Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011



ΑΓΑΝΤΑ...

Σκύλιασε ο Καρατζαφέρης

Σε συσπείρωση για να αποτελέσουν τον «κυματοθραύστη» της ριζοσπαστικοποίησης των λαϊκών συνειδήσεων, της ταξικής πάλης και της ενίσχυσης του ΚΚΕ, κάλεσε όλες τις αστικές πολιτικές δυνάμεις, ζητώντας απ' τους «ευρωπαϊστές» να δράσουν εναντίον των κομμουνιστών, ο Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας χτες βράδυ στο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Η μισή του ομιλία ήταν χολή, συκοφαντίες και προβοκάτσιες σε βάρος του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, με το στόμα και σάλιο των αστών.

Αναφερόμενος, για παράδειγμα, στο καμποτάζ και τα λιμάνια, κατήγγειλε το ΠΑΜΕ ότι αποτελεί «εχθρό της ανάπτυξης» και «κακοήθη όγκο» της οικονομίας και διεμήνυσε στο ακροατήριό του: «Αυτά, λοιπόν, πρέπει να τα νικήσουμε.
Αλλά για να τα νικήσουμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε.
Και πρέπει να αναμετρηθούμε»!

Πρόκειται για ξεκάθαρο σινιάλο στους μεγαλοεπιχειρηματίες εντός και εκτός Ελλάδας, ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το κόμμα του κνούτου, το οποίο μπορούν να εμπιστεύονται στα σχέδιά τους να τσακίσουν το κίνημα, που βάζει εμπόδια στην πολιτική τους και κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να απειλήσει την ίδια την εξουσία τους.

Ο ίδιος επανέφερε τα χυδαία ιδεολογήματα περί «κομμουνιστικοποίησης της Ελλάδας», όπου «ψευδαίσθηση ενός δήθεν καπιταλισμού είχαμε», αλλά «έχουμε μια πραγματική εξουσία, τον συνδικαλισμό», που παρεμποδίζει την εφαρμογή των νόμων, όπως αυτού για το χαράτσι!

Είναι φανερή η δυσκολία τους να επιβάλουν τα βάρβαρα μέτρα που έχει ανάγκη το κεφάλαιο και ομολογούν ότι η λαϊκή ανυπακοή είναι αγκάθι στο μάτι τους.

Γι' αυτό ο Καρατζαφέρης είπε καθαρά ότι πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί η ενίσχυση του ΚΚΕ, καταλήγοντας στην ομιλία του: «Πρέπει λοιπόν τα τρία κόμματα, που εύχομαι να λειτουργήσει το σύστημα για να καταλάβει ότι πρέπει να γίνουν πέντε, να απομονώσουμε τον "κακοήθη όγκο" της οικονομίας».

Σκυλιάζει ο επικεφαλής της αγέλης του ΛΑ.Ο.Σ. και ζητάει να ανάψει εδώ και τώρα «πράσινο φως» για ένταση του αυταρχισμού, της καταστολής και όλων των άλλων μεθόδων για το χτύπημα του κινήματος και του ΚΚΕ, του ίδιου του λαού.

Το φόβο των αστών απηχεί και αυτόν τον φόβο καλείται να ενισχύσει οργανωμένος ο λαός για να βγει νικητής.

Αλλα κουραγιο...







υσ 1ο Πρόταση – βόμβα του Γιώργου Καρατζαφέρη από το βήμα της βουλής.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ- εμμέσως πλην σαφώς - προτείνει την κατάργηση του 14ου μισθού στο πλαίσιο του νοικοκυρέματος των δημοσιονομικών της χώρας. Τι είπε επί λέξει;

«Ακούω από την καραμέλα της αριστεράς περί κεκτημένων κάτω από εκβιασμούς οι οποίοι έγιναν σε αδύναμες κυβερνήσεις που εύκολα προσχωρούσαν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Και να θυμίσω πως μπήκε ο 14ος μισθός στους νεώτερους. Όταν ο Καραμανλής τσακώθηκε με τα ανάκτορα το 1963 ήταν έωλος και μετέωρος στον ανένδοτο αγώνα που έκανε τότε ο Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης και οι άλλοι. Τότε , εκείνη την εποχή ο Πιπινέλης, προκειμένου να δημιουργήσει μια ευφορία έδωσε τον 14ο μισθό.
Που υπάρχει; Είμαστε η πλουσιότερη χώρα του κόσμου; Που υπάρχει;»!!! Η φράση του Γ. Καρατζαφέρη δεν ήταν τυχαία και σύντομα προβλέπεται να κατατεθεί και ως επίσημη πρόταση…


υσ 2ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ [ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ], Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ «Μην ξεχνάτε όμως, κύριοι, ότι ευρισκόμεθα προ ενός ασθενούς, τον οποίον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης, και τον οποίον εάν ο χειρουργός δεν προσδέση κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως διά της ναρκώσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει πιθανότης αντί της εγχειρήσεως να του χαρίσει την αποκατάστασιν της υγείας, να τον οδηγήση εις θάνατον».

Οσο για τον χρόνο της ανάρρωσης: «Είναι κάτι το οποίον εξαρτάται από την βαρύτητα του ασθενούς, την οποίαν αυτήν την στιγμή δεν θα ημπορούσα να είπω ότι γνωρίζω».

6 σχόλια:

  1. Oι "δημοκρατικες" μασκες επεσαν...!!
    [Μεχρι την επομενη κωλοτουμπα του αρχηγου,βεβαια...]
    Ομως...
    Και μεις αναλογα θα του τα πουμε στ αυτι...!!
    Αν και ο γελοιος...
    Μονο που τον κοιτας..Λερωνεσαι...!!
    Η προσπαθεια του ειναι..Να φερει τον Κουβελη και την Ντορα στην "κυβερνηση;;"
    Μα ειναι επιτηδες εξω..!!
    Για να "ξεσκονιζουν" τις αναποφευκτες φθορες της...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαστορα καλημερα, ετσι ακριβως, ο ''κυριος'' κωλοτουμπας, ο ''μποντυμπιλντερας'' με το κουκουτσι μυαλο, ο παλιος φασιστας, σημερινος ''δημοκρατης'', το αυριανο αλλοθι της δοτης ''κυβερνησης'', για πιο αγρια καταστολη και πιο αντιλαικα μετρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αμφέβαλλε κανείς για το τι πρεσβεύουν οι του ΛΑΟΣ?


    Δημητράκη μου, σας έχω αμελήσει τον τελευταίο καιρό...πνίγομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kariatida62 καλημερα, κανεις δεν αμφιβαλει, μα πρεπει και να τους ''δινουμε'' κανονικα, τους φασιστικους λυκους, με προβια ''δημοκρατικη''.

    Πνιγεσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα ειναι να γινει κατανοητος ο ανοητος ρολος των..."πρωην" αριστερων...!!!
    Αυτους εγω φοβαμαι περισσοτερο απο τους..Πρωην μποντυμπιλτεραδες...Οπου τους εσιχαθηκαν ακομα και οι...Δικοι τους...Απο τις συνεχεις και ..ακροβατικες κολοτουμπες..!!
    Για να σταματησουν μερικοι να λενε..Για.."μετωπα"της αριστερας...!!
    Μετωπα μετους φιλους και συνομιλητες των κατακτητων της χωρας...!!
    Και "πατριωτισμος" της Φακης..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπαμεεεεε
    η αστική τάξη προβάλλει και νταντεύει τις χρυσές εφεδρείες της σε περιόδους κρίσης. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή