Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΑΝΤΑ...
ΚΚΕ: «Φρίκη και σαπίλα» το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ
Ως επιβράβευση της ΕΕ για «τα νεκρά και σακατεμένα παιδιά από τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία, τα θύματα του πολέμου στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη και σε άλλους πολέμους, όπου η ΕΕ είχε και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στην «ιμπεριαλιστική ΕΕ», προσθέτοντας ότι (η απονομή είναι επίσης) η «επιβράβευση της ΕΕ για την ανελέητη σφαγή των εργατικών, λαϊκών δικαιωμάτων.
«Φρίκη και σαπίλα είναι αυτό το βραβείο και για αυτούς που το έδωσαν και για εκείνους που θα το παραλάβουν» αναφέρει, τέλος το ΚΚΕ στο σχόλιό του.
Αλλα κουραγιο...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
''ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ''
Απο το βημα.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Δημήτρη.
    Για γέλια και για κλάματα, αλλά τι περιμένεις περισσότερο από αυτούς που υπηρετούν το κεφάλαιο, από μια επιτροπή με παρελθόν και παράδοση.
    Επιτροπή νόμπελ ειρήνης !!!
    Που κατά το παρελθόν έχει βραβεύσει τους Τζίμυ Κάρτερ, Σιμόν Πέρεζ, Γιτζάκ Ράμπιν τον Κορμπατσώφ,τον Ρούσβελτ και μέλη της επιτροπής αυτής, έχουν προτείνει ακόμη και τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι.
    Πρόκληση η βράβευση της ΕΕ, της συμμαχίας των Ευρωπαϊκών κεφαλαίων,οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης των λαών,η ΕΕ που σήμερα καταλύει κάθε έννοια δημοκρατίας, ανεξαρτησίας.
    Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ που οι εκπρόσωποι της εξουσίας της καλλιεργούν τον Ρατσισμό και βρίσκει έδαφος ο φασισμός.
    Νόμπελ Ειρήνης στον βασικό εταίρο στην συμμαχία της φρίκης και του τρόμου μαζί με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ που εξαπολύουν πολέμους στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Λιβύη και ζεσταίνουν την πολεμική τους μηχανή για το Ιράν και την Συρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. blackbedlam καλησπερα, ενημερωτικοτατη, μπραβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή