Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΑΝΤΑ... Οι διαστρεβλωτές της Ιστορίας...
Εχει ιστορικά επιβεβαιωθεί ότι ο καπιταλισμός ήταν και είναι το ιδανικό περιβάλλον για την εκκόλαψη φασιστικών - ναζιστικών μορφωμάτων τύπου «Χρυσής Αυγής». Δεν προέκυψε αυτή από παρθενογένεση, γέννημα - θρέμμα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, τη στηρίζει άμεσα ή έμμεσα ως εφεδρεία του, ως δύναμη κρούσης σε βάρος του εργατικού - λαϊκού κινήματος και της πολιτικής του πρωτοπορίας, του ΚΚΕ, στη στρατηγική του οποίου εντοπίζει και τον κίνδυνο για την ύπαρξή του.
Δεν είναι λίγες οι πηγές απ' όπου τροφοδοτείται η «Χρυσή Αυγή» και οι δηλητηριώδεις απόψεις της. Τι άλλο από πριμοδότησή της είναι η «έμπνευση» του δημάρχου Παπάγου - Χολαργού, Β. Ξύδη, και του Δημοτικού Συμβουλίου να κοσμήσουν την πρόσκληση που εξέδωσαν για τις εκδηλώσεις για το γιορτασμό της 28ης Οκτωβρίου με τις φωτογραφίες και τα διαγγέλματα του τότε βασιλιά Γεωργίου, του δικτάτορα πρωθυπουργού Ι. Μεταξά και του αρχιστράτηγου Α. Παπάγου...
Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για κρίκο σε μια αλυσίδα παρόμοιων αβανταδόρικων για το χρυσαυγίτικο μόρφωμα κινήσεων από αιρετούς της Τοπικής Διοίκησης προσκείμενους στα αστικά κόμματα, εκκλησιαστικούς παράγοντες κ.ά.
Πολλοί οι πρόθυμοι να βάλουν πλάτες για τη διάχυση στο λαό των επικίνδυνων για τα συμφέροντά του απόψεων της «Χρυσής Αυγής» και για τη διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας.
... τροφοδοτούν τα ναζιστικά μορφώματα
Ετσι που να μαθαίνουν π.χ. οι μαθητές των σχολείων του Παπάγου - Χολαργού που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, ότι η αντίσταση ήταν υπόθεση του βασιλιά, ενός φασίστα πρωθυπουργού και του αρχιστράτηγου Παπάγου, των πολιτικών και ιδεολογικών προγόνων της φασιστικής και ναζιστικής «Χρυσής Αυγής»...
Ο δήμαρχος Παπάγου έχει κι άλλες φορές στο παρελθόν επιδαψιλεύσει τιμές στους διώκτες των κομμουνιστών, των αγωνιστών της Αντίστασης. Αυτό ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων, που φυσικά τσάκισαν και όλο τον υπόλοιπο λαό υπηρετώντας την πλουτοκρατία.
Ας τους θυμίσουμε για μια ακόμα φορά ότι η Ιστορία της Αντίστασης γράφτηκε απ' το λαό, το κόμμα του το ΚΚΕ, απ' το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ, ανεξίτηλα επειδή γράφτηκε με ποτάμια αίματος.
Ας μη μοχθούν μάταια να την παραχαράξουν οι νοσταλγοί των φασιστών και των αιμοβόρικων σκυλιών που το σύστημα διαχρονικά αμολάει εναντίον του εργατικού - λαϊκού και κομμουνιστικού κινήματος.
Αλλα κουραγιο...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,υσ ο ε.α ναυρχος που ασχολειται με τα κοινα, εχοντας ''κοινη'' λογικη.

3 σχόλια: