Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΑΝΤΑ...

«Πολλά φαντάσματα εισέβαλαν τις τελευταίες μέρες στη ζωή μας: Του Στάλιν, του Ζαχαριάδη, της σκοτεινής αριστερής ορθοδοξίας, των εγκλημάτων που βαραίνουν όλες ανεξαιρέτως τις αριστερές πλάτες»... γράφει ο Καρτερός στην «Αυγή της Κυριακής», 24/11/2013. Για τα εγκλήματα που μιλά ο Καρτερός, η «Αυγή», ο ΣΥΡΙΖΑ και κάθε ομογάλακτός τους μιλούν και οι αστοί, αναπαράγοντας τη θεωρία των άκρων.
Με τους αστούς λοιπόν αντάμα κύριοι αριστεροί, κόντρα στο εργατικό κίνημα και στο λαό. Οσο για τα «φαντάσματα» που δεν «εισέβαλαν», θέλατε και τα βάλατε στη ζωή σας, δίνοντας εξετάσεις στο σύστημα, ότι με την αντιΚΚΕ μανία σας είστε στην εμπροσθοφυλακή της συντήρησής του.
Αξιοι!..
Οι «φουκαράδες» οι αστοί...
Γράφει στο κύριο άρθρο της η «Καθημερινή της Κυριακής» 24/11/2013: «Ενα μεγάλο τμήμα της ελληνικής αστικής τάξης βρίσκεται σε αδιέξοδο. Πληρώνει εξωφρενικά ποσά σε φόρους... Καλείται και πάλι να πληρώσει υπέρογκους φόρους για τα ακίνητα, ενώ αντιμετωπίζει το φάσμα της τυπικής ή ουσιαστικής δήμευσης της περιουσίας του». Κοίτα λοιπόν κάτι παράξενα πράγματα... Μεγάλο τμήμα των αστών κινδυνεύει να ξεκληριστεί ε;
Και μεις νομίζαμε ότι ο λαός είναι σε αδιέξοδο... Να τους βοηθήσουμε τους φουκαράδες τους αστούς, μη λιμοκτονήσουν κιόλας από τους πολλούς φόρους, ε; Και ας τους μειώνει η κυβέρνηση, με το νομοσχέδιο, κατά 50% τη φορολογία των ακινήτων των επιχειρήσεων.
Τόσο άδικη η κυβέρνηση. Μόνο που όταν ακούς τέτοια να περιμένεις κι άλλες... λυπητερές. Για να σωθούν οι αστοί, οι εργαζόμενοι πρέπει να «είναι ζωντανοί στην κόλαση».
Πάρτο αλλιώς λοιπόν...
Στο δικό μας δρόμο κόντρα στους αστούς και την εξουσία τους.
Κι άλλα διαπιστευτήρια
«Σήμερα όλοι, ακόμα και οι μεγάλοι εγχώριοι βιομηχανικοί παράγοντες, ανακαλύπτουν πως τα κυβερνητικά σχήματα που στήριξαν δεν υπηρετούσαν τα δικά τους συμφέροντα. Σοβαροί επιχειρηματίες της πραγματικής οικονομίας δεν μπορούν να περιμένουν από πολιτικά ανδρείκελα που σύρονται από τους δανειστές να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα.
Ο γερο - Στασινόπουλος του ομίλου της Βιοχάλκο, αποφάσισε να μεταφέρει την έδρα ενός από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους της χώρας στις Βρυξέλλες, αγανακτισμένος από την ανυπαρξία αναπτυξιακής πολιτικής και την αναλγησία των κυβερνώντων.
Η ώρα για την κυβέρνηση της Αριστεράς δεν είναι μεθαύριο, είναι σήμερα» («Η Αυγή της Κυριακής», 24/11/2013).
Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους βιομήχανους, για μη εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και τους «κλείνει το μάτι» δίνοντας άλλη μια φορά διαπιστευτήρια, ως δύναμη που θα τους υπηρετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου