Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010






ΑΓΑΝΤΑ...

Το πρωταθλημα των Α.Ε, αρχισε, αλλοι προεδροι ''αλλαξαν'', αλλοι ''επηγαν'' και ''ξαναγυρισαν'', καινουργοι εμφανιστηκαν.

Οι δυο ''μεγαλοι''[???] ''μονομαχοι'' πουλησαν αρκετες χιλιαδες διαρκειας εισιτηρια πουληθηκαν σε ανθρωπους που ''ακομα'' πιστευουν [!!!], στην φανελα.

Αλλα για ενα ακομα πρωταθλημα, η λοβιτουρα και τα βελη μεταξυ των ''μονομαχων'' καλα κρατουν.

Πρεπει να κρατησουν οι προεδροι των Α.Ε, ψηλα των πηχυ των προσδοκιων, των δυστυχων οπαδων.

Τι και αν ο ''βασιλιας'' αποδειχθηκε ΓΥΜΝΟΣ!!!!!!

Τι και οποτε ''παιζουμε'' στα ευρωπαικα ''σαλονια'', οι μπουκ -στοιχηματατζιδες - μας δινουν υψηλες αποδοσεις για το ποσα γκολ θα ''αρπαξουμε''.

Εδω στα ''τσιμεντα''-κερκιδες- ενας κοσμος φανατιζεται απο τα λογια του εκαστοτε προεδρου των Α.Ε.

Οποτε το κρατος εχει ''προβλημα'', τοτε ερχεται η τονωση της καλυμενης ''πρεζας'', ο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ.

Για δυο-τρεις ωρες και αμα ''χρειαστει'' και περισοτερο, ο οπαδος, αποκτα ασυλια, γ.....την μανα του αντιπαλου ποδοσφαιριστη, γ.....την γυναικα του διαιτητη, γ.....ολοκληρες περιοχες - γ.....ο θρυλος και ο Πειραιας η γ.....ο παο και η Αθηνα - και στις υπολοιπες πολεις μια απο τα ιδια.

Λιγες ωρες ''ευτυχιας'', λιγες ωρες ''ξενιασιας'', λιγες ωρες ''καβαλα'' στην ζωη, λιγες ωρες στην ''οαση'' της οπαδικης καφριλας και του ''εξορκισμου'' των πραγματικων προβληματων, λιγες ωρες ολα τα ''σφαζω'', ολα τα ''μαχαιρωνω'' και μετα τι????

Στο γραφειο, στην φαμπρικα, στην οικοδομη, στο σχολειο, στο σπιτι, τα πραγματικα προβληματα χρειαζονται λυσεις, λυσεις που θα δωσει ενας ανθρωπος που δεν ''παιρνει'' την οπαδικη ''πρεζα'', ενας ανθρωπος που χαιρεται την συμμετοχη στον αθλητισμο, ενας ανθρωπος που παει παρεα με τα ''αντιπαλα'' φιλαρακια του και καθονται στις κερκιδες, κανοντας καλαμπουρια οι ''μεν'' στους ''δε'' οποτε η ομαδα του ''ενος'' η του ''αλλου'', ''ριχνει'' τα γκολακια της.

Ομως οι χρυσοκανθαροι προεδροι -και οι ''διορισμενοι''''προεδροι''- των Α.Ε, ξερουν πως να ''κρατησουν'' σε ''ομηρια'' τους ''στρατους'' τους, με λογια ολο ''φωτια'' προετοιμαζουν το τοπιο για καθε Κυριακη που ερχεται, αλλωστε, εχουν και τους απαραιτητους ''ντελαληδες''-δημοσιογραφους- και ''αναλυτες'' σε εφημεριδες και τηλεοραση.

Και απο κοντα, αυτον τον ''αθωο'' θιασο τον πλαισιωνουν, προπονητες -δουλοι-. ποδοσφαιριστες ''παλτα'' και ποδοσφαιριστες που τους εχουν φερει να ''κολλησουν'' τα τελευταια τους ''ενσημα''.

Σε ενα κυκεωνα, μαυρου χρηματος, αληθεια ποιος νοημων, πιστευει οτι αυτοι οι ποδοσφαιριστες που ιδρωνουν και λαχανιαζουν στο πρωτο ''κατοσταρι'', εισπρατουν αυτα τα εξωφρενικα ποσα?

Ποιος λιγο ''σχετικος'' με το τοπι, πιστευει οτι παικτες που επαιζαν σε πρωταθληματα ''σκαλες'' ανωτερα απο το Ελληνικο πρωταθλημα, ηρθαν εδω να κανουν τι? ''Τελειωμενοι'' απο τραυματισμους, καταχρησεις και ντοπες, ''υπογραφουν'' συμβολαια με κυκλωματα, ατζεντηδων, παραγοντων, προεδρων, προπονητων, ο φαυλος κυκλος του μαυρου χρηματος.

Παικτες που λιγους μηνες πριν, μπορει να τους γνωριζαν οι Ελληνες οπαδοι, γινονται, τα φιλαρακια τους, τα ινδαλματα τους, η ''προεκταση'' του.......που επιτελους γ......την αντιπαλη ομαδα, ενα ''παρε-δωσε'', μεταξυ, εξεδρας-οπαδου, με, γηπεδου-ποδοσφαιριστη, μια ''σχεση'' καλλιεργημενη με περισια ''μαεστρια'' των ανθρωπων που ''κρατανε'' στα χερια τους την ''τυχη'' και την ''πορεια'' του επαγγελματικου ποδοσφαιρου.

Των προεδρων των Α.Ε ομαδων που μεταξυ αλλων ''ομολογουν'' και ''αυτα'':

Πράξεις, συμπεριφορές, νοοτροπίες (σύμφυτες με το σύστημα του εμπορευματοποιημένου ποδοσφαίρου και τα τεράστια αντικρουόμενα συμφέροντα που διακυβεύονται καθώς και απότοκες κοινωνικών αλλοτριώσεων) επισκίασαν και την 5η αγωνιστική. Διαιτητικές «ομορφιές», παραγοντο-επιχειρηματικές αντιθέσεις, έκτροπα.
Τα φιτίλια πυροδοτήθηκαν με το «καλησπέρα». Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (με αφορμή τη διαιτησία στο «Καραϊσκάκης») μίλησε για «διαιτητικά λάθη που συμπτωματικά ευνοούν τον ΟΣΦΠ» και «50 για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150 - 0)».
Η επίσημη τοποθέτηση διά του (μεγαλομετόχου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και προέδρου της Σούπερ Λίγκας), Β. Μαρινάκη, ήταν «δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες», αλλά οι περιβόητοι «κύκλοι» απάντησαν: «Δεν δικαιούται να μιλάει για την διαιτησία ο κ. Πατέρας. Είναι για γέλια τέτοιες ανακοινώσεις, από την ομάδα της πεντάρας στη Βαρκελώνη, που χρειάστηκε τη διαιτησία για να νικήσει τον Αρη».
Μέσω «κύκλων» ανταπάντησαν οι τριφυλλοφόροι: «Την ψυχραιμία του έχει χάσει αυτός που κάθε εβδομάδα κάνει τον τηλεκριτικό διαιτησίας, μοιράζοντας βαθμούς, απειλώντας διαιτητές και την ΚΕΔ και αποφασίζοντας μονόπλευρα εάν οι φάσεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα. Οσον αφορά στα πικρόχολα σχόλια για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα περιμέναμε από εκείνους που έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο να είναι πιο ταπεινοί στις δηλώσεις τους. Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν».
Ο Ν. Νιόπλιας (που μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη δήλωσε πρόθεση παραίτησης, την οποία ανακάλεσε λίγο αργότερα) δήλωσε ενοχλημένος με «αυτά που είπαν από τον Ολυμπιακό για την ομάδα της πεντάρας γιατί την εκπροσωπώ εγώ. Δεν πρέπει να τα λέμε αυτά. Κι εγώ θυμάμαι μία ομάδα με ριγέ ασπρόμαυρα που έβαλε επτά σε μία άλλη με ερυθρόλευκες. Και μία άλλη, η Ρόζενμποργκ, της έβαλε τέσσερα».
Αραγε τα παραπάνω αποτελούν εφαρμογή της δέσμευσης («τήρηση χαμηλών τόνων») από παράγοντες (και αθλητικά ΜΜΕ), μετά τη συνάντηση - πριν μερικές μέρες - με τον αθλητικό εισαγγελέα, Κ. Σιμιτζόγλου; Ο οποίος, να θυμίσουμε, είχε ισχυριστεί πως αν συνεχιστεί η κατάσταση ΘΑ εφαρμοστούν οι νόμοι...
Στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά τη νίκη του Αρη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οπαδοί των γηπεδούχων προκάλεσαν επεισόδια και συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις. Από αυτούς 17 (από 17 έως 33 ετών) συνελήφθησαν, χτες τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για 7 κατηγορίες και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο. Σ' έναν (18χρονο) επιβλήθηκε 2μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ η δίκη των υπολοίπων αναβλήθηκε.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θ. Ζαγοράκης, ζήτησε την άμεση διαγραφή του διαιτητή Τσινιάρη, προσθέτοντας ότι «το κουκλοθέατρο των μόνιμα ευνοημένων και των εξαπτέρυγών τους πρέπει μια και καλή να τελειώσει». Ανασκεύασε τη δήλωσή του πως η ομάδα πάει για πρωτάθλημα γιατί «όση πίστη είχα μέσα μου γι' αυτό εξανεμίστηκε, καθώς αισθάνομαι ότι λογάριασα χωρίς τους ξενοδόχους». Οι παίχτες (θα τους επιβληθεί πρόστιμο) κλήθηκαν «να δικαιολογήσουν το όνομά τους. Στον ΠΑΟΚ θα παίξουν αυτοί που πραγματικά το θέλουν».
Από την πλευρά τους 12 σύνδεσμοι οπαδών, με ανακοίνωσή τους, επιτέθηκαν στη διοίκηση με βαρείς χαρακτηρισμούς, υπονοούμενα και «ενημέρωση» («θα μας βρείτε απέναντί σας»). Μεταξύ άλλων αναρωτιούνται για την άσχημη οικονομική εικόνα που προβάλλεται όταν «τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα σφύζει από έσοδα». Μιλάνε για «προπαγάνδα των δημοσιογραφίσκων πληρωμένων υπαλλήλων της διοίκησής σας» και ουσιαστικά κατηγορούν στελέχη της ΠΑΕ ως συνεργάτες της Αστυνομίας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

ΚΑΙ ΤΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!!!!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

Αλλα κουραγιο...

9 σχόλια:

  1. Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΧΑΒΟΥΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    με το ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΣΟΥ τους εκανες τα 'ΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ' λενε στο χωριο μου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Taspa καλησπερα, ντραπηκαν πολυ, αληθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. B.B καλησπερα, δηλαδη ησουν ο φροντιστης της ομαδας.

    Εδω ειχε μπει εν ειδει μπραβου ο μεχρι προτεινος διοικητης του ταχυδρομικου ταμιευτηριου, τοτε δοτος προεδρος της παε παο και ειχε κλωτσησει και γρονθοκοπησει τον διαιτητη.

    Καφριλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. B.B ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ''ΜΙΚΡΗ'' ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ''ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ'',
    ΩΡΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να λεμε Δημητρη...
    Απο την αλλη μερια του ιδιου νομισματος εγω...
    Πηγαινα στο Καραισκακη και καθομουνα στα μπετα...
    Ητανε το ονειρο μου να βλεπουμε ανθρωπινα ποδοσφαιρο στο "τηγανι"...
    Και τωρα...
    Φοβαμαι και ντρεπομαι να παω...Γιατι αυτα που πιστευα και πιστευω, για το λαικο αθλητισμο...
    Καμμια σχεση δεν εχουν με το Κοκκαλισκακη...
    Τα εκατομμυρια...
    Τα χρεη...
    Τους στρατους των καφρων...
    Και την εκλογη...Δημαρχων...
    Κατι αλλο μυριζει ο επαγγελματικος αθλητισμος...
    Και το ποδοσφαιρο σημερα φιλε μου...
    Πτωματιλα...Φαρμακιλα...Και βεβαια καφριλα...
    Να μη βρισκουν απαγκιο πουθενα τα αμοιρα παιδια...
    Μονο να πηγαινουνε ντουγρου στην καταθλιψη...
    Περιτρυγυρισμενα απο πλαστικους ηρωες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαστορα καλησπερα, και ποσα ακομα βρωμανε στην σουπερ λιγκα τους.
    Παντως εφετος εχετε καλυτερους ''πλαστικους'' παικτες και θα μας ''παρετε'' το πρωταθλημα, εκτος αν ο παλιος φιλος, του μαρινακη, ο πατερας ''αγορασει'' καλυτερα ''ενισχυτικα''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αύριο δεσμεύτηκε η ΝΤΡΟΥΣΙΛΑ που είναι η δουλειά της,να οργανώσει την μετάγγιση με απλό τρόπο, που πολύ ευκολα θα μπορει κανεις να το μεταφέρει,γιατί και αλλοι φίλοι ρωτουν το πως. Και εγω είμαι σκράπα σ΄αυτά.
    Ηταν τέτοιο το πείσμα μου, που ούτε ξέρω πως το έκανα.Με δυσκολεψε αλλά μαλλον καλώς καμωμένο ήταν.
    Καλέ εδώ μέχρι και τον Κωνσταντόπουλο επιστράτευσαν.Σκέψου πως τον "κρατάνε" πως κρατάνε και με τι εκβιάζουν.Καμόρα,Μαφία........
    Όσο για μένα καλέ κοριτσάκι και με είχαν κάνει πλύστρα εγώ που στο σπίτι δεν με άφειναν να πλύνω πιάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτολογοκρισία του σχολίου των 9,47.
    Δημήτρη ζητώ συγνώμη και την κατανόηση σου.

    Δημήτρη καλησπέρα σου.Από ποδόσφαιρο δεν έχω ιδέα πέρα από το ότι έχω πλύνει πολλά καλτσοσοβρακα στα νιάτα μου γιατί ο σύντροφός μου αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο έπαιζε σε κάποια καλή ομάδα σαν έφηβος και αργότερα μεγαλώνοντας δημιούργησε μια ομάδα την περίοδο της Χούντας και την ονόμασε, τι να σου λεω ! Το τι περάσαμε με αυτό το όνομα αλλά οι πιτσιρικάδες όλοι πέρασαν όλοι άμα σου λέω από τα μονοπάτια του αγώνα.Όταν βλέπω πάντως σήμερα ποδόσφαιρο (βλέπω που λέει ο λόγος) νομίζω ότι παρακολουθώ αρένα,ή κάτι τέτοιο με μισθοφόρους που παλεύουν για την ζωή τους και για να ικανοποιηθούν τα κανιβαλικά ένστικτα παραληρούντων θεατών και με τους νονούς της νύχτας που τρίβουν τα χέρια με ικανοποίηση για τα κέρδη που θα αποκομίσουν.
    Με την ευκαιρία Δημήτρη ρίξε μια μάτια στην απάντησή μου στα σχόλια της ανάρτησής μου.Αν συμφωνείς θα βρεις το λογότυπο στο επάνω δεξιό σημείο της σελίδας μου και ανάρτησέ το.
    Χαιρετούρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή