Τετάρτη 11 Απριλίου 2012




ΑΓΑΝΤΑ...

Ενοχλεί και φοβίζει η φωνή του ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει για την προκλητική αποσιώπηση των θέσεων του ΚΚΕ από τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας:
«Το πόσο τους ενοχλεί και πόσο φοβούνται τη φωνή του ΚΚΕ τα αστικά μέσα ενημέρωσης που ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες ή ελέγχονται από τη συγκυβέρνηση εκφράζεται και με την προκλητική αποσιώπηση των θέσεων και της δραστηριότητάς του τόσο στα δελτία ειδήσεων, όσο και στις πολιτικές συζητήσεις που διοργανώνουν.

Χαρακτηριστικά, και ως ένα παράδειγμα, είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον θρασύτατο και προκλητικό αποκλεισμό του ΚΚΕ.

Στις δεκάδες συζητήσεις που διοργανώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 2/4 έως την Κυριακή 8/4, προσκλήθηκαν 180 εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων.

Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε αυτές τις συζητήσεις άρχισε και τελείωσε στον 1 εκπρόσωπο!

Συγκεκριμένα συμμετείχαν 138 εκπρόσωποι από κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, 12 εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, 9 του ΛΑ.Ο.Σ., 8 της ΔΗΜΑΡ, 5 από τους "Ανεξάρτητους Ελληνες", 3 από τη ΔΗΣΥ, 2 από την "Κοινωνική Συμφωνία", 1 από τους Οικολόγους, 1 από τη "Δράση", 1 από το ΚΚΕ.

Σημειωτέον ότι άμεσα ή έμμεσα, σε όλες αυτές τις συζητήσεις οι θέσεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ βρίσκονταν στο στόχαστρο.

Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Ανεξάρτητα από το βαθμό συμφωνίας με την πολιτική του ΚΚΕ έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ και πρέπει να καταδικάσουν και με την ψήφο τους το τείχος της σιωπής σε βάρος του ΚΚΕ, καθώς και την επιχείρηση διαστρέβλωσης και συκοφάντησης των θέσεών του από τους μηχανισμούς που υπηρετούν την πλουτοκρατία και την ΕΕ».

Αλλα κουραγιο...




υσ ''πλουραλισμος αποψεων''

2 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗ..Αυτοι που δουλευουν στον 902...
    Αυτο διαρκως πρεπει να εχουν στο κεφαλι τους...

    Οτι αυτοι μονοι..ΕΙΝΑΙ η φωνη του ΚΚΕ...
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ σ ολους τους αλλους...
    Γιατι αυτο που λες..Γινεται τα τελευταια...40 χρονια...!!
    Καθως η ενοχλητικη αυτη φωνη...Χαλαει τα προζεκτς..!! και ισως, αφυπνιζει συνειδησεις...!!ΙΣΩΣ...!!
    Κι αυτο ειναι "απαραδεκτον..Αντεθνικον και..
    προδοτικον" για τους Μαυρογυαλουρους...Που θενε
    ΚΑΙ το μαυρο προβατο..Στο κοπαδι...!!
    Το μαυρο ομως..Τσιναει...!!
    Κι αυτοι..Ετοιμαζονται να το..Σφαξουν...!!
    Και να το σουβλισουν..!!

    ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ στην ανταποδοτικη τους κοινωνια...
    Ουτε για ξεκαρφωμα...!!
    Ουτε για ξεκαρφωμα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαστορα καλημερα, εναν 902 και εναν ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ εχουμε, αγωνας για την ενημερωση τιτανιος, αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ, γιατι μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή