Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΑΝΤΑ...

Κοίτα ποιος μιλάει...
Στην ίδια χυδαία αντικομμουνιστική ρότα κινήθηκε και χτες η «Καθημερινή».
Οπως υποστηρίζει η εφημερίδα, «ο ρόλος του ΠΑΜΕ στην απομάκρυνση των εφοπλιστών» από τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη αύξησε την ανεργία στο Πέραμα και «έδωσε στα ντόπερμαν του Ν. Μιχαλολιάκου έναν ορατό στόχο αντικομμουνιστικής προπαγάνδας και βαϊμαρικής βίας»!
Σε μια μόνο φράση η «Καθημερινή» καταφέρνει να εκστομίσει τρεις αθλιότητες:
Πρώτον, «υπεύθυνο» για την ανεργία στο Πέραμα είναι το ΠΑΜΕ! Δεν είναι οι εφοπλιστές που μέσα στο 2012 αγόρασαν και παράγγειλαν πλοία αξίας άνω των 7,3 δισ. δολαρίων, αλλά ούτε μια παραγγελία δεν έγινε σε ελληνικό ναυπηγείο.
«Φταίει» το ΠΑΜΕ και όχι φυσικά οι εφοπλιστές, που τα 6,5 δισ. δολάρια μόνο στο πρώτο 6μηνο του 2013 για τη ναυπήγηση 110 πλοίων τα έριξαν στα ναυπηγεία της Ασίας, μιας και στα ναυπηγεία της Ελλάδας δεν κατασκευάζουν ούτε κουπί!
Δεύτερον, οι εφοπλιστές έχουν «απομακρυνθεί» λόγω του ΠΑΜΕ. Δεν είναι οι ίδιοι που έχουν «κόψει λάσπη» γιατί αντί για εργάτες ζητούν σκλάβους, πράγμα για το οποίο, προφανώς, δεν θα βρουν συμπαράσταση στο ΠΑΜΕ.
Ενημερώνουμε την «Καθημερινή» ότι οι εφοπλιστές θα συνεχίσουν να έχουν συμπαραστάτες μόνο από τα ναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής, που λίγες μέρες πριν επιτεθούν στα στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα, βιντεοσκόπησαν κιόλας τα «πιστεύω» τους, φωνάζοντας: «Εμείς με τους εφοπλιστές μας»!
Τρίτον, δεν φταίνε εκείνοι που με την πολιτική τους εξοντώνουν το λαό για να θησαυρίζουν οι εφοπλιστές. Δεν φταίνε εκείνοι που, όπως η «Καθημερινή», μέσα από τη θεωρία των «δύο άκρων» στέλνουν κόσμο στα δήθεν «αντισυστημικά» ναζιστικά αποβράσματα.
«Φταίει» το ΠΑΜΕ! Γιατί; Επειδή αντιπαλεύει την πολιτική που εξυπηρετεί και τους εφοπλιστές και τα αποβράσματα!
Ας συνεχίσει έτσι η «Καθημερινή: Μια φράση - τρεις αθλιότητες.
Κι όπως το πάει σίγουρα το έχει καπαρώσει το «Πούλιτζερ» προστυχιάς!
Αλλα κουραγιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου