Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011





ΑΓΑΝΤΑ...

ΚΡΗΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ραντεβού θανάτου

Ενας νεκρός (από πολλαπλές μαχαιριές) μόλις 21 ετών και δυο τραυματίες είναι το αποτέλεσμα των βίαιων συγκρούσεων που εξελίχθηκαν χτες τα ξημερώματα - στο ύψος του Παγκρήτιου Σταδίου, στην παραλιακή λεωφόρο - μεταξύ οργανωμένων οπαδών (κατά πληροφορίες του ΟΦΗ, του Ηροδότου και του Παναθηναϊκού) στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, οι εμπλεκόμενοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη και κουκούλες και χρησιμοποίησαν λοστούς, πέτρες, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Οι δύο σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία έχει πραγματοποιήσει 6 συλλήψεις.

Οι έρευνες και η προανάκριση που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου (προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα, που συμμετείχαν και να προσδιοριστεί - εξατομικευτεί το είδος της εμπλοκής τους), συνεχίζονται.

Σε ανακοίνωση της η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ καταδικάζει τα σοβαρά επεισόδια, τονίζοντας ότι τα προετοιμάζει η βία εντός των γηπέδων.

Αποτελούν αντανάκλαση της βίας, της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης που δέχεται καθημερινά ο εργαζόμενος, ο νέος της λαϊκής οικογένειας.

«Η βία στα γήπεδα ενισχύθηκε με την καθιέρωση του επαγγελματικού αθλητισμού που έχει σκοπό την υπαγωγή των ομάδων στις δραστηριότητες, στις φιλοδοξίες και στους ανταγωνισμούς των επιχειρηματιών».

Και καλεί τους νέους των λαϊκών οικογενειών να γυρίσουν την πλάτη στην τυφλή εκτόνωση της εξέδρας.

«Η διέξοδος βρίσκεται στην οργανωμένη πάλη ενάντια στην πλουτοκρατία και τους πολιτικούς της εκφραστές μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για τη λαϊκή εξουσία».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στο Δήμο Ηρακλείου. Τονίζοντας ότι όσο υπάρχει εμπορευματοποίηση στον αθλητισμό, αυτά θα συνεχίζονται γιατί όπως σημειώνουν εμπορευματοποίηση σημαίνει κυνήγι κερδών.

«Αυτά απαιτούν φανατισμό και τυφλό οπαδισμό.
Ο φανατισμός οδηγεί σε γεγονότα όπως το χτεσινό που ούτε πρώτο ήταν ούτε τελευταίο θα είναι.
Οποιος πραγματικά θέλει να τα καταδικάσει και να μην ξαναδεί τα ίδια στο μέλλον, οφείλει να καταγγείλει και να πάρει μέτρα για τους πραγματικά υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς.
Να αφαιρέσει την εξουσία - δηλαδή την ιδιοκτησία - από τους μεγαλοπαράγοντες του αθλητισμού.
Κάθε άλλη πρόταση, είναι στρουθοκαμηλισμός».

Επίσης, εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού και ταυτόχρονα την ευχή να στραφεί η ορμητικότητα και ο αυθορμητισμός της νεολαίας σε αγώνες που μπορούν να οδηγήσουν στην πραγματική βελτίωση της ζωής τους.


Πρόταση αθώωσης Κεντέρη, Θάνου

Την αθώωση, λόγω αμφιβολιών, των δύο Ολυμπιονικών Κ. Κεντέρη και Κ. Θάνου (απουσίαζαν από τη δίκη) και των άλλων εμπλεκομένων για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου λίγο πριν αρχίσουν οι Ολυμπιακοί του 2004, πρότεινε στην εκδίκαση της έφεσης, ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Γαληνός Μπρης.

Ζήτησε την ενοχή του προπονητή Χρ. Τζέκου, για κατοχή απαγορευμένων ουσιών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, από την ακροαματική διαδικασία δεν ενισχύθηκαν οι ενδείξεις ενοχής των δύο αθλητών.

Στην απολογία του ο Τζέκος αρνήθηκε ξανά τις κατηγορίες, αναφερόμενος σε εκβιασμούς και πιέσεις προκειμένου να παραδώσουν τις διαπιστεύσεις τους οι δύο αθλητές.

Τους χαρακτήρισε αποδιοπομπαίους τράγους, «αν ήταν στο χέρι μου, δε θα παρέδιδα τις διαπιστεύσεις».

Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί οι Ολυμπιονίκες σε φυλάκιση 31 μηνών, ο προπονητής τους σε 33 μήνες και οι επτά γιατροί από έξι έως οχτώ μήνες.

Αλλα κουραγιο...




υσ προτυπα!

14 σχόλια:

  1. Για την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού, δεν έχω να προσθέσω κάτι, είναι ένα γεγονός που δεν αμφισβητείται και μάλιστα παγκόσμιο!.
    Τώρα όσον αφορά τους Ολυμπιονίκες μας, θεωρώ ότι όλοι υποκρινόμαστε!
    Υποδείξτε μου έναν, έναν! αθλητή όχι απλώς του επιπέδου των πρωταθλητών και ολυμπιονικών που να μην παίρνει τα σκονάκια του?
    Ετσι γίνονται αυτά τα ρεκορ που ξεπερνούν τις ανθρώπινες δυνατότητες? Μόνο με την προπόνηση?
    Ε, είστε όλοι νυχτωμένοι αν το πιστεύετε αυτό!
    Απλά άλλες χώρες έχουν πολύ προχωρημένο το αντιντόπινγκ κοντρολ και άλλες χώρες σαν κι'εμάς τους φυγαδεύουμε...
    Βρήκαμε τώρα τα παιδιά αυτά να τα σταυρώσουμε?
    Ξέρετε τι θυσίες έχουν κάνει στην ζωή τους, για να φτάσουν εκεί που έφτασαν?
    Ξέρετε τι πόνους έχουν αντέξει απο τα μικράτα τους για να υποστούν τώρα την χλευη μας?
    Οχι μόνο θα τους αθώωνα,αν ήμουν εισαγγγελέας αλλά θα τα παρασημοφορούσα κι'απο πάνω για τον αγώνα που έχουν κάνει ως αθλητές

    Τιμή στους αθλητές που δόξασαν τα ελληνικά χρώματα! Τιμή και μόνον τιμή αξίζουν!

    Αν θέλετε να σταυρώσετε κάποιους σταυρώστε τους υπεύθυνους που έχουν φέρει τον παγκόσμιο αθλητισμό σ'αυτά τα χάλια και θυσιάζουν τους αθλητές στον βωμό τους κέρδους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αρχίστε πρώτα απο τους πρώτους διδάξαντες των χωρών του τότε Ανατολικού μπλογκ και την Αμερική!

    Αντε ..τώρα, τα έβαλαν με την Θάνου και τον Κεντέρη που χώθηκαν σφήνα στα δικά τους μεγαθήρια και έχασαν την αυτοκρατορία τους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μου προξενεί εντύπωση η αθώωση των δύο υπερ-πρωταθλητών μας. Γνήσια τέκνα ενός δήθεν Ελληνικού αθλητισμού, ενός βρώμικου, βουτηγμένου στην ντόπα πρωταθλητισμού, απόσβεναν για πολλά χρόνια πολιτικά, οικονομικά και κομματικά οφέλη στους μέντορές τους (πολιτικούς, κομματικούς και οικονομικούς χορηγούς). Δεν θα τους άφηναν εκτεθειμένους.

    Ανέτασσαν το εθνικό ιδεώδες με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου μετά από κάθε μετάλλιό τους και δόξαζαν την ...ισχυρή ελλάδα των εκσυγχρονιστών πασόκων στα πέρατα του κόσμου.

    Να θυμηθούμε και τις δηλώσεις έτερου τέκνου (φ. χαλκιά) για ντι ε νέι και γονίδια των ...νικητών ελλήνων...

    Όσοι γνώριζαν, σιωπούσαν και απολάμβαναν χρήμα και δόξα.

    Όσοι δε γνώριζαν, οι περισσότεροι, τα κορόιδα, χειροκροτούσαν, πανυγήριζαν και βούρκωναν από εθνική υπερηφάνεια...

    Τρομάρα μας... πόσο ανάγκη είχαμε να πιαστούμε από κάπου, ν’ ακουμπήσουμε...


    (ΥΣ. Πολλά εισαγωγικά χρειάζονται στις περισσότερες λέξεις και προτάσεις, μα δεν μπορώ, κουβαλάω πολλή κούραση από τη δουλειά σήμερα, ας τα βάλει ο καθένας όπου νομίζει πως αρμόζουν...)

    Καλησπέρα Δημήτρη, καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί βρε Οικοδόμε, μόνο στην Ελλάδα είχαμε και έχουμε ανάγκη να πιαστούμε απο κάπου?
    Τι έκαναν και κάνουν μια Σοβιετική Ένωση στο παρελθόν, μια Ανατολική Γερμανία, μια Αμερική?
    Ακόμα και τώρα!

    Εδώ αυτή την στιγμή ποιους δικάζουμε το σύστημα που εκμεταλλεύεται ή δυο παιδιά που αφιέρωσαν όλη τους την νεότητα στον αθλητισμό?
    Αυτοί ευθύνονται για την ντόπα του παγκόσμιου αθλητισμού?
    Αυτοί πρέπει να πληρώσουν? Ν'εξευτιλιστούν, να χλευαστούν????
    Δεν βαράμε το γομάρι αλλά το σαμάρι...που είναι εύκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kariatida62 καλησπερα, απο τα μικρατα μου δουλευω και παω σχολη, ξερεις ποσο κοπο εκανα, σαν ''ανταμοιβη'', εχω μεχρι τωρα τρεις[3] ανεργιες και μπολικη ανασφαλεια, μου εχουν φαει ενα καρο ενσημα και θα βγω σε συνταξη αν θα προλαβω, στα εξηντα και τι συνταξη θα παιρνω ενας παπανδρεου ξερει.

    Σιγα μη βαλω τα κλαματα που εκανε την πλακα του και απο πολυ μικρος----μιας και ξερεις, οπως λες τον χωρο----εχει αρχισει τα ''φαρμακευτικα'', κουραστηκε να τρεχει για την πλακα του και μετα απο 10 χρονια πλακας, ηρθε το ''χρυσο''----ξερεις οταν παρεις χρυσο, δεν υπαρχει αλλο πιο ''ψηλα''-----,τι για αμερικη γραφεις και για αλλες χωρες, ο τζεκος καταδικαστηκε γι'αυτα τα χαπια, του τα ''εβγαλε'' το δικαστηριο παρανομα, ποιος τα επαιρνε, με τις χουφτες, ολοι οι υπερπρωταθλητες μας, μα ολοι εχουν περασει απο το ''φαρμακειο'' του, θυμησου και την αρση βαρων.

    Σιγα μη θιξαμε τα οσια και ιερα της κοκα-κολα, της ναικ και των λοιπων χορηγων.

    Το χειροτερο ολων ειναι οτι οι σουπερ-ντοπες, εγιναν παραδειγμα για τα παιδια, τα γυμναστηρια ειναι πατημενα στο ''φαρμακο'', εφ'οσον γραφεις οτι ξερεις ''πες'' τα, οχι μισες αληθειες.

    Να τωρα μου ηρθε μια λυπη, μα μια λυπη για τους εκατομυριουχους, ντοπε-''αξιωματικους''.

    Αλλο μεγαλειο αυτο, φραγκα χοντρα για το ''πετσινο'' μεταλλιο, αδεια προ-πο και βαθμο στον στρατο η στα σωματα ασφαλειας και βεβαια ολα αυτα τυλιγμενα με μια ενοχη σιωπη, που σπαει οταν τα χαλανε, αθλητες, προπονητες, ''φαρμακοποιοι'', με τις εταιρειες-χορηγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οικοδομε καλησπερα, δυστυχως ''εχουμε'' αναγκη απο πλαστους ''ηρωες'', ''ηρωες'' φαστ-φουντ, ''ηρωες'' μια χρησης, οχι πολυ σκεψη, οχι πολυ ψαξιμο, εδω και τωρα χρυσο και ας ειναι καλπικο, αρκει να δοξαζονται τα ''ιερα και οσια'' της ρατσας και βεβαιως και το ντι-ε-νει, οπως ειπε η ''ψυχοκορη'' του τριανταφυλλοπουλου, η μικρη φανιτσα, ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ.

    Καλο κουραγιο και πολυ δυναμη στο μεροκαματο και στον αγωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ας γινόσουν και συ αθλητής!Να απολάμβανες τώρα!
    Αλλά βλέπεις τόριξες απο τα μικράτα σου στα σουβλάκια και στα Κατινάκια!
    Ενώ η Θάνου και ο Κεντέρης σηκωνόταν απο τις 5 το πρωί,για να κάνουν την προπόνηση μετά σχολείο, σπίτι διάβασμα για λίγο και πάλι προπόνηση μέχρι εξαντλήσεως σχεδόν μέχρι το βράδυ, σπίτι διάβασμα και ύπνο! Συχνοί τραυματισμοί και πόνοι!
    Αυτό κάθε μέρα! Κάθε μέρα αργή και σχόλη!
    Και στις ντόπες τους έβαλαν απο τα μικράτα τους οι προπονητές, υπεύθυνοι συλλόγων, οι γιατροί τους και όλοι οι λοιποί!

    Επειδή τα ξέρω, τάχω βιώσει σου τα λέω αυτά!
    Και μην κάνεις τον κουφό όταν σου μιλώ για τις άλλες τις χώρες!
    Μην θίγεσαι!!!!

    Σιγά μωρέ τους κάναμε αξιωματικούς του στρατού, τους δώσαμε και μια άδεια για ΠΡΟΠΟ και τους κάναμε πλούσιους μ'αυτά!
    Μήπως σ'αυτούς οφείλεται και η αύξηση των δημοσίων δαπανών???

    Αυτοί τουλάχιστον μ'εκαναν και υπερήφανη , οι 300 που τους ταίζω και τους ποτίζω αυτούς και τα σκυλοσόγια τους, τι μου χάρισαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να φτάσεις να χτυπήσεις τους χρυσούς υπεραθλητές τα μεγαθήρια τα Ρωσικά, Αμερικάνικα, Γερμανικά κλπ. πρέπει να πάρεις ντόπα χρυσέ μου όπως παίρνουν ΚΑΙ αυτοί!
    Καταλάβετέ το αυτό! Αυτή είναι η ωμή ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
    Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν ζούμε στην εποχή του Σπύρου Λούη, που ντόπα του είχε την κοντέσσα του???
    Επιτέλους καταλάβετε τι σας λέω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα αγαπητή "kariatida62".

    Ειλικρινά προσπαθώ να αντιληφθώ τη λογική σου, μα δεν τα καταφέρνω καλά.

    Από τη μια λες:

    "Για να φτάσεις να χτυπήσεις τους χρυσούς υπεραθλητές τα μεγαθήρια τα Ρωσικά, Αμερικάνικα, Γερμανικά κλπ. πρέπει να πάρεις ντόπα χρυσέ μου όπως παίρνουν ΚΑΙ αυτοί!"

    κι από την άλλη λες:

    "Αυτοί τουλάχιστον μ'εκαναν και υπερήφανη , οι 300 που τους ταίζω και τους ποτίζω αυτούς και τα σκυλοσόγια τους, τι μου χάρισαν?"

    Χωρίς να αναφερθώ στους 300, αυτό που καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου, είναι πως νιώθεις υπερήφανη με πλαστές, ψεύτικες καταστάσεις. Δικαίωμά σου βέβαια, είναι η άποψή σου, μα έχω μια διαφορετική.

    Καταρχάς δεν τράβηξα και δεν τραβάω κανένα ζόρι να "χτυπήσουμε τους χρυσούς υπεραθλητές". Όταν από πριν ξέρω πως το παιχνίδι είναι στημένο (αναβολικά), δεν έχω λόγο να γίνω θεατής. Αυτό δεν είναι ο αθλητισμός. Είναι κάτι άλλο, μπίζνες που λένε κι οι σύμμαχοί μας οι αμερικάνοι.

    Αθλητισμό έκανε ο μπαρμπα γιάννης στην παλιά μου γειτονιά, που για χρόνια τον θυμάμαι να τρέχει και να γυμνάζεται στο δρόμο, ότι καιρό κι αν κάνει, κι εμείς οι νεαροί τότε, να κρυφογελάμε πίσω από την πλάτη του.

    Αθλητισμό κάνουν όσοι αθλούνται για την πάρτη τους, για την υγεία, την σωματική και ψυχική ευεξία τους και τους ζηλεύω γι αυτό.

    Επειδή με ρώτησες αν μόνο στην ελλάδα έχουμε ανάγκη να πιαστούμε από κάπου, δεν ξέρω γι αλλού, αλλά εδώ ναι έχουμε ανάγκη από ήρωες και πρότυπα και όχι από "ήρωες" και "πρότυπα".

    Οι αληθινοί ήρωες βρίσκονται δίπλα μας και όχι πάνω από εμάς. Βρίσκονται στη σκιά και όχι μπρος στους προβολείς των καναλιών.

    Όσοι σπούδασαν δουλεύοντας είναι για μένα και θα΄θελα να είναι και για τα παιδιά μου, αληθινά πρότυπα ζωής. Όσοι αγωνίστηκαν για τις ιδέες τους και έσπασαν τα μούτρα τους γι αυτό, είναι αληθινοί ήρωες.

    Μα όχι αγαπητή φίλη, αυτά τα "παιδιά" όπως τα αποκαλείς. Αυτοί δεν είναι ήρωες. Αν τρίψεις με το χέρι σου το χρυσάφι τους που λάμπει, θα βγάλεις γάνα. Γανωμένος τσίγκος, γανωμένα ιδανικά, γανωμένα πρότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (συνέχεια από προηγούμενο)

    Μην ψάχνεις για άλλοθι σε εσσδ και γλδ. Το σπίτι μας κοιτάζουμε πρώτα στη φωτιά κι όχι του γείτονα.

    Αυτά τα "παιδιά" όπως τα αποκαλείς δεν είναι παιδιά. Γιατί τα παιδιά είναι αθώα εξ ορισμού.
    Ο κεντέρης και η θάνου δεν ήταν πιόνια ούτε άμοιροι ευθυνών. Συμμετείχαν με συνείδηση σ' ένα παιχνίδι τζογαδόρικο, κάτι σαν τη ρουλέτα.

    Όσο κέρδιζαν, όλα ήταν καλά: δόξα, χρήμα, φωτογραφίες, καράβια να παίρνουν τ' όνομά τους (!!!!!), προνόμια και τραπεζικοί λογαριασμοί με αρκετά μηδενικά. Στο τζόγο όμως δεν κερδίζεις πάντα, κάποτε χάνεις και κάποτε τα χάνεις όλα.

    Δεν μπορώ μα και δεν πρέπει να τους λυπηθώ όταν ξέρω και ξέρουν από πριν ότι με κοροϊδεύουν, και είναι ζήτημα χρόνου ή συγκυριών να αποκαλυφτούν και να ξεφτιλιστούν.

    Και τότε όλοι αυτοί που τους πατρονάρουν, οι μεγάλοι συνέταιροί τους, κάνουν τις θιγμένες παρθένες και αποστρέφουν το βλέμα και τη στήριξή τους. Τους αφήνουν μόνους.

    Θα τους παραδεχόμουν αν έβγαιναν οι ίδιοι, έστω μετά την "αποκάλυψή" τους, τα παραδέχονταν όλα και παράλληλα κατείγγελναν το όλο σύστημα και μετανιωμένοι επέστρεφαν τα κάλπικα μετάλλιά τους. Αλλά ο εθισμένος στο τζόγο παίκτης, ακόμα και την ώρα που βουλιάζει, πιστεύει πως θα ...ρεφάρει.


    Υπάρχουν στη χώρα μας αγωνιστές της ζωής αλλοδαποί, με όλα τα κριτήρια για την ελληνική υπηκοότητα και ταλαιπωρούνται, δεν τα καταφέρνουν με τους γραφειοκράτες που μας κυβερνούν.

    Κάποιοι άλλοι αλλοδαποί βαφτίζονταν σε μια νύχτα "έλληνες" και σε έκαναν υπερήφανη φαντάζομαι όατν έπαιρναν τα χρυσά κάτω από τις μπάρες ή όπου αλλού.

    Αν θέλεις την άποψή μου, είμαι υπέρ ενός μαζικού λαϊκού αθλητισμού (όσο κι αν σου ακούγεται "ξύλινη" η έκφραση), ενός αθλητισμού που θα μπορεί κανείς να ασχοληθεί αφού δεν θα έχει άλλες έγνοιες και προβλήματα στο μυαλό του για την επιβίωση και το μέλλον του.

    Σε ένα κοινωνικό σύστημα που ο άνθρωπος θα είναι στο επίκεντρο και όχι το κέρδος των χορηγών εταιριών.

    Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά νομίζω πως ήδη το σχόλιό μου έγινε... ανάρτηση.

    Χωρίς καμία - ειλικρινά - πρόθεση αντιδικίας μαζί σου, σου εύχομαι καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kariatida62 τωρα θα σου ''κουνησω'' το δακτυλο, οταν τα εβλεπα αυτα στο πανελληνιο και στον αγιο κοσμα, εκανα βαρη, πολυ λιγοι ηξεραν οτι ο σκυλος του Ι,,,,,,η, εκανε ριψεις, ητανε τιγκα στο αναβολικο, ναι τα εδινε και στον σκυλο του, τον εφερνε στον πανελληνιο, τον ειχες δει ποτε, με το ζορι καναμε 130 κιλα ασκησεις-βαθια καθισματα, με το ζορι καναμε 60-70 κιλα παγκο και ερχοντουσαν κατι ''χαμαντρακια'' και σηκωναν για πλακα 150 κιλα στον παγκο, μαλλον τα ξερω απο τα ''μεσα'' και πολλα χρονια, αλλωστε ακομα οπως γραφει ο μαστορας μπορουμε να ''ζουζουνιζουμε'' με τα κατινακια, αλλα τα καυμενα, τα ταλαιπωρημενα, τα κουρασμενα, τα βασανισμενα προτυπα σου απο τα 30, εχουν κανει...............................................................''ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ''.

    Και ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα, σιγα τους ηρωες με τις παντουφλες και τις μεζονετες που τους πληρωνουμε στον αγιο κοσμα και οπου αλλου λουφαρουν, ντοπαρονται και ''αθλουνται''.

    Ολο και πιο συχνα πεφτεις στην γλυκεια παγιδα της μαζικης καταγγελιας, ολο και πιο συχνα μας γραφεις για τους 300, μημπως κανεις λαθος, η εχεις το αλανθαστο, του..................................μιχαλιολιακου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπον...Αποφασισα να γραψω σχολια...
    οχι τοσο..Διοτι διαφωνω μ οσα λες...Δημητρη...
    Αλλα για οσα γραφει η ΚΑΡΥ...
    Λεω λοιπον...ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...!!
    Βεβαια...Για να διακριθεις...Πρεπει να παρεις ενα φαρμακειο...Για να τρεχεις σαν...Μηχανακι...
    Να πηδας δεκα μετρα μηκος...Τρια μετρα υψος...
    Να σηκωνεις μισο τοννο...Και αλλα πολλα...!!
    Εχω γραψει και γω αναρτηση, γι αυτα...

    Και βεβαια δεν ξεχνω και οσα λες ΚΑΙ για την...Αλλη πλευρα...!!
    Τους αθλητες της...Τους γνωριζω...Οπως και ολοι μας...!!

    Αλλα...
    Εγω την λογικη αυτη...
    Της ΝΤΟΠΑΣ...Των επικινδυνων φαρμακων και των αμφεταμινων...Και των πασης φυσεως.."διεγερτων"

    Την αρνουμαι...!!
    Απ οπου και αν προερχεται...Και ιδιαιτερως, για την...Σχορεμενη τη..Θεια μας...Που ΔΕΝ ειχε και τις εταιριες και τους χορηγους να σπρωχνουν...!!
    Αυτοι οι...Καραβλακες...!!!
    [Της Θειας εννοω...και οποιος θελει...Ας θυμηθει...]
    Το εκαναν για την...Δοξα του συστηματος...!!
    Για να "μπουνε στα χωραφια" του Καπιταλισμου...Να δειξουνε...Υπεροχη...!!
    Λες και δεν ειχανε να δειξουνε υπεροχη...Σε αλλα πεδια...[Επιστημη, τεχνη, χορο,θεατρο,εκπαιδευση
    εκατομμυριων αγραμματων...Τεχνικα επιτευγματα
    και παρα-παρα πολλα αλλα...]

    Αλλα...Την πατησανε τοτε τα...Εξαδερφια...!!
    Ενω εχουνε στο χερι επιτευγματα...Απιαστα απο τους...Αντιπαλους...[Διαστημα,μηχανικη, ιατρικη
    κλασσικες σπουδες]
    Θενε να πρωτευσουνε στην...Πυγμαχια...!!
    Στο Χοκευ παγου και στη..Σφυρα...!!

    Σφυρα μου κλεφτικα...!!!

    Και αρχιζει το παιχνιδι με τα φαρμακα...

    Ενω επρεπε να πολεμησουν την επικρατηση του...Επαγγελματισμου...Να τον καταγγειλουν και να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τον ερασιτεχνικο και μαζικο αθλητισμο...Οπως τον ειχαν επιβαλει στη μεγαλη τους χωρα...!!

    Και να απεχουν για παντα...Απο πανιγυρια..Τυπου...Ολυμπιακοι αγωνες...ΚΟΚΑΚΟΛΑ!!ΝΑΙΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΤΑΣ...!!

    Ετσι ειναι η γνωμη μου...!!
    Και η κριτικη μου...Αυστηροτερη, για τους συγκενεις...!!

    Αλλα ξαναλεω ΚΑΡΥ...
    Ανεξαρτητα...Απο τα...Τι εγινε και απο ποιον στο παρελθον...
    Τα.."νομιμα και ηθικα" ναρκωτικα εγω τουλαχιστον...Τα βαζω...Παρεα, με τα...Αλλα...!!
    Και ΠΟΤΕΣ ΜΗ ΣΩΣΕΙ...Κανενα παιδι κανενος να
    μπλεξει μ αυτα...!!
    Αλλου ειναι η αληθινη δοξα...!!
    Οχι, ποιος εσπασε πρωτος ενα σπαγκακι...!!
    [Θουκιδιδης]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαστορα καλησπερα, βεβαια συμφωνω οτι για να μπουν στο ματι του αντιπαλου δεους και να πει ο κοσμος κοιτα και αυτοι εχουν πρωτιες, ντοπαραν αθλητες.
    Απλως οτι εχει να κανει με σπονσορες και ντοπες, δεν μου αρεσει, οπως δεν μου αρεσουν ΟΛΑ τα χρυσοαργυροχαλκινα που εχουμε παρει και εχουμε πληρωσει ολοι οι Ελληνες, για τα κομματικοαθλητικοεταιρικα τους συμφεροντα, συμφεροντα που τα πανεξυπνα αυτα παιδια, δεχονται να παρουν ντοπες και μετα να τα περιφερουν εν ειδει θιασου, οπου ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ και το πληθος χειροκροτει τους πετσινους πρωταθλητες, προτυπα της νεολαιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eτοίμασα σχόλιο κατεβατό, προς απάντηση και μόλις το στέλνω τσουπ, κόπηκε το internet!
    Πάμε πάλι απο την αρχή.
    Βρε παιδιά με συγχωρείτε...
    Εδώ τώρα τι συζητάμε, για το αν συμφωνούμε ότι η ντόπα δεν πρέπει να υπάρχει στον αθλητισμό, ή αν είναι ένοχοι οι πρωταθλητές μας?
    Οικοδόμε, Μαχαίρη, Δημητράκη, βεβαίως και δεν είμαι υπερ, όμως δεν θα καταδικάσω τα θύματα!
    Γιατί θύματα είναι!
    Εχω δει με τα μάτια μου, τους ίδιους τους γονείς, σε πανελλήνιους μαθητικούς κολυμβητικούς αγώνες να βαρούν στα αποδυτήρια τις ενέσεις στα παιδιά τους. Τους ίδιους τους γονείς!
    Αν δεν πάρουν αναβολικά δεν προχωρούν, αυτό σας λέω, δεν λέω ότι συμφωνώ με την επικρατούσα κατάσταση!
    Δεν υπάρχει αθλήτής των επιπέδων αυτών που να μην είναι ντοπαρισμένος.
    Δεν έχετε διαβάσει συνεντεύξεις απο παλαίμαχους αθλητές που ομολογούν ότι έκαναν χρήση και μάλιστα υποχρεωμένοι απο προπονητές και γιατρούς και πολλοί ανάπηροι πια (αποτέλεσμα της χρήσης που έκαναν)ή με σοβαρά προβλήματα υγείας διεκδίκησαν αποζημιώσεις?
    Ούτε τους πήραν τα μετάλλια, ούτε τους χλεύασαν!
    Όταν βλέπετε και επιτυγχάνονται αυτά τα ρεκόρ, τι νομίζετε ότι έχουν πάρει? Το ασπράδι του βραστού αυγού?
    Σας εξήγησα όμως πως το αντιτόπινγκ κοντρολ, έχει προχωρήσει πάρα πολύ πάντα βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστα απο το ντόπινγκ κοντρόλ και δεν ανιχνεύεται.
    Επομένως όλους τους αθλητές θα πρέπει να καταδικάσουμε...
    Ο επαγγελματισμός έφερε αυτά τα αποτελέσματα στον χώρο!
    Μη τα βάζετε με τους αθλητές! Αυτό είναι το σκεπτικό μου Οικοδόμε και λοιποί φίλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή