Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010






ΑΓΑΝΤΑ. Σε καθε ''καλεσμα'' και πιο πολυ κοσμος ερχεται, εχει παλμο το ''καλεσμα'', εκεινο που αρχιζει να βαραινει για τους ''εκτελεστες'' των ονειρων του λαου- η ηγετικη ομαδα του πασοκ- ειναι οτι οι συνδικαλιστες της πασκε-οχι αυτοι που πανε για ''ΒΟΛΕΥΤΕΣ''- μπροστα σε πληθος κοσμου , μιλανε για βαρβαροτητα και δεν παιζουν θεατρο, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα, απο εμας εκεινο που χρειαζεται ειναι συμμετοχη στο ''καλεσμα'', σε μια φωτογραφια ο διονυσης τσακνης με τον γιο του, πρεπει να ακολουθησουμε το παραδειγμα του, αυτο που φοβαται η εξουσια ειναι η μαζικοτητα, ας κατεβουμε με τις οικογενειες μας, τους φιλους μας, σε οποιο ''καλεσμα'' μας εκφραζει, αλλα πρεπει να ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ. Αλλα κουραγιο.

9 σχόλια:

  1. Kαλησπερα φιλε Δημητρη!

    Πολυ καλα εκανες και ανεβασες τις φωτο και για εμας που δεν ειχαμε η δυνατοτητα λογω αποστασης!
    Αλλιως θα ειμασταν και μεις καπου μεταξυ ..
    Λιανας και Διονυση! ;)

    Kαλη αγωνιστικη συνεχεια απο το Βορρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα φιλη Elva! Eιμαι σιγουρος! 23 βαθμοι το μεσημερι, καηκαμε στην πορεια, τεντα οι μπαλκονοπορτες, λαλησε το καναρι. Εχει ποοοοοοολλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυ συνεχειαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eγω ήμουν στο Π.Αρεως! Είχε πολύ κόσμο! Ημουν πίσω απο το πανώ της Ομοσπονδίας μου! Ξεκινά με τα πολλά η πορεία και λίγο μετά το Πολυτεχνείο στην Χαλκοκονδύλη, πέσανε δακρυγόνα! Μπουλούκια παιδιών με μάσκες (έτοιμα για χημικό πόλεμο)με μαύρες σημαίες και μαύρα ρούχα έτρεχαν δίπλα μας για να πάνε να προλάβουν ότι γινότανε μπροστά!
    Τα ΜΑΤ έκοψαν την πορεία στην μέση, επενέβησαν οι μαυροφορεμένοι και αμέσως τα δακρυγόνα...
    Μέχρι τα Χαυτεία έφτασα...τα μάτια μου και λαιμός μου έκαιγε πάρα πολύ!
    Μάλλον θα φοβήθηκαν τον όγκο του κόσμου! Λέγανε πως πρέπει να κατέβηκε πάνω απο 60.000 κόσμος!
    Δεν μου έστειλαν και τις φωτο που τραβήξαμε να δείξω στιγμιότυπα απο την άλλη συγκέντρωση στο Π.ΑΡΕΩΣ!
    Καλή συνέχειααααααα νάχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kariatida62 καλησπερα , ετσι θα πηγαινει απο εδω και εμπρος, οσο μεγαλωνει ο αριθμος των διαδηλωτων τοσο θα ζοριζουν, χασανε, το ποταμι ξεκινησε, στην αρχη, ρυακι και σιγανο,τωρα ποταμι βουερο, ολο και φουσκωνει η οργη. Καλη δυναμη ναχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα παιδια!!!
    Ενας Τσακνης δεν φαιρνει την ΑΝΟΙΞΗ!! Που ειναι η υπολοιπη ΕΛΙΤ με τα πουρα;;;
    Αριστερες ιδεες σε Δεξιες Πολυθρονες!!!
    ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ.
    60.000!!!! Αλοιμονο μας.......Δυστυχως Δημητρη δεν μπορω να συμμετεχω στην αισιοδοξια σου.
    60.000!!! αντε 100.000 χιλιαδες , εδω χανομαστε, τι γινεται;;;
    Μια ερωτηση [φανταζομαι επιτρεπεται]Εβλεπα πριν λιγο μια εκδηλωση στον 902 απο ενα αφιερωμα στον ΡΙΤΣΟ,μηπως γνωριζεις ποιος ηταν ο τραγουδιστης;;; Καποιον μου θυμιζε πολυ εντονα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. taspa καλημερα,αμαν αυτη η ''αριστεριστικη'' λογικη σου[μεταξυ μας δικιο εχεις],πιστευω οτι παμε σε μερες της δεκαετιας του '60, να μην σου πω και χειροτερες, απο τον παππου στον εγγονο, απο τον υποδουλο των εγγλεζων, στον υποδουλο των αμερικανων, θα δεις κοσμο, θα δεις. Μου αρεσεις πολυ μα παρα πολυ,902!!!!!!!!!!!Μου φαινεται θα σε διαγραψει η κουμουνδουρου,δεν ειμαστε απο το βραδυ εως το πρωι μπροστα στα ''εικονισματα'', δεν ειδα, γραψε ποιος ητανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα,
    Οταν θ'αλλαζεις καναλι να μου το λες να 'σκαντζαρουμε' καταλαβες πως εμεις βλεπομε παντου.
    Ηταν αποσπασματα ,ισως και ολοκληρη,[δεν το παρακολουθησα απο την αρχη] η εκδηλωση για τον ΡΙΤΣΟ ,με συμμετοχη του ΚΑΖΑΚΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eγώ δεν ήμουν εκεί..
    Ρώτησα και έμαθα,ζήτησα να μου συγκρίνουν με τη κινητοποίηση για τα μέτρα Γιανίτση και μου είπαν ότι ήταν η ίδια περίπου...
    Εδώ μπαίνει το ερώτημα ενώ το 60% εγκρίνει ότι πρέπει να παρθούν μέτρα ώστε να μειωθούν οι δαπάνες του δημοσίου μαζί με τις σπατάλες,γιατί αντιδρά ,γιατί διαδηλώνει?Αυτό φαίνεται σχιζοφρενικό στη λογική γερμανών αναλυτών.
    Η δική μου εξήγηση είναι ότι διαφωνεί στο ποιοί πρέπει θα πληρώσουν το μάρμαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κενταυρε,κοντευω να γινω αντιλαλος της φωνης μου!
    1.Οποιος εργαζεται με 4ωρη απασχοληση και 480Ε χωρις να γνωριζει μητε καν τ'ονομα τ' Αφεντικου και με ενα 'πτωμα' σε συψη που λεγεται Συνδικαλισμος δεν το ρισκαρει την επομενη να περασει απο το Ταμειο.
    2.Αν οι πασης φυσεως διοργανωτες ζητουσαν συγκεκριμενες ευθυνες [ που υπαρχουν] απο συγκεκριμενα ατομα [ που ειναι γνωστα] τοτε ισως θα αλλαζε η ψυχοσυνθεση και του 'θυματος'

    ΑπάντησηΔιαγραφή