Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011










ΑΓΑΝΤΑ...

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η Αλέκα έσωσε το Κοινοβούλιο

Σε γραφείο του πέµπτου ορόφου επί της λεωφόρου Μεσογείων ΣΤΟ υπουργείο Περιβάλλοντος πολλά κυβερνητικά στελέχη βρήκαν κρησφύγετο την ηµέρα που κάηκε η ΜARFIN. Το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο λόγω των δακρυγόνων και των επεισοδίων που κατέληξαν το ίδιο απόγευμα στη δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στο υποκατάστηµα της Marfin στην οδό Σταδίου.

«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν,... πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την...
Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Tο ΚΚΕ εκείνη την μέρα έσωσε την αστική δηµοκρατία...

πηγή:Το Βήμα

Και οταν δεν θελεις να κρυφτεις και η π....... σου---η φασιστικη σου ιδεοληψια---δεν σε αφηνει

Σχόλιο atttikanea: Όταν λέμε ότι και οι 300 θέλουν κρεμάλα στο Σύνταγμα, το εννοούμε...

Αλλα κουραγιο...



υσ ''μικροι'' και ''μεγαλοι'' φασιστες στον νυν υπερ παντων αγωνα.

5 σχόλια:

  1. Λάθος έκανε το ΚΚΕ που έσωσε την αστική
    Δημοκρατία,να την άφινε να πέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Frezia καλησπερα, δεν εχει περασει χρονος και ομως οι βρωμιαρηδες του δολ και τα τσιρακια τους, αναπαραγουν τα αισχρα ψεμματα του φασιστοκαρατζαφυρερ.

    Την στιγμη που στην βουλη ελεγε το σταγονιδιο----Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ----της χουντας, οτι το ΠΑΜΕ ετοιμαζεται να καταλαβει την βουλη με εφοδο, τα μελη του ΠΑΜΕ απ'εξω, επαιρναν τις σημαιες---του ΠΑΜΕ---που ειχανε ''βρει'', οι οπαδοι του φασιστοειδους, ξεσκεπαζοντας την προβοκατσια ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, αλλα οταν βλεπει ο συρφερτος, οτι χανεται η ''μπαλα'', ολοι ''φιλοι'' και ''εχθροι'' της δημοκρατιας τους, ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΟΥΝ τα παντα, ιδεες και γεγονοτα και απο κοντα, τα διαφορα ''κ...φυλλαδια'' που γλυφουν και κρωζουν για ενα ''κοκκαλο'', απο το φαγοποτι των ''μονομαχων'''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαινω, τι θελεις να πεις;;
    Το εξηγεις λιγο,παρακαλω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαστορα χαιρεται, λοιπον, το βημα και τα αττικα νεα δημοσιοποιησαν ενα αρθρο-απατη, να μην τα ξαναγραφω, εξηγω στην Frezia, οτι η αποφαση του ΠΑΜΕ ητανε περιφρουρηση της πορειας απο τυχον ''μπαχαλα'', στην διαρκεια που περναγε η πορεια εμπρος απο την βουλη, τα διαφορα φασιστοειδη με σημαιες του ΠΑΜΕ, φωναζαν και μουτζωναν, απειλωντας να μπουνε στο ''μ..... την βουλη'', την ιδια στιγμη ο καρατζαφυρερ, εκανε ''καταγγελια'' οτι οι κομμουνιστες του ΠΑΜΕ, ειναι ετοιμοι να καταλαβουν την βουλη, η Παπαρηγα τον ξεσκεπασε και αυτον και την προβοκατσια του, τα ειχε δειξει και η γ...τηλεοραση και ειχαν τηρησει τοτε σιγη ιχθυος, γιατι δεν περασε το σκηνικο που ειχανε στησει.
    Τωρα και με το ενδεχομενο των εκλογων και την διημερη κοινιτοποιηση-απεργια, 19, 20, τους αναγκαζει να στηνουν ''ιστοριες'' για να φοβισουν η να προβληματισουν οσους ακομα δεν εχουν σιχαθει την πολιτικη του πασοκ.
    Το εξηγησα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαστορα, επειδη ημουν εκει, οι ''γεροδεμενοι''----σεξιστικο αυτο, μου κανει, τελος παντων----τους πηραν τις σημαιες, τις οποιες τις ΕΔΩΣΑΝ ''ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ'', τα παιδια του ΠΑΜΕ, εκαναν ενα αλυσιδες δευτερες και δεν ασχοληθηκαν αλλο με τους ''γιουρουσηδες'', αλλωστε υπαρχουν τα βιντεο που παιζανε με τους αστυνομικους, ανεβαινω-κατεβαινω, πισω και σας φαγαμε και αλλα τετοια χαριτωμενα και ''επαναστατικα'', στις σκαλες που ανεβαινουν απο το μνημειο στον προαυλιο χωρο της βουλης, καμμια εμπλοκη δεν ειχε το ΠΑΜΕ, εκτος την ''συλλογη'' των σημαιων του, ουτε τους εμποδισε να επιτελεσουν την ''μεγαλη αντιστασιακη τους πραξη, του αναιβοκατεβασματος των σκαλοπατιων, το ξαναγραφω, υπαρχουν τα βιντεο, προβοκατσια χοντροκομμενη, χωρις φαντασια, προβοκατσια, μιγμα, παπανδρεου-καρατζαφυρερ.
    Πιστευω οτι το εξηγησα τωρα λιγο πιο καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή