Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011











































ΑΓΑΝΤΑ...

Αποκλειστικά υπεύθυνη η κυβέρνηση, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο Πάγκαλου.

Απρόκλητη κατασταλτική βία πολεμικής χροιάς ενάντια στο λαό που διαδήλωνε, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Δεκάδες στα νοσοκομεία.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων και τα ΜΑΤ στράφηκαν με αγριότητα και τόνους χημικών κατά της λαϊκής κινητοποίησης έξω από τη Βουλή.

Αξιοποιώντας μηχανισμούς κρατικών κατασταλτικών υπηρεσιών, είτε χρησιμοποιώντας ομάδες δήθεν «αντιεξουσιαστών», η κυβέρνηση εφάρμοσε σχέδιο εξόντωσης του οργανωμένου λαϊκού κινήματος, την ίδια ώρα που υποκριτικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος καλούσε σε διάλογο τους «αγανακτισμένους».

ΚΚΕ: Η απάντηση στον κλιμακούμενο αυταρχισμό, στην άγρια επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα είναι η λαϊκή οργάνωση και αντεπίθεση για την απόκρουση και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, της εξουσίας των μονοπωλίων.

Αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του ΚΚΕ στη Βουλή για να σταματήσει το όργιο κυβερνητικής καταστολής.

Γιατροί και νοσηλευτές, στελέχη του ΚΚΕ και συνδικαλιστές, έσπευσαν χτες το απόγευμα στο ιατρείο στο Σύνταγμα προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στους τραυματισμένους διαδηλωτές.

Εκατοντάδες τραυματίες.

Γιατροί και νοσηλευτές, στελέχη του ΚΚΕ και συνδικαλιστές έσπευσαν χτες το απόγευμα στο ιατρείο στο Σύνταγμα να προσφέρουν βοήθεια στους τραυματισμένους διαδηλωτές
Ενενήντα εννέα τραυματίες μεταφέρθηκαν χτες σε νοσοκομεία της Αθήνας, απ' τα επεισόδια, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, αλλά στην πραγματικότητα οι τραυματίες είναι αρκετές εκατοντάδες.

Οι τραυματίες έφεραν χτυπήματα, εγκαύματα, ενώ αντιμετώπιζαν και αναπνευστικά προβλήματα από την εκτεταμένη χρήση χημικών.

Στον «Ευαγγελισμό» μεταφέρθηκαν 28 τραυματίες, από τους οποίους δυο παρέμειναν για περαιτέρω εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» μεταφέρθηκαν 57 τραυματίες.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένας με κάταγμα στο κρανίο και υποσκληρίδιο αιμάτωμα και παρέμεινε για νοσηλεία.

Επτά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ελπίς», έξι στην «Πολυκλινική» Αθηνών και ένας στο «Σωτηρία».

Εκατοντάδες άνθρωποι έφτασαν χτες τραυματισμένοι στο ιατρείο που στήθηκε στο Μετρό του Συντάγματος, με αναπνευστικά προβλήματα, χτυπήματα και εγκαύματα.

Τραυματίες είχαν εγκλωβιστεί στο Μετρό του Συντάγματος και ήταν αδύνατη η πρόσβαση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστούν στα νοσοκομεία.

Με παρέμβασή του στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κατήγγειλε εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας την πρωτοφανή επίθεση των δυνάμεων καταστολής με χρήση χημικών, ζήτησε τον άμεσο απεγκλωβισμό από το Μετρό και την ευρύτερη περιοχή διαδηλωτών και άλλων πολιτών και το σταμάτημα της ρίψης χημικών που δημιουργούν αφόρητη κατάσταση σε χιλιάδες ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας.

Συνδικαλιστές της ΟΕΝΓΕ κατήγγειλαν ότι δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν πετώντας δακρυγόνα και βόμβες κρότου στα ιατρεία που είχαν στηθεί στην πλατεία Συντάγματος και την ώρα εκείνη περιέθαλπαν τραυματίες.

Μετά και την παρέμβαση του Θ. Παφίλη στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι οι τραυματίες που είχαν εγκλωβιστεί στο Μετρό του Συντάγματος μεταφέρθηκαν με συρμούς στο σταθμό του Μετρό στο Μέγαρο Μουσικής και από κει με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία.

Γιατροί και νοσηλευτές, στελέχη του ΚΚΕ και συνδικαλιστές έσπευσαν χτες το απόγευμα στο ιατρείο στο Σύνταγμα προκειμένου να προσφέρουν τη βοήθειά τους στους τραυματισμένους διαδηλωτές, μεταφέροντας και υγειονομικό υλικό και φάρμακα.

Χτες το απόγευμα το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με τηλεφωνική επικοινωνία ζήτησε απ' το διοικητή του νοσοκομείου να βοηθήσει αποστέλλοντας υγειονομικό υλικό και φάρμακα στο ιατρείο που είχε στηθεί στο Σύνταγμα (οξυγόνο κ.ά.).

Ο διοικητής απάντησε ότι δεν του επιτρέπεται νομικά να βγάλει το υγειονομικό υλικό εκτός του νοσοκομείου.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι το νοσοκομείο θα είναι όλη τη μέρα σε επιφυλακή, ώστε να προσφέρει βοήθεια σε όσους τραυματίες έχουν ανάγκη.

Μπαράζ καταγγελιών

Στους 181 (εκ των οποίων 56 αστυνομικοί) ανέρχονται οι τραυματίες που διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ ή προσήλθαν στο ΕΣΥ μετά τα επεισόδια της Τετάρτης στο Σύνταγμα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Δυο τραυματίες παρέμειναν για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, πρόβλημα εμφανίστηκε το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, όπου εγκλωβισμένοι πολίτες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν μέσω των συρμών του Μετρό έως το σταθμό Μέγαρο Μουσικής και από εκεί τους παρελάμβαναν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει ότι «τα ΜΑΤ και η αστυνομία μετέτρεψαν το σταθμό του Συντάγματος σε θάλαμο αερίων, τη στιγμή που στο ιατρείο περιθάλπονταν εκατοντάδες τραυματίες», κυκλοφόρησε χτες το Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό.

Aναφέρει ότι ακόμα και ένστολοι εργαζόμενοι του Μετρό δέχτηκαν άγρια επίθεση των ΜΑΤ εν ώρα εργασίας.

«Η υγεία των διαδηλωτών, και όχι μόνο, δέχτηκε μια αλόγιστη, αλλά σχεδιασμένη επίθεση. Στόχος η φίμωσή τους και ο εκφοβισμός της κοινωνίας», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ.

Παρέμβαση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας έκανε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, καταγγέλλοντας την αλόγιστη και επικίνδυνη χρήση χημικών (η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε κατεπείγουσα έρευνα σχετικά).

Ανάλογες καταγγελίες έκαναν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Σύλλογος Συμβασιούχων Ιατρών ΙΚΑ Αττικής και το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου «Ελπίς».

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε και η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αλλη μια οργανωμένη προβοκάτσια

Σε αγαστή συνεργασία χτες το μεσημέρι φασιστοειδή, Αστυνομία και οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές έστησαν σκηνικό έντασης στο κέντρο της Αθήνας.

Ομάδες - ομάδες μαυροντυμένων νεαρών ανέβηκαν από το πρωί στο Σύνταγμα, σχεδόν ταυτόχρονα με την πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία ανέβαινε στην πλατεία από τη Σταδίου, ενόσω αποχωρούσε η πορεία του ΠΑΜΕ.

Περί τις 13.30, με πρόσχημα την παρουσία ακροδεξιών σε στοά της οδού Οθωνος και με διαχεόμενες τις φήμες ότι υπήρξε και μαχαίρωμα, κουκουλοφόροι επιτίθενται σε εκείνο το σημείο.

Το αμέσως επόμενο βήμα (λίγα λεπτά αργότερα) είναι η έφοδος διμοιρίας ΜΑΤ που παραμόνευε στην Αμαλίας.

Οι «αντιεξουσιαστές» στήνουν μέτωπο εναντίον τους, ρίχνουν πέτρες και μολότοφ, όσο περνά η ώρα σπάνε μάρμαρα της πλατείας και τα μαρμάρινα σκαλοπάτια από τα ξενοδοχεία της οδού Γεωργίου Α' για πολεμοφόδια, φτιάχνουν πρόχειρα οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, καίνε βαν εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, επίσης τις τέντες από τα πέριξ της πλατείας ταχυφαγεία, σπάνε βιτρίνες στα πρώτα καταστήματα της Ερμού.

Η Αστυνομία απαντά με βροχή τα δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης.

Η ατμόσφαιρα όσο περνά η ώρα γίνεται αποπνικτική.

Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια κυριολεκτικά σκασμένοι από τα χημικά ψάχνουν καταφύγιο στις αποβάθρες του μετρό.

Οι «αντιεξουσιαστές» τούτη τη φορά δεν απλώνουν τη δράση τους στους γύρω δρόμους (Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας, Αμαλίας), όπως έγινε στα εξίσου στημένα επεισόδια της 15ης Ιούνη, αλλά περιορίζονται να στέκονται μέσα στην πλατεία Συντάγματος και να πετούν από κει ό,τι έχουν διαθέσιμο.

Η Αστυνομία σε κάποια φάση έκανε ολοφάνερα κλοιό γύρω από την πλατεία, παίζοντας «κλεφτοπόλεμο» μαζί τους.

Αργότερα περί τις 17.30 τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά, βομβίδες και χαρακτηριστική άνεση, εκδιώκοντας όλους όσοι είχαν μαζευτεί στο οδόστρωμα μπρος στον «Αγνωστο Στρατιώτη».

Στο μεταξύ από το κάτω μέρος της πλατείας (και με την ένταση να έχει μεταφερθεί στο πάνω κομμάτι της) οι «αντιεξουσιαστές», έχοντας κάνει και αυτή τη φορά τη δουλειά τους, απομακρύνθηκαν.

Εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία τραυματισμένοι, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Τέσσερις άντρες στο ΚΑΤ, με αναπνευστικά προβλήματα, χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ ένας απ' τους τραυματίες έχει και εγκαύματα.

Μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Αλλοι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο «Σωτηρία», τρεις με αναπνευστικά προβλήματα και ο ένας με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα.

Ο ένας τραυματίας παρέμεινε για νοσηλεία καθώς έχει πάθει χημικό αναπνευστικό έγκαυμα.

Ενώ ένας ακόμα μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο καθώς είχε εγκαύματα στην πλάτη και το κεφάλι και χρειαζόταν αντιμετώπιση από ειδικό χειρουργο.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 14 συλλήψεις και 17 προσαγωγές.

Χημικά και μέσα σε κτίρια

Διμοιρία των ΜΑΤ κυνήγησε διαδηλωτές μέχρι την οδό Ξενοφώντος (κάθετος της Αμαλίας). Κάποιοι αναζήτησαν καταφύγιο στα γραφεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ). Οι αστυνομικοί συνέχισαν μέχρι την είσοδο του κτιρίου όπου έριξαν μέσα χημικά.

Η ατμόσφαιρα στο κτίριο έγινε αποπνικτική.

Από την επίθεση των ΜΑΤ τραυματίστηκαν τρεις εκπαιδευτικοί.

Στο ίδιο κλίμα τα ΜΑΤ στην οδό Ξενοφώντος έριξαν δακρυγόνα μέσα σε ιδιωτική σχολή, με το προσωπικό που εκείνη την ώρα βρισκόταν εντός να βγαίνει πανικόβλητο και σκασμένο έξω στο δρόμο όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Η αστυνομική επιχείρηση είχε αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι και τις οδούς Ερμού και Αθηναΐδας προσπαθώντας να γλιτώσουν.

Το κυνηγητό στις οδούς αυτές γινόταν πάλι από τις ομάδες «Δέλτα».

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα αστυνομικοί της ομάδας «Δ» μετά από φραστικό επεισόδιο έριξαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά εναντίον θαμώνων καταστημάτων στην Ευαγγελιστρίας αλλά και στην Ερμού, όπως και στη Μητροπόλεως.

Επίσης, αστυνομικοί της ίδιας ομάδας απωθούσαν διαδηλωτές προς το Μοναστηράκι χρησιμοποιώντας κλομπ και ρίχνοντας χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Διαδηλωτές και θαμώνες των καταστημάτων άρχισαν να τρέχουν προς την πλατεία στο Μοναστηράκι για να αποφύγουν τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί με τα δίκυκλά τους κύκλωσαν διαδηλωτές και θαμώνες στην πλατεία και στη συνέχεια τους κυνήγησαν προς την Πλάκα.

Διαδηλωτές χτυπήθηκαν και νωρίς το πρωί όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό επί της Βασ. Κωνσταντίνου.

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην οδό Ερατοσθένους στο Παγκράτι, όπου αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών.

Την ίδια ώρα, στη Βασ. Σοφίας στο ύψος του «Ευαγγελισμού», αστυνομικοί επιχείρησαν να απομακρύνουν άλλη ομάδα που πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία στο οδόστρωμα.

Οκτώ άτομα οδηγήθηκαν με μικροτραυματισμούς ή αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Μεθοδευμένα και οργανωμένα ξεκίνησαν κι εκτυλίχτηκαν (και) τα χτεσινά επεισόδια, που αποτέλεσαν το πρόσχημα για να χτυπήσουν οι δυνάμεις καταστολής στο ψαχνό και να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας.

Μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη «διαδηλωτές» λογιών λογιών είχαν πάρει θέση ακριβώς μπροστά στα κάγκελα που είχαν στήσει τα ΜΑΤ.

Παραταγμένοι δίπλα δίπλα, «ακομμάτιστοι» που εμφανίζονται ως ομάδα «Ουστ», άλλα άτομα κρατώντας ελληνικές σημαίες, σημαίες με το αστέρι της Βεργίνας και της Κύπρου, φωνάζοντας συνθήματα, όπως «κλέφτες - προδότες», κρατώντας πανό με γραμμένο πάνω «Οχι» και πηγαινοφέρνοντας μες στο πλήθος μια κρεμάλα απευθυνόμενη στους «βουλευτές» τους «ανθέλληνες».

Και, τέλος, στην άκρη προς τη Βασ. Σοφίας, μια ομάδα που από τις 12 το μεσημέρι (όχι τυχαία η ώρα) έβριζε ακατάπαυστα και χυδαία τους ΜΑΤάδες καλλιεργώντας το κλίμα.


Το πρόσχημα

Το πρόσχημα για να ορμήσουν οι αστυνομικοί εναντίον των συγκεντρωμένων δόθηκε στις 13.27.

Ηδη, από τις 12 το μεσημέρι, η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ έχει προσεγγίσει από την Πανεπιστημίου την πλατεία Συντάγματος, που ήταν γεμάτη από άλλους διαδηλωτές.

Στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου και στα πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου στη συμβολή της με τη Βασ. Σοφίας κινούνται πολλές ομάδες με λίγα άτομα η καθεμιά, που «ασχολούνται» με το ΠΑΜΕ.

Η ομάδα που καλλιεργεί το κλίμα περιμένει.

Και στις 13.27 ακριβώς επιχειρεί να σπάσει το φράγμα και να ορμήσει προς τη Βουλή.

Ταυτόχρονα η κίνηση αυτή γίνεται και από άλλους σε μήκος πάνω από 50 μέτρα.

Πίσω από την ομάδα αυτή και απέναντι από την ανηφόρα προς τη Βουλή (όπου βρίσκεται το άγαλμα του Βενιζέλου) έχει πάρει θέση, μόλις λίγα λεπτά πριν, ομάδα «μαυροντυμένων».

Με την κίνηση της ομάδας και των άλλων προς τα κάγκελα, τα ΜΑΤ επιτίθενται για να διώξουν τους τάχα εισβάλλοντες.

Και δέχονται ως «απάντηση» πέτρες και ξύλα που πετούν οι «αντιεξουσιαστές».

Αυτό ήταν.

Αρχίζει η ευρεία ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, προκαλώντας πανικό, κυνηγώντας τον κόσμο προς την Πανεπιστημίου και το κάτω μέρος της πλατείας.

Μάλιστα, για να διαλύσουν εντελώς το πλήθος από το οδόστρωμα της Αμαλίας ξυλοφορτώνουν απάνθρωπα τον κόσμο με ροπαλιές ακόμα και στο κεφάλι, ψεκάζοντάς τους κατά πρόσωπο, τους χτυπούν δολοφονικά ακόμα και την ώρα που πατείς με - πατώ σε προσπαθούσαν να διαφύγουν από το ξύλο κουτρουβαλώντας στα σκαλιά της πλατείας.

Το κυνηγητό, το ξύλο και το ψέκασμα επεκτείνονται σα σκούπα από την Αμαλίας προς τα κάτω.

Η πλατεία αδειάζει και σε μια ακτίνα γύρω από αυτήν η κατάσταση είναι αφόρητη από τα χημικά.

Το σκηνικό στήθηκε.

Από εκείνη την ώρα και μετά, δυνάμεις της αστυνομίας και «αντιεξουσιαστές» επιδόθηκαν σε έναν κλεφτοπόλεμο σε διάφορα σημεία.

Δικυκλιστές της μονάδας «Δέλτα» εφορμούσαν πάνω - κάτω, χτυπώντας με τα μακριά τους κλομπ αδιακρίτως διερχόμενους και συγκεντρωμένους.

Αλλα κουραγιο...




υσ Οργανωμένο σχέδιο για να χτυπηθεί η λαϊκή κινητοποίηση.

Η τρομοκράτηση του λαού και του λαϊκού κινήματος και ο κατασταλτικός αυταρχισμός πάνε παρέα με την άγρια επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα για χάρη της πλουτοκρατίας.

8 σχόλια:

  1. Δημήτρη
    και μόνο οι εικόνες σου
    μιλούν
    φωνάζουν
    ουρλιάζουν
    τον πόνο
    την αδικία
    την απανθρωπιά
    το σχέδιο εξόντωσης
    τον μεσαίωνα
    καλημέρα
    και έναν καλύτερο μήνα από τους προηγούμενους
    εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Logia καλημερα.
    Καλο μηνα.
    Αγωνας, αγωνας, αγωνας, πρεπει να γυρισουμε τους δισεκτους καιρους που ζουμε, πρωτα απ'ολα για το αυριο των παιδιων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα φιλε Δημητρη

    Μονο η συνεχιση των αγωνων των εργαζομενων θα καταφερε να στειλει τους μειοδοτες εκει που τους αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λαός δεν έχει άλλη επιλογή, παρά μόνο την καταδίκη της μονόπλευρης αντιλαϊκής πολιτικής, η οποία στοχεύει στην εξαθλίωση, στον εξευτελισμό, και τελικά στην υποδούλωση της εργατικής τάξης. Ας μην τους δώσουμε αυτή τη χαρά, ας βγάλουμε αληθινή τη λαϊκή παροιμία που λέει ότι: "γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα φιλη Elva.

    Δεν ''προλαβε'' να ψηφιστει το μεσοπροθεσμο και αρχισε η εφαρμογη του σε ολη την Ευρωπη, φανηκε οτι υπαρχει σχεδιο οργανωμενο---τα λεγαμε---ενα κοινοβουλιο παιρνει μια αντιεργατικη αποφαση και γινεται εφαρμογη σε ολη την Ευρωπαικη ενωση, ασχετως των χρεων, εκεινο που ενδιαφερει την Ευρωπαικη πλουτοκρατια ειναι η καταστρατηγηση, ολων των μεχρι τωρα εργασιακων και ιατροφαρμακευτικων δικαιωματων μας.
    Στην Ευρωπη, οπως και στην Ελλαδα, ''μιλανε'', οτι με μια ωρα εργασιας----''ευελικτης''----θεωρησε εργαζομενος, εκεινο που δεν λογαριαζουν ειναι οτι με μια ωρα εργασιας, οχι δεν μπορεις να ζησεις, ουτε χαρτζιλικι δεν εχεις.

    Απο το 2025, το εχουν αποφασισει, οι οποιες συνταξεις θα δινονται θα ειναι ''συναρτηση'' ενα σωρο παραγοντων, π.χ χρονια εργασιας σενεχομενα, μαλλον για ψιχουλα επιδοματος, ΜΙΛΟΥΝ.

    Αυτη η Ευρωπη που εγκληματει στους πολιτες της δεν μας χρειαζεται, εδω και τωρα εξω απ'αυτο το μαφιοζικο συνδικατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Scorpion49 καλησπερα.

    Καλως ηρθες.

    Συμφωνω με τα γραφομενα σου, αγωνες για την ανατροπη αυτου του αντιεργατικου εξαμβλωματος, γιατι μονο αναπτυξη και δουλεια δεν προκειται να φερει, ολο αυτο το Μακιαβελικο σχεδιο, ξεπουληματος της χωρας μας και υποτελειας στους κατοικους της.
    Αγωνες οργανωμενους για να τσακισουμε αυτους που απεργαζονται σχεδια εναντιον των παιδιων μας, των γονιων μας και εμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να λεμε...
    Η πρωτη φωτογραφια, τα λεει ολα...!!
    ΤΩΡΑ θα μιλησουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαστορα καλημερα.
    Η πρωτη φωτογραφια, ειναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, στο προσωπο του ΚΥΡΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή