Τρίτη 18 Μαΐου 2010


















AΓΑΝΤΑ. Παραγωγη, βαρδια, ξενυχτι, ενημερωση, ''παλη'' με τα σιδερα που δινει αποτελεσμα, σχολασμα και υπνος βαρυς γλυκος και παλι απο την αρχη την επομενη..Αλλα κουραγιο..

3 σχόλια:

  1. .....Εκει μεσα με τη μυρωδια απο τα λαδια και τη γευση απο το γρασσο [το καπακι του γρασσαδορου στο στομα για να πιανεις δεξι το λεβιε αριστερο το γρασσαδορο]Εκει μεσα γινεται η συνειδηση πραξη και ξεκιναει η πρωτοπορια της εργατικης ταξης ...σ ολους τους αγωνες για παντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαχαιρη καλησπερα, οπως τα λες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.Κάτι έχω κάνει λάθος; Εγώ χθές το ξημέρωμα,έτσι για να σε καλοσορίσω στην δική μου γειτονιά,είπα να κάνω το τελευταίο τσιγάρο εδώ παρέα σου.Ήταν 2,3ο το ξημέρωμα,δεν κρατούσα τίποτε στα χέρια και αν θυμάμαι καλά,σου υποσχέθηκα ότι την επόμενη δόση θα κρατάω και ένα κουτί σοκολατάκια.....Μου άρεσαν οι εικόνες σου,αλλα και αυτό το "ΑΓΑΝΤΑ'νάξερες τι μου ξυπνάει.Μόνο που σου έλεγα οτι μετά το"αλλά κουράγιο" θάθελα να λέμε και
    "ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ"
    Ξέρεις το κουράγιο μου φέρνει στο νού το "κάνω υπομονή και πορεύομαι"και να σου πω κάτι οσο κάνουμε κουράγιο,τόσο ποιό πολύ μας πατάνε κάτω.
    Θυμό θέλει,θυμό, αποφασιστηκότητα και αγώνες.
    Τέλος έστελνα τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου
    στο φίλο "μαχαίρη" που να είναι καλά πολύ με συγκίνησε.Ωραία, μπορείς να μου πείς που στο καλό πήγε το μύνημά μου.Μην και το είδες πουθενά γιατί στις 2,30 το ξημέρωμα όλα μπορεί να συμβούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή