Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

AΓΑΝΤΑ... Αυτοί είναι!.. Πληθαίνουν οι περιπτώσεις εκείνες όπου διάφοροι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως «ψηφοφόροι» του ΚΚΕ και λένε ότι αν και ψήφιζαν το Κόμμα, τώρα θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ!... Το κόλπο είναι τόσο παλιό και βρώμικο, όσο και το ΠΑΣΟΚ όταν το χρησιμοποιούσε, για να κλέψει την ψήφο κομμουνιστών. Το αντέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι! Ομως δεν το κάνουν μόνο για τις ψήφους. Το κάνουν πρώτα απ' όλα γιατί έχουν στόχο να τσακίσουν το ΚΚΕ, να το ισοπεδώσουν. Απαντήστε στους ξαφνικούς «φίλους» του ΚΚΕ όπως τους αξίζει. Είναι ίδιοι με αυτούς που τα παλιότερα χρόνια ζητούσαν από τους αγωνιστές να εγκαταλείψουν το κόμμα τους για «το καλό τους». Είναι ίδιοι με αυτούς που ζητάνε σήμερα από τα νέα παιδιά που είναι κομμουνιστές ή στηρίζουν το ΠΑΜΕ, να κάτσουν στ' αυγά τους για να μην απολυθούν! Τώρα ισχυρό ΚΚΕ! Γιατί έρχονται πολύ δύσκολες μέρες, και ο εργαζόμενος λαός μόνο το ΚΚΕ θα έχει αποκούμπι, αυτό θα είναι ο οργανωτής του λαού για να τον σώσει από την πείνα σε μια χρεοκοπία. Τώρα ισχυρό ΚΚΕ, γιατί στους εργάτες, στους ανέργους, στα φτωχά λαϊκά στρώματα, αξίζει μόνο μια κυβέρνηση: Εκείνη της εργατικής λαϊκής εξουσίας, που σ' αυτή το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει. Αλλα κουραγιο... υσ ''αριστεροι''!

8 σχόλια:

  1. Παλιά μου τέχνη κόσκινο
    που λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "πνεύμα ΠΑΣΟΚ" βρυκολακιάζει ρεεεε.
    Με τρόπους και μεθόδους που κάποιοι δεν ντρέπονται να ακολουθούν εν έτη 2012.

    ΥΓ. Η ανάπτυξη δυναμικών λαϊκών αγώνων είναι αυτή που μπορεί να δώσει την πιο ισχυρή απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια απορία Δημητράκη μου...
    Οταν λες το κόμμα θα είναι το αποκούμπι του λαού, θα τον οργανώσει, στην πείνα της χρεοκοπίας ? Τι ακριβώς εννοείς?
    Τι είδους αποκούμπι θα γίνει στην πείνα μας και πώς ακριβώς θα μας οργανώσει, δηλαδή τι θα μας μάθει που τώρα δεν το ξέρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Frezia αυτες τις τακτικες πληρωσαμε τοσα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευρυτανα ιχνηλατη καλημερα, τα ''βαμπιρ'' της πολιτικης προσπαθουν να.........''ζησουν''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kariatida62 καλημερα, στις δυσκολες ημερες της κατοχης το Κ.Κ.Ε εκανε συσσιτια και κρατησε κοσμο απο τον αφανισμο της πεινας.
    Ιστορια ειναι, ψαξε θα το βρεις.
    Ερχεται ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To μόνο σίγουρο Δημητράκη μου...το μόνο σίγουρο είναι η λαίλαπα που έρχεται γενικώς στην Ευρώπη όχι μόνο στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή