώντας να ρυθμίσουν τη συμπεριφορά μας μπροστά στις θυσίες στις οποίες πρέπει να υποβληθούμε αν θέλουμε να πάμε παρακάτω.
Και δεν σταματούσαν οι «αστέρες» των Μίντια το θαυμαστό έργο τους μέχρι να βεβαιωθούν πως το χαμόγελο της Μέρκελ θα επανερχόταν στη θέση του.

3. Ολοι οι μικροαστοί μοιάζουν μεταξύ τους. Ούτε τώρα με συγκινεί το θέαμά τους.
Τους παίρνουν αυτοκίνητα, σπίτια που έχουν αγοράσει με δόσεις και τους στέλνουν στη σκιά της πραγματικότητας.
Πόσες φορές δεν διέδιδαν με θρασύτητα τα ψέματα του πρωθυπουργού που τώρα τους κρέμασε;
Πόσες φορές δεν συμφώνησαν να κυκλοφορούν ελεύθερα όλα τα εγκληματικά διατάγματα που τώρα τους πνίγουν;
Η αυξανόμενη εξαχρείωση των κύκλων τους είναι συνέπεια της ημιμάθειας και της εσκεμμένης απάτης την οποία θεωρούσαν, οι στενόμυαλοι, ως τη μόνη απάντηση στα δύσκολα της καθημερινότητας.
Τώρα θα αρκεστούν σε μια οδυνηρή μετάβαση μέχρι να καταλήξουν στον πάγκο που τους αξίζει.

4. Ούτε ο Παπαδήμος δεν θα μπορέσει να αναχαιτίσει την κούραση και το θυμό των πολιτών.
Θα εξακολουθήσει να εκπροσωπεί την κυριαρχία της Ευρώπης πάνω μας. Ως εκ τούτου θα αντιμετωπίζει καθημερινά την περιφρόνησή μας, η οποία θα λάβει το χαρακτήρα ύψιστου καθήκοντος.

5. Γνωρίζοντας πολύ καλά την ιστορία και τη μεθοδολογία της Ευρώπης, δεν πρέπει να μας απασχολεί που μας διασύρουν οι κυβερνήσεις των χωρών της.
Αυτό που πρέπει να μας ενοχλεί είναι η φτηνή προσπάθεια των ΜΜΕ να καταπνίξουμε το φυσικό μας δικαίωμα στην ανταπόδοση της προσβολής.

Αλλα κουραγιο...




υσ Του
Γιώργου ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ

5 σχόλια:

  1. Είναι πιο ελεεινοί και απο τους ελεεινούς!

    Απόψε δεν έχει ξενύχτι...ούτε με ανταλλαγή απόψεων! χαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαααχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Δημητράκη!
    Αν θέλεις πέρασε λίγο απο το σπίτι μου, να δεις δύο τελευταία σχόλια στο ποστ μου.
    Έλαβα και αντίστοιχου περιεχομένου μέιλ...
    Νασαι καλά, σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kariatida62 καλημερα, ειναι μην ''μπλεξουμε'' οι δυο μας, κανουμε ''ανω-κατω'' τον ντουνια, ε, κατι ειναι να ''λες'', το κατι ''παραπανω'' σε μια αναρτηση-ιστορικη, καλο θα ειναι ολοι μας να ''ξαναδιαβασουμε'' την ιστορια τουλαχιστον των τελευταιων 70 χρονων, φαινεται πολυ καθαρα την πορεια που ετοιμαζαν απο τοτε για τα να την φερουν στα σημερινα ''αδιεξοδα'', δεμενοι παντα σε παλατι, ξενο παραγοντα και ντοπιους διεφθαρμενους πολιτικους και απο κοντα επιορκοι, στρατιωτικοι και στυνομικοι, που ενω ειχαν-εχουν ορκιστει να φυλασσουν την χωρα απο ξενους και απο λωποδυτες, αυτοι εκτελουσαν και βασανιζαν ΕΛΛΗΝΕΣ, τελος παντων, μακαρι να βρουμε την δυναμη να τους πεταξουμε τους τωρινους-χθεσινους-αυριανους προστατες μας απο τον σβερκο μας, γιατι τα μαντατα ειναι παρα πολυ ασχημα, πανε για συνταξη στα 70---το γραφαμε στους τοιχους στις εκλογες του '07 και οι φιλοι απο τ'αλλα κομματα γελουσαν---παγωμα των συνταξεων τουλαχιστον μεχρι το'15, κοψιμο ολων των εφαπαξ, μαντρωμα ολων των ταμειων στο ΙΚΑ---αντιλαβανεσαι τι σημαινει αυτο, παροχες υγειας, ΜΗΔΕΝ, προληψη, ΜΗΔΕΝ, συνταξεις, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ---ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΑΜΕΣΟ, 30.000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ Μ..... ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ, ΖΗΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΗΔΗ ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ-ΜΙΣΘΟ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ 25% ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ''ΔΑΝΕΙΑ'' ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΠΛΑΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΜΜΙΑ.

    Καμμια ανοχη στους ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΩΞΙΜΟ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kariatida62 στο πρωτο σου σχολιο, αυτοι ειναι μονο μερικοι απο τα πληρωμενα παπαγαλακια-κοτες της εξουσιας.

    Τους καλεσε ο ψυχαρης και τους εκοψε τους μισθους στο μισο, οχι οτι εχουν αναγκη με τα διψηφια νουμερα μισθων που επαιρναν, οι περισοτεροι με πρωτο νουμερο, το 3, το 2 και μερικοι και το 4, τους εκοψε απο τις εφημεριδες, το ιδιο εκανε το αλαφουζεικο, η τεγοπουλου, το μπομπολεικο, κοτες, σκυψιμο του κεφαλιου και σπασιμο μεσης, μετα χειροφιλημα, αλα μαφια, στο δακτυλιδι, γλιτσες, ερπετα, τσανακογλυφτες, οι ανθρωποι-υπανθρωποι, που εχουν ''αναλαβει'', την ''ενημερωση'' μας, ΔΟΥΛΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eμ' γι'αυτό φωνάζω βρε Δημητράκη στο κόμμα(όχι σε σένα) τι περιμένετε ωρέ? Να μας δέσουν χειροπόδαρα οι αλήτες και μετά να κάνουμε εκλογές!
    Ανατρέψτε τους ξεσηκώστε τον λαό, καταγγείλετε ότι καταπατούν το Σύνταγμα!
    Για να έκανε τέτοια κίνηση το τρίτο εν δυνάμει κόμμα και θα σου έλεγα εγώ μετά Παπαδήμο και δανειακές συμβάσεις!
    Η Ελλάδα απ'ακρη σ'άκρη θα κατέβαινε στα πεζοδρόμια! Παράδειγμα θα δείναμε και στα υπόλοιπα κράτη...φλόγα που θα γινόταν πυρκαιά και θα τους έπαιρνε όλους και θα τους σήκωνε!
    Δημητράκη μου ομελέττα δεν φτιάχνεις αν δεν χτυπήσεις αυγά! Ολες οι επαναστάσεις χρειάζονται και θυσίες...
    Αλλά, αλλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή