Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011






ΑΓΑΝΤΑ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε

«Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Καρατζαφέρης έθεσαν επικεφαλής της κυβερνητικής τους σύμπραξης τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο, αυτή είναι η επιθυμία της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ» .
«Απέναντι σ' αυτή τη μαύρη συμμαχία ο λαός πρέπει να αντιτάξει τη δική εργατική - λαϊκή συμμαχία για να τους εμποδίσει και να τους ανατρέψει».

Αλλα κουραγιο...





υσ λυκοφιλιες

5 σχόλια:

  1. Βλέπω την κυραΜέρκελ και το κοντοΣαρκοζί να δείχνουν χαρούμενοι, αλλά δεν βλέπω κείνον τον Ο-μπάμπα...
    Παράλειψις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη καλησπέρα σου.
    Περισσέψανε τα λόγια, δεν μένει άλλο μέσο, δεν έχουμε το δικαίωμα, έχουμε την υποχρέωση να αντισταθούμε,έχουμε υποχρέωση να πείσουμε τον κόσμο.
    Είναι χρέος μας να βγούμε στους δρόμους, όλοι, όλοι όσοι κατανοούμε το μέγεθος του προβλήματος, όλοι όσοι μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους ήχους από τα τύμπανα του πολέμου που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας.
    Καλά τα συλλαλητήρια, καλές οι συγκεντρώσεις και οι διαμαρτυρίες,αλλά πρέπει να ζωντανέψουμε τις γειτονιές,σε παράλληλες προσπάθειες με την δράση στους χώρους δουλειάς. Πρέπει να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, να τον πείσουμε,να τον εμπνεύσουμε, να πορευτούμε μαζί του για να αναπτυχθούν αγώνες αποτελεσματικοί, με πορεία και στόχο στρατηγικό την ανατροπή του απάνθρωπου συστήματος που έβαλε στόχο την εξολόθρεψη μέρους της εργατικής τάξης.
    Στο όνομα της αξιοπρέπειάς μας, στο όνομα της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας, οφείλουμε να βγούμε στους δρόμους, στις γειτονιές, να αξιοποιήσουμε τους συνοικιακούς συλλόγους, να κάνουμε επιτροπές,ανοιχτές συνελεύσεις, ότι μπορούμε για να ενημερώσουμε.
    Μπορούμε, μπορούμε που να πάρει η ευχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ καλημερα, οντως μου ''ξεφυγε'' η ''αποκαλυψη'' των Αμερικανων, ανθρωπινα τα λαθη, το εχει πει και ο γιωργαρας, τι ποιος γιωργας, αυτος ο δημοψηφιστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. blackbedlam καλημερα, εχεις δικιο σε οσα γραφεις, παντως μην ''αυτομαστιγονωμαστε'', θα το εχεις δει, οτι τωρα εχουμε μεγαλη ''επιρροη'' στον κοσμο, οπου συζηταμε, ρωταει, συμμετεχει, μαθαινει ποιος ειναι μαζι του καρδια και σωμα, σιγουρα θελουμε πολυ δρομο ακομα, αλλα μην ''ξεχναμε'', οτι και οι σ. ειναι ανθρωποι που αντιμετωπιζουν τα ιδια προβληματα, απλως για ''κακη'' μας ''τυχη'', ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΝΑ, ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ, οποτε τραβαμε το ''καρο'', με γνωση και κεφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαναση Κραβαριτη καλημερα, καλως ηρθες, που σε βρισκω, σε ποιο ιστολογιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή