Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010




AΓΑΝΤΑ. Απογευμα στην ραφηνα, καφες, κουβεντα,θαλασσα, τα ονειρα μας καραβια που ''πηγαινοερχονται'' σε λιμανια αγαπημενα, αναπαυση, ανασα για το ''γκρι'' που περναμε, θα ξαναρθουν τα χρωματα, για τωρα στα δυσκολα εχουμε τους δικους μας, κοντινους και ''εικονικους''. Αλλα κουραγιο.

12 σχόλια:

  1. Αχ η Ραφηνούλα μου! Νάξερες καφέδες που έχει πιεί εκεί η Καρυάτιδα στα νιάτα της...καλοκαίρια και χειμωνιάτικα σαββατοκύριακα ατελείωτα!
    Απο τότε ερωτοχτυπήθηκα με την θάλασσα, στην Ραφήνα!
    "στα δύσκολα έχουμε τους δικούς μας, κοντινούς και εικονικούς" Να υποθέσω ότι στους δικούς σου εικονικούς συμπεριλαμβανόμαστε και εμείς οι μπλογκοφίλοι σου; Tι τρυφερό..!
    Καλό Σ/κο Δημητράκη σε σένα και στο Κατινάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kariatida62 καλησπερα, ακριβως εσας εννοουσα- λιγο ατυχης η διατυπωση ''εικονικοι''- και εχουμε πει τοσα, ξεκουρασου το σαββατοκυριακο γιατι σε περιμενει ο Καραισκακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα σέβη μου στη Κυρία Κατίνα
    Στη καφετέρια αυτή πάω και εγώ όταν κατεβαίνω Ραφήνα ,για να βλέπω τα πλοία.
    Πήγα στη giristroula2 και τι να δω ανάρτηση με τίτλο "Γιατί δεν απήργησα"!!!!!!!!!
    Καλά δεν λέει τίποτα αυτό,δεν είχα χρόνο να μελετήσω για να βγάλω συμπέρασμα,πάντως εκ πρώτης όψεως ενδιαφέρων blog.
    Ως μάστορας της γλώσσας που είσαι είπες μια μέρα για το μπαλάκι του πινγ -πονγ που πρέπει να παίζεται ,συμφωνώ και συνεχίζω τον αγώνα το καλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ, μας δουλευει, ηταν παρεα με τον χονδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλησπερα ''εικονικε'' Δημητρη! ;)

    Ειπα να σε πειραξω και εγω μια και εσυ ετσι μας αναφερεις, εδω, σωστα, φιλη @Καρυατιδα; ;)
    Μεγαλη αληθεια το να εχεις ατομα διπλα σου για καλη παρεα και συζητηση! Οσο για τα καφεδακια στα ηλιοβασιλεματα ζηλευω και μονο που το ακουω,εδω στα κρυα! :)

    Kαλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαίνω στη παρέα για καφεδάκι.
    Και εσύ να μη θέλεις Δημήτρη έχω σύμμαχο το Κατινάκι μου!
    Φιλιά και αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αΚενταυρου καλησπερα, δασκαλε χαρα μου-μας να γραφεις, στο ιστολογιο της φιλης μας, πρεπει οταν εχεις χρονο να το ''ψαξεις''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. taspa καλησπερα, κοιτα-''ακου'', η πολυ παρεα με το karfoma ''βλαπτει'', δυο χονδροι σε καφετερια ειναι θεαμα αντιαισθητικο, δυο χονδροι αντιθετοι ιδεολογικα να πινουν καφε, ειναι mappet show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Elva καλησπερα και την συγνωμη μου, ηταν γκαφα το ''εικονικοι'', σημερα ειναι η ημερα μου, σκετος γκουφυ, παρκαρω το αυτοκινητο σε ανοιγμα, κανω οπισθεν, κοβω το τιμονι,σφυριζουν οι αισθητηρες παρκαρισματος, κρουντσ,κραουτσ,ντλανκ,σκουπτ, νεκρα,χειροφρενο,κατεβασμα απο το αυτοκινητο,δεξι πισω φτερο λακουβες γρατζουνιες, δεξι πισω φαναρι το εξωτερικο δυο σπασιματα, το μοναδικο δενδρο σε ολη την πςριοχη,κοιταγμα στον ουρανο,διπλο φασκελο στα μουτρα μου, τηλεφωνο στο κατινακι, το και το, απαντηση, θα αργησεις για βραδυνο? Η μ.....η fiat-παντα καποιος αλλος φταιει στον ανδρα τον ''σωστο''- ψευτικα τα φτιαχνει, σαββατιατικα θα τρεχω στα φαναρτζιδικα, δεν ητανε η ημερα μου, ευτυχως εχει την πολιτικη κουζινα-ταινια- η t.v και ακουω τα μουσικα θεματα της ρεμπουτσικας, ασ το δ.....ο γκαβος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιαγια Αντιγονη καλησπερα, εσενα να μην θελουμε για καφε, εκτος οτι εισαι η συμπαθεια του κατινακιου- εμεις οι ''αντρακλες'' παντα κανουμε οτι θελουμε...Αρκει να το εγκρινουν τα κατινακια-εισαι και δικη μου και βεβαιως-βεβαιως εισαι και ''πατριωτισσα''- taspa, για την Αιγινα μιλαμε-, που ξερεις μπορει να ερθει καμμια φορα καλπαζοντας η φοραδα-ο σταβλος της εκει τριγυρω ειναι- αχ, ωραια ητανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Τaspa: Χα,χαχα,χαχαχαχα! Άτιμη με κατάλαβες! χαχαχαχαχα! Πράγματι τον θυμάμαι τον χοντρό,χοντρούλης ήταν απο τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημητρη :)
    Μη ζητας συγγνωμη, καταλαβα το 'πνευμα' που το ειπες, απλα ειπα να σε πειραξω και εγω λιγο με τη λεξη 'εικονικος'!
    Kαλα ξεμπερδεματα και με το φαναρι! Καλα που δε θυμωνεις ομως, αλλο ενα καλο που διαπιστωνουμε εμεις οι...εικονικοι σου φιλοι! (Πλακα κανω!) ;)

    Kαλο σας σαβ/κο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή