Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Α ΓΑΝΤΑ...

Χωρίς περιστροφές...
Η θέση του ΚΚΕ, όπως εκφράστηκε και στην προχτεσινή συζήτηση στη Βουλή, είναι ξεκάθαρη: Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική γιατί είναι ναζιστική - φασιστική οργάνωση και κανένας δεν πρέπει να τα ξεχωρίζει, γιατί έτσι αποπροσανατολίζεται ο λαός από το κύριο ζήτημα, που είναι ότι όπως έχει αποδειχθεί και ιστορικά ο φασισμός - ναζισμός είναι γέννημα - θρέμμα του καπιταλισμού, είναι αστική - πολιτική δύναμη.
Με αυτό το σκεπτικό το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι επιβάλλεται να διωχθεί, η εγκληματική δράση της και σε αυτά τα πλαίσια να ανασταλεί και να διακοπεί η κρατική χρηματοδότησή της.
Αλλωστε, το ΚΚΕ ανέδειξε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, το αστικό κράτος έκανε συνειδητά τα «στραβά μάτια» απέναντι στη δράση της ΧΑ γιατί αυτή διασυνδέεται με τους μηχανισμούς του.
Ομως, το ΚΚΕ ξεκαθαρίζει και το εξής: Ολα τα προηγούμενα χρόνια ως Κόμμα έχει αντιταχθεί στην ενίσχυση του αστικού νομοθετικού οπλοστασίου, που στο όνομα της αντιμετώπισης της «τρομοκρατίας» βάζει στο στόχαστρο του το εργατικό - λαϊκό κίνημα.
Εχει αντιταχθεί σε όλες τις κατευθύνσεις της ΕΕ που εισηγούνται μέτρα ενάντια στις λαϊκές κινητοποιήσεις ταυτίζοντας τη δράση του λαϊκού κινήματος με το έγκλημα.
Εχει καταγγείλει όλες τις προσπάθειες εξίσωσης ναζισμού - κομμουνισμού, τα περίφημα «αντικομμουνιστικά μνημόνια».
Ετσι, λοιπόν, χωρίς περιστροφές επισημαίνει ότι: Αν κυβέρνηση, αστικά κόμματα, κεφάλαιο ονειρεύονται να γενικεύσουν μέτρα, στη βάση των τρομονόμων, ενάντια στο λαϊκό κίνημα, το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει στην λαϊκή αντίδραση απέναντι σε αυτή την προσπάθεια.
Δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες, έχουν τέτοιες προθέσεις, πολύ περισσότερο που έχει ενισχυθεί η φιλολογία για τα «δύο άκρα», αναστήθηκε η υπόθεση της «τρομοκρατίας», ενώ ξεθάβονται γνωστές και καταδικασμένες προβοκάτσιες.
Γι' αυτό, άλλωστε, από την αρχή της εξέλιξης της υπόθεσης της ΧΑ το ΚΚΕ συνιστά επαγρύπνηση και ετοιμότητα.
Αλλα κουραγιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου