Σάββατο 27 Μαρτίου 2010





ΑΓΑΝΤΑ. Ο φυλακας των τραπεζων, ταινια αυστηρως ακαταληλη για ανηλικους και ομως την ''επαιζαν'' μερα-μεσημερι, αγριο πορνο, με πολυ κακο πρωταγωνιστη και πολυ κακους συμπρωταγωνιστες στους δευτερους ρολους, κανενα παθος, οταν εχει προηγηθει μια ''συναδελφος'' τους και εχει κατηγορηθει απο τους περισσοτερους των ''θεατων'' για ''ανευρο'' παιξιμο, προσεχεις, υποτονικοι ηθοποιοι, που προσπαθησαν να ''τελειωσουν'' την ταινια εστω και με ενα μπραβο, τιποτα, νεκρα στην αιθουσα, ο τριτος πιο ερωτικος λαος της ευρωπης μεσα σε 15-20 ημερες, δεν μπορεσε να ''βρει''πιο ερωτικους ηθοποιους να ''ολοκληρωσουν'' με παθος το ''εργο'' που τους εχει ''ανατεθει''......................''Οτι η τυχη μας εχει τους ελληνες παντοτε ολιγους. Οτι αρχη και τελος, παλαιοθε και ως τωρα, ολα τα θερια πολεμουν να μας φανε και δεν μπορουν. Τρωνε απο μας και μενει και μαγια''. [ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ]. Αλλα κουραγιο.

16 σχόλια:

  1. Το έργο θα έχει πάντα άνευρους πρωταγωνιστές.
    Στα τόσα χρόνια που το παρακολουθώ πάντα κλαίω για το ακριβοπληρωμένο εισιτήριο.
    Και η μαγιά τελειώνει,αλλά κουράγιο..
    Σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαγια Αντιγονη καλημερα, ποσο δικιο εχεις,φιλια και απο εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη σου άφησα ένα σχόλιο το πρωί αλλά δεν το βλέπω..ας είναι το επαναλαμβάνω...τα θεριά πολεμούν να μας φάνε,τρώνε απ'εμάς και μένει και μαγιά! Αυτά τα θεριά φοβάμαι! Έλα να δεις τι μου γράφουν στο σπίτι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kariatida62 καλημερα, εκανα setup στο μηχανημα, ουτε αυτο δεν αντεξε μ'αυτα που διαβαζει, το θεμα ειναι μην ''ξεκινησουν'' οι μυλοι και αλεθουν ανθρωπινο κρεας, απο αυτο που διαβασα στο σπιτι σου και τοτε ο μπαρμπα-Γιαννης δυστυχως θα βγει γι'αλλη μια φορα αληθινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλαβαίνω, είσαι επιφυλακτικός μ'όλα τούτα απο πού προέρχονται...όμως κάτι στην περιρέουσα ατμόσφαιρα δεν πάει καλά...ακούγονται πολλά, δεν μπορούμε νάχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kariatida62 σου αφησα σχολιο στο σπιτι σου, αν δεν κανω λαθος-δεν ειμαι πολυ σιγουρος- η καννελη στο νεμεσης-το περιοδικο που εκδιδει- εχει γραψει για το θεμα- λες τα μπερδευω με επερωτηση στην βουλη-? Δεν ειναι μυστικο, οπως δεν ειναι μυστικο η τοποθετηση της αννας ψαρουδα-μπενακη, οτι οπως ξερουμε τον χαρτη της ελλαδας τοσα χρονια, μπορει να τον ''δουμε'' με αλλα συνορα, τι ''ετοιμαζουν'' και ποτε δεν ξερουμε, οτι ''ετοιμαζουν'' σε αγαστη συνεργασια με ''τ'αφεντικα τους''γεωπολιτικα παιχνιδια αυτο ειναι σιγουρο, αλλωστε αυτη η ''αποτομη'' κριση μπορει να ειναι ο προαγγελος των μυριων οσων θ'ακολουθησουν, ο καρατζαφυρερ προτεινει σημιτη για να διαχειριστει την ''κριση'', πολλες οι ''συμπτωσεις'' με την εμπλοκη του στα ''πραγματα'' του πασοκ, δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης, πιο πολλη ειναι θεμα να κρατησεις την πληροφορια και να ''πεταξεις'' την υπερβολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πιο πολλη, λαθος πιο πολυ ηθελα να γραψω αλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πήρα το μήνυμα σου στις 1.46
    Θα τα πούμε απο δω.
    Γνώσεις όπως ξέρεις πολλές και από πολλές πηγές,ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νέοι παίρνουν πολλές σε σχολεία ,η πλειοψηφία πάει και σε Πανεπιστήμια.
    Τι λείπει?
    Λείπει η αρετή.
    Πως να φτιάξεις κοινωνία χωρίς αρετή?Μπορεί το κράτος να λέει στο κάθε πολίτη ποιό είναι το σωστό σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής του.
    Το σύνθημα της αριστεράς Οχι εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο είναι θέμα αρετής.
    Οι παλιοί είχαν σε κάποιο βαθμό αρετή,μελέτησε λίγο το πεθερό σου και θα δεις ότι θα έχει πολλά στοιχεία αρετής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κενταυρε καλησπερα, οι παλιοι ειναι οπως εμεις, εμφυλιος, διωξεις απο την μια πλευρα, παρτακηδες απο την αλλη, ελλας και κωτσο βασιλια, παπανδρεου, καραμανλης, χουντα, ξερονησια απο την μια πλευρα, που να ειναι ο ισκιος σου θεε-κλειω δεναρδου- φιεστες στο παναθηναικο σταδιο, τωρα η μια πλευρα, πορειες-απεργιες, η αλλη πλευρα ωχαδερφισμος και απαξιωση των αγωνων της αλλης πλευρας, τι εχουνε τα ερμα και ψοφαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε παιδιά έχω ένα σωρό σπιτικές δουλειές και κάθε τόσο σταματώ και έρχομαι στο "καφενείο" για την κουβέντα μας! Θα με χωρίσει ο σύζυγος, τώρα στα γεράματα...χαχαχαχα.
    Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο κοινωνικός ιστός έχει διαλυθεί και τα παιδιά μας βρίσκονται(επόμενο είναι)σε σύγχυση! Δεν μπορώ να κοιμαμαι τον ύπνο του δικαίου και να ΄λέω ότι όλα πανε καλά και θα βρούμε τον δρόμο μας
    Κένταυρε δεν μπορώ να δω απο πού πηγάζει η τόση αισιοδοξία σου για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας;
    Aπο πού ν'αρχίσω, απο τα κόμματα, απο τις φοιτητικές νεολαίες,απο την κοινωνική και πολιτιστική αποχαύνωση; Πείτε μου απο πού να βασιστώ και να αισιοδοξώ;Πείτε μου γιατί είμαι έτοιμη να πάρω τα μάτια μου και να φύγω όσο το δυνατόν μακρύτερα,να πάω τουλάχιστον εθελόντρια σε μια οργάνωση κάτω στην Αφρική να βοηθήσω να μην νιώθω άλλο ότι είμαι μια άχρηστη! Μια ηλίθια αποχαυνωμενη στα του "οίκου" της και στα ψώνια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά ε όχι και τόσο παιδιά.
    Τα είπαμε στο σπίτι σου η αισιοδοξία μου έχει μια λέξη στη είπα στο χώρο σου,το επαναλαμβάνω ΝΕΟΙ.

    Δημήτρη δεν μιλάω για αυτό μιλάω για τις αξίες της ζωής τους,εργασία,μόρφωση,αλληλεγγύη,σεβασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kariatida62 καλησπερα, πρωτα να σε χωρισει ο ανδρας σου και μετα στο νταρφουρ για κοινωνικη εργασια, εχει δικιο ο δασκαλος, τα παιδια μας ειναι μεγαλα, αλλα ''παιδια'' για εμας, τωρα μονο συζητηση οποτε και οταν θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κενταυρε, σ'αυτο που μου γραφεις ναι εχεις δικιο, σκληρη δουλεια, αγροτικες- ζευγαρι με αγελαδες η μουλαρι, στο χωραφι- μπαρκο στα καραβια, οικοδομικες εργασιες, ''δανεικα'' ο ενας στον αλλο, μορφωση μεχρι την τριτη την ''μικρη'', μετα δουλεια και ο σεβασμος στα υψη, οι πορτες ξεκλειδωτες, ναι αυτα εχουν χαθει σε μεγαλη κλιμακα, εκτος απο τις πορτες ολες με αμπαρες και κλειδαριες ασφαλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. την καλησπερα μου Δημητρη!να εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγω ειμαι εξω απο το παιχνιδι;;;Εξοστρακισμο;γιτι δεν πηρα μηνυμα;;;
    Ενταξει θετω τον εαυτο μου εκτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. taspa χαιρεται, τι μηνυμα???Ελεγα οτι θα λειπεις σε τριημερο με τον ανδρα σου, ειχες ''χαθει''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή