Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011




ΑΓΑΝΤΑ...

Ευρωπαϊκό «όχι» σε αποζημιώσεις για το Δίστομο

Ως απαράδεκτη απέρριψε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την προσφυγή

Σφουντούρη και τριών άλλων Ελλήνων που ζητούσαν αποζημιώσεις.


Αλλα κουραγιο...




υσ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.

4 σχόλια:

  1. Δημήτρη καλησπέρα σου.
    Βρε όταν ακούω ότι ζητήσαμε κάτι, οτιδήποτε από όλους αυτούς, δεν μπορείς να καταλάβεις πως μου ακούγεται, κάτι σαν κοροϊδία.
    Υπάρχει κρίση, μια κρίση από την οποία δεν μπορούν να απεμπλακούν οι ίδιοι.
    Κάτω από αυτήν την κρίση, είναι υποχρεωμένοι προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, να επιβάλουν όσο γίνεται ποιο Βαρβάρα μέτρα, να μας εξοντώσουν.
    Δεν έχουν άλλη επιλογή, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, που και να μπορούσαν δεν θα έκαναν τίποτε για τα δικαιώματα μας, πόσο μάλλον τώρα.
    Φυσικά δεν λέω ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να διεκδικούμε,μιας και μέσα από τους διεκδικητικούς αγώνες αναπτύσεται και η απαιτούμενη ζύμωση με τον κόσμο, η συμβολή στην ανάπτυξη της ταξικής συνείδησης.......
    Εμένα όμως τι να σου πω, κάπως μου κάνει. Είναι αυτό που λέει, τι τους κοιτάτε βρε πετάξτε τους.
    Είναι με λίγα λόγια αυτό που λέει, ότι μέσα στα πλαίσια του καπιταλισμού και ιδικά σήμερα που πια δεν μπορεί να υπάρχει με τους όρους που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, δεν μπορεί να προκύψει τίποτε καλό για την τάξη μας.
    Σήμερα το μόνο που θα έπρεπε να μπορούμε είναι να τους ανατρέψουμε και αφού σήμερα δεν είμαστε έτοιμοι, τότε με τα μούτρα αγώνας ,για να ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα οργανωμένα και αποφασιστικά και όσο γίνεται ποιο σύντομα.
    Μην χάνουμε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Δημητρη.... λιγο αργα δεν τα ζητησανε???

    καλο καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Β.Β καλησπερα.

    Αυτο κανουν με τις προσφυγες οι ανθρωποι απο το Διστομο, αγωνα, δεν το βαζουν κατω και ξερουν οτι εχουν απεναντι τους, τους φασιστες δικαστες, που δικαζουν συμφωνα με το δικιο του δολοφονου, δηλαδη των απογονων των Ναζι.

    Αγωνας λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλι καλησπερα.

    Το γαμωτο της ιστοριας ειναι οτι τα ζητανε τα δικια τους χρονια, απλως οι εδω ''κυβερνησεις'' με τους σπασομεσιδες, τσανακογλυφτες και διαπλεκομενους πρωθυπουργους, υπουργους και λοιπους πολιτιακους παραγοντες, ολως τυχαιως, μπλοκαρουν τις ενεργειες των απογονων των εκτελεσθεντων του Διστομου και φτασαμε σε αυτη την ξεφτιλα αποφαση απο το υποτιθεμενο δικαστηριο των ανθρωπινων δικαιωματων, δικαστηριο, κατ' επιφαση για τα ανθρωπινα δικαιωματα, σφυγκοφωλια φασιστων ειναι, το δειχνει η αισχρη αποφαση τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή