Παρασκευή 15 Απριλίου 2011






ΑΓΑΝΤΑ...

Ανοιγω το ραδιο στο αυτοκινητο, ωπ, αυτη η φωνη που μου ''γυριζει'' το στομαχι, ειναι ''εκει'', στην συχνοτητα του ''αυτοκινητιστικου'' μου ραδιοφωνου, β' προγραμμα της ερα, ας τον ''ακουσα'' τον κλαψα, ας τον παρω στο καλαμπουρι, ποσο πιο πολυ μπορει να μου χαλασει αλλη μια μερα,----για να ειμαι ειλικρινης, τον ακουσα και χθες την ιδια ωρα, τον αντεξα λιγο, ειχε καλεσμενο εναν ''ακτιβιστη'' και μου ''ελεγαν'', να μη ''παραπονιεμαι'' και να ''βγω'' απο τα καθημερινα ''μου'' μικροπροβληματα, γιατι στην Αφρικη πεθαινουν τα παιδακια απο το aids, ολα αχταρμα, η καταστροφη της πατριδας ''μου'', με την δυστυχια των παιδιων της Αφρικης, η κανε ''μοκο'', γιατι αλλου υπαρχει παιδικη δυστυχια και θανατος, ''εσυ'' τουλαχιστον ζεις, ''σκασε'', μιχαηλιδιος αχταρμοποιηση----τοσα ''ωραια'' γινονται, ο χρηστος μιχαηλιδης, θα μου την κανει πιο μαυρη την μερα μου?

Ανοιγει ενα θεμα με τον dr watson, βιολογο που εχει ερευνησει την ελικα του dna, λεει, οτι στην αιθουσα που τον ειχε καλεσει, ο πρυτανης και το πανεπιστημιο της Πατρας, οταν μιλουσε, του επιτεθηκαν κουκουλοφοροι, με κονταρια και ευτυχως που οι καθηγητες και καποιοι φοιτητες που ηταν εκει, τους προλαβαν και δεν ειχαμε ''χειροτερα'' και εκει ΑΡΧΙΖΕΙ και βγαζει τα γνωστα του σχολια-κωλοτουμπες, στο συστημα που υπηρετει, βεβαια επειδη ειναι στο ''κουρμπετι'' πολλα χρονια, ελεω Φυντανιδη, ''μας'' ενημερωσε οτι ο εν λογω επιστημονας, εχει γραψει αρθρα επι αρθρων, οτι με τις επιστημονικες του μελετες εχει αποδειξεις, ΟΤΙ Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα θα ''μπει'' το ερωτημα, επειδη εχει αυτη την αποψη, ο γενετικα ''καθαρο-εξυπνος'' κυρ-καθηγητης, του σπας το κεφαλι?

Οχι βεβαια.

Ποτε.

Αλλωστε ενας τετοιος λογος επιθεσης, δινει ''οπλα'' στους πολεμιους του ασυλου, γιατι ΠΡΕΠΕΙ, ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

Αλλα με αφορμη την παρ'ολιγο επιθεση, ο χρηστος μιχαηλιδης απο την θεση, του ''παρουσιαστη'' τραγουδιων και δηθεν σχολιων της ''καθημερινοτητας'' του κρατικου ραδιοφωνου, με ''υποχρεωσε'' ν'ακουσω τις φασιστικες του υστεριες-νουθεσιες και για να ειναι και οσο το δυνατο πιο, ''τεκμηριωμενες'', ''μου'' διαβασε τις ανησυχιες του πρυτανη----αλλος αυτος----ο οποιος κυριος πρυτανης, εβγαλε ιατρικη γνωματευση, οτι αν τον χτυπαγε το καδρονι-λοσταρι-κονταρι---οτι τελος παντων ητανε---θα ειχε πολυ δυσαρεστα συμπτωματα για την υγεια του dr watson, αν, αν και τι επιπτωσεις θα ειχε αυτο στην παγκοσμια κοινη γνωμη.

Αν και βεβαια ο κυρ-πρυτανης δεν τον εχω διαβασει, δει, ακουσει, να βγαζει ιατρικη γνωματευση, απο αποσταση και με τοση ζηλευτη ταχυτητα, για τις γκλοπιες, τις μπουνιες, τα ''πεσιματα'' με τις μηχανες, τις κλωτσιες, τις ζαρτινιερες, τα δακρυγονα που στελνουν στα νοσοκομειο με κρανιοεγκεφαλικες κακκωσεις, απο 15χρονους, εως 75 χρονους, απο τα ''οργανα'' της πολιτειας, ολα αυτα τα αν και την ''τεκμιριωμενη'' τοποθετηση-''διαγνωση'' του κυρ-πρυτανη, τα πηρε ο χρηστος μιχαηλιδης και μου τα ''ειπε'', την ωρα που πηγαινα στην δουλεια μου και ανοιξα το ραδιο στην συχνοτητα που ακουγα τραγουδια και ευπρεπη σχολια και οχι παντα της δικης μου ιδεολογικης ''ταυτοτητας'', οτι πρεπει να καταργηθει το ασυλο, οτι πρεπει να μπουν ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ---ετσι το ειπε---να προσεχουν την ταξη ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΤΥΧΟΝ ''ΑΤΑΞΙΕΣ'', οχι τα ΜΑΤ, που δερνουν και ριχνουν δακρυγονα στους ανθρωπους, δηλαδη ο χρηστος μιχαηλιδης, μου ''ειπε'', οτι υπαρχουν καλοι και κακοι ''μπατσοι'', ο ανθρωπος που απ'οτι ''φαινεται'' εβλεπε πολυ αμερικανικα αστυνομικογουεστερν.

Ο χρηστος μιχαηλιδης, που παιρνει ενα μισθο απο την ελευθεροτυπια, ενα απο την κρατικη ραδιοφωνια και ισως απο καποια free press.

Αλλος ενας ''αξιος'' μισθος, η καρατζαφεριος λογικη δια στοματος του ''προοδευτικου'' χρηστου μιχαηλιδη, καταργηση του ασυλου και ασφαλιτες για την ομαλη ''διεξαγωγη'' του διαλογου και του πνευματος!!!

Αλλα κουραγιο...




υσ ταξης και ηθικη!

13 σχόλια:

  1. Εμ καυμένε Δημητράκη, δεν διαβάζεις όλα τα blogs, θάχες ενημερωθεί πριν σε ενημερώσει ο Χρήστος Μιχαηλίδης.
    Ωρες-ώρες τραβάς κάτι κολλήματα!

    106 Τα πήγαμε τα σχόλια!
    Εκεί να δεις συζητήσεις επι των συζητήσεων, πονήματα, διαλέξεις, φιλοσοφικά ερωτήματα...πού να φτουρίσει ο Μιχαηλίδης μπροστά σ'εμάς του μπλογκερς της γειτονιάς μας!!
    -----
    Εγώ προσωπικά είχα μεσάνυχτα για τον άνθρωπο, αλλά είπαν πως ο Γενετιστής δεν δηλώσε έτσι ακριβώς την ανακάλυψή του! Ότι οι δημοσιογράφοι τα διαστρέβλωσαν. Τώρα μπορεί να παίζει κι'αυτό τι να σου πω? Καμμιά φορά έχει σημασία ο τρόπος που λες κάτι και πώς μπορεί ο άλλος ναρθει και να το καπηλευτεί! Ετσι δεν είναι?
    Εγώ τάβαλα με τους συντονιστές της διάλεξης και τους κ.καθηγηταράδες που το παίζουν υπευθυνοανεύθυνοι!
    Αχ καυμένε ....έχασες!
    Καλημέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγω παλι, βρε ΔΗΜΗΤΡΗ...Αλλο θα σου πω..
    Βαλε εκει ενα σταθμουλι...Μονο τραγουδια...
    Λαικα...Οπως κανω εγω, οταν δουλευω ηλεκτροκολληση, η βαφειο...
    Να ακους εκει τον Στελλαρα, η τον Παριο, οτι κανεις κεφι...Χωρις ομιλιες και σχολια του κωλου..
    Απο ανθρωπους, που εχουνε τον κωλο τους στη μουρη..Και πιστευουνε, οτι με καποια μεθοδο, θα πιανουνε τους κακους...Πριν γεννηθουνε...
    Για το ΑΣΥΛΟ στα Πανεπιστημια...Μη φοβασαι, οσο υπαρχει εκει ο γιος του οικοδομου του Παντελη, απεναντι μου...Ο γιος του Ποντιου, πιο κατω..
    στο 15 του δρομου, που φτιανει μπετα...Και οι τρεις δικες μου κορες...
    Ειναι αυτοι εκει...Με τις δικες τους χρυσες λογχες, το φυλανε...!!!
    Μαλιστα...Επηρανε στην "παρεα" τους ΚΑΙ το γιο του συνταξιουχου χωροφυλακα...Το Γιαννη, που φτιανει τα συστηματα ασφαλειας, και τα θυροτηλεφωνα,
    Οταν επιασε δουλεια...Και "ειδε" πως εχουνε τα πραγματα...Και το γιο του Νικολα...Του ηλεκτρολογου στο Δημο...Που δουλευει γκαρσονι τα βραδια...
    Γι αυτο κοιτανε να...μειωσουνε τους φοιτητες, που προερχονται απο φτωχες οικογενειες, και απο μεταναστες...
    Και τους αλλους...Αστους να λενε...
    Θα το βρουνε απο τα παιδια τους, μια μερα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητράκη μου,
    πήγαινε στο μπλογκ του ΙοννΚορρ και κοίτα την προηγούμενη ανάρτηση. Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.
    Ο Watson ήταν αυτός που πρότεινε τη μορφή που έχει η δομή του DNA και το κεντρικό δόγμα της βιολογίας, ξεκινώντας μια ιστορία που έχει φέρει επανάσταση στην Ιατρική...
    Ξέρεις κάτι; Η ινσουλίνη που παίρνουν οι διαβητικοί, φτιάχνεται με ανασυνδυασμό DNA. Η γονιδιακή ιατρική είναι το μέλλον της ιατρικής επιστήμης. Το λέω, γιατί βγαίνουν διάφοροι Μηχαηλίδηδες και λένε διάφορα χωρίς να γνωρίζουν την τύφλα τους.
    Εκείνο που είπε ο άνθρωπος είναι πως υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές νευροφυσιολογικής φύσεως μεταξύ του εγκεφάλου λευκών και μαύρων. Μα είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες. Έτσι κι αλλιώς διαφέρουν και στο δέρμα και στην ανατομία του προσώπου, και η μυική τους κατασκευή είναι πολύ ανώτερη.
    Ο ίδιος δε επιστήμονας, φέρεται να είπε, ότι γονιδιακά, οι μελαχρινοί άνθρωποι είναι περισσότερο ερωτικοί συγκρίνοντας τους λατίνους εραστές με τους ξενερουά Άγγλους. Και ο ίδιος είναι Άγγλος! Άρα?
    Το τι είναι και τι πρεσβεύει ο ίδιος δεν το ξέρω. Όταν όμως γίνεται ένα επιστημονικό συνέδριο και κάποιο σημαντικό πρόσωπο καλείται να μιλήσει, καλό θα είναι να προστατεύεται και να ακούγεται η φωνή του. Αλλιώς, καλύτερα να μην καλούν κανέναν. Στο κάτω κάτω δε μας περισσεύουν χρήματα να πληρώνουμε έξτρα αποζημιώσεις για τους διαφόρους ανεγκέφαλους που κυκλοφορούν στην Ελλάδα...

    Nα είσαι καλά πατριώτη. Πολλά φιλάκια στο Κατερινάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kariatida62 καλημερα, που να προφτασω, η αναρτηση εχει να κανει με το ''κρατικοδιαιτο'' παραγωγο....................''ιδεων''.
    Αυτα τα κολληματα με εχουν ''κρατησει'' σε σταθερη πορεια.........λεμε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαστορα καλημερα, διπλα σε ολα αυτα τα ''παιδια'' βαλε και μερικες χιλιαδες ακομα, δεν φοβαμαι, αλλα βλεπω με τι μανια και οπως μπορουν, σπερνουν το δηλητηριο της αμφιβολιας και της αμφισβητησης, για την αναγκαιοτητα του ασυλου.
    Εχω το ''χουι'', να θελω ν'ακουσω αναμεσα στα τραγουδια, ''δυο'' λογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημητρα καλημερα, για να ''πω'' την αληθεια, ειχα διαβασει στα ''πεταχτα'' για τον επιστημονα, οτι εχει σχεση με την ελικα του dna, ακομα και εδω δεν ''κρινω'' την τοποθετηση του, αναφερω τις ''εξυπναδες'' του διαγνωστη-πρυτανη, που τις πηρε----τις ''εξυπναδες''-----ο μιχαηλιδης, εβαλε και την δικη του φασιστικη αποψη και ''προσελαβε'' ασφαλιτες στα ΑΕΙ, ΤΕΙ, την χοντροκομμενη τους προπαγανδα και την λυσσα τους με οποιους ''πνευματικους'' προθυμους ''ταγους'', βρισκουν για να γινει, η.........................''δουλεια''.
    Το εχω διαβασει στην σελιδα που μου λες.
    Κρατα παντως ''μικρο'' καλαθι με τους κατα τοπους επιστημονες, γιατι στο παθος τους επανω να κανουν την ανακαλυψη που θα φερει ενα βημα πιο μπροστα την ανθρωποτητα, ''μερικοι'' απο τους επιστημονες νοιωθουν, μικροι, η μεγαλοι...................θεοι.

    Παραδειγμα ο μεγαλος Αινσταιν, ο ''ομοτεχνος'' σου, εβαλε το θεμα με δυο λεξεις στην σωστη του διασταση,

    Αλβέρτος Αϊνστάιν (Γερμανός φυσικός και μαθηματικός)
    «Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»
    Χαιρετισματα στον Αλι, απο σημερα θα ευχαριστηθηται, τα κουαρκς, βολτες και ο ενας τον αλλο, καλες διακοπες με πολλη-πολλη αγαπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι'αυτό Δημητρό μου και τον Αϊνστάιν τον λατρεύω!!!! χα χα
    Θα συνεχίσω το "ταξίδι της Αλίκης στη χώρα των κυρκονίων" και θα δεις καλύτερα το γιατί...
    Θα έλθετε για το Πάσχα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημητρα για συνεχισε, να δουμε τι θα δουμε.
    Η Κατερινα με τα βλασταρια μας θα αποπλευση απο τον λιμενα της Ραφηνας την Δευτερα πρωι-πρωι, δεν κρατιεται το κ...σογο, λες και παει στις.....................Μπαχαμες, τοπικιστρια του κ......
    Την Παρασκευη αποφασισε ο ''αφεντικος'' και λογω ''αθεμιτου'' ανταγωνισμου, να εκδοσει απο την Κυριακη το βραδυ μια εφημεριδα για το κυνοστοιχιμα----νεο ''παιγνιο'' του ΟΠΑΠ----και γμτ, @@@#####%%%%%^^&*****$$@@@$$%%^^$$%$##^%^^#^^#%%%$#%$^&***&&&&&&(%%$%$%%#$^$%^^&&%&*%%$%#%$#$#^%%$$^%#&*$^%$#%#^%$#----καπως εκτονωθηκα----ακυρωσα εισιτηρια και αποπλεω την Παρασκευη, ασε οτι απο την Τεταρτη θα ειναι τα ξαδελφια μου κατω, αντε να δουλεψεις με το μυαλο στα φραπεδια, στα καλαμαρακια, στις κουβεντες, γμτ, ανταγωνισμο τους, γμτ, δεν εχουν τον......................................................................''θεο'' τους, οι τζογαδοεφημεριδαδες και μετα σου λενε για θαυματα και αναστασεις, γμτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα ,καλημερα..........συμφωνω απολυτως με τον φιλο ΜΑΧΑΙΡΙ, ΚΟΨΕ ΤΟ 'ΑΦΙΟΝΙ' στο λογο μου, προσπαθω να το πετυχω.
    Δηλ. δεν γνωριζει κανεις περι της θεωριας της κατωτεροτητας της μειωμενης νοητικης ικανοτητας των μαυρων;;;;;;
    Θεωρια πολυ παλαιοτερη ,αυτης της ανωτεροτητας της Αριας φυλης.
    Καπως επρεπε να δικαιολογησουν την συμπεριφορα απεναντι στους μαυρους............
    Τους ευφυεστατους Ινδιανους καταφεραν να τους λοβοτομησουν με τις ουσιες.Οι μαυροι αντισταθηκαν.......
    Υ.Γ Στειλε μου ενα μειλ......το εχω χασει.
    Φιλια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tasoula καλησπερα, επειδη τους φοβουνται τους εξολοθρευουν με ''τεχνιτες'' αρρωστιες και ''τεχνιτες'' πεινες.
    Η Δημητρα θα αναλαβει την ''επικινδυνη'' αποστολη μειλ.

    Την καλησπερα μας στον καλο μας Βασιλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημητρα ξερεις τι ειναι ''ελευθερη'' αγορα και ''αφεντικος''?
    Να και αν εχεις προγραμματισει ταξιδι, τωρα θελει και ετσι θελει.

    Αμ πως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλο Πασχα δημητρη και οτι επιθυμες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή