Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010








ΑΓΑΝΤΑ...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ…ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;

Μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα αποχώρησαν από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης οι έκτακτοι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού που είχαν αναρτήσει πανό με τίτλο «Όχι στις απολύσεις», πραγματοποιώντας συμβολική κατάληψη του μνημείου.
«Το ‘ΟΧΙ’ αποκτά και μια ουσιαστική σημασία πλέον. Δεν μπορεί άνθρωποι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες να απολύονται εν μία νυκτί», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτων Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού, Νίκος Χασομέρης, ο οποίος κατήγγειλε την ηγεσία του υπουργείου για αδιαφορία.
Σε ερώτηση για τις συνέπειες τέτοιου είδους κινητοποιήσεων στη δημόσια εικόνα της χώρας, ο κ. Χασομέρης, απάντησε ότι «τα μάρμαρα από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Κάποιοι άνθρωποι τα αναδεικνύουν. Χωρίς αυτούς δεν μπορεί να δουλέψει αυτό το μνημείο».
Η ομάδα των συμβασιούχων που ανάρτησε το πανό, εισήλθε στον Ιερό Βράχο από την παράπλευρη είσοδο, περίπου στις 10 το πρωί, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τις αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν τον χώρο.
Η είσοδος του μνημείου παρέμεινε ανοικτή, χωρίς να σημειωθεί ένταση.


ΠΑΤΡΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ 25ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ…ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ;;;;
Μια πολύ σοβαρή καταγγελία για την κακοποίηση ενός 25χρονου με σοβαρά διανοητικά προβλήματα βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ!!!ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑ!!!

«Την παράνομη και αυθαίρετη διπλή προσαγωγή από περιπολικά της αστυνομίας, της συζύγου του πλοιάρχου Γιώργου Σκαλίμη, ομήρου επί οκτάμηνο στα χέρια Σομαλών πειρατών, πριν και κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για το ΟΧΙ στο Σύνταγμα».

Aλλα κουραγιο...

4 σχόλια:

  1. Μητσο, το προβλημα ειναι πως αυτοι συνεχιζουν να λενε ΟΧΙ με καθε προσφορο μεσον.
    Για να δουμε 10 ημερες μειναν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Taspa καλημερα, να δουμε τι θα μας ξημερωσει, μετα την δεκατη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ...Δεν θα ειναι κουλοχερηδες πια, οσοι ψηφιζουν κυβερνηση...
    Θα ειναι κοψοκεφαλοι... Η μαλλον...
    Ακεφαλοι...
    Και πως θα βλεπουν η πως θα ακουνε;;;
    Γιατι, σαματις πριν εβλεπαν;;
    η μηπως...ακουγαν;;;
    Εμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαχαιρη, ερχονται πολυ δυσκολες ημερες, πρεπει να ανοιξουμε ματια και αυτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή