Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΑΓΑΝΤΑ...
















........ Παραμονη και ανημερα πρωτομαγιας, αλλοι τραβηξαν για τα νησια και αλλοι εκατσαν στο ''καθηκον'' τους απεναντι στην νεα γενια, μαζι με την νεα γενια.....Ειμαστε ''ολοι'' εκει και οι αντιεξουσιαστες και οι φιλοι απο τον συριζα και οι ''προστατες'' μας και βεβαια τα ''παιδια'' του π.α.μ.ε, μια πρωτομαγια που ειχε, παλμο και ενταση......Και ραντεβου την ερχομενη τεταρτη....Αλλα κουραγιο.......

11 σχόλια:

  1. Καλά έκανες Δημητράκη και κατέβηκες κάτω! Αλλά απ'ότι είδα στις φωτό μανίτες, λίγος κόσμος, που θάπρεπε νάχαν κατέβει ορδές λαού..!Τι να πω? Δεν έχουν καταλάβει τι τους περιμένει;Ποιοι έφυγαν για νησιά? Μα δεν έχουν απεργία στα λιμάνια?
    Eγώ απο το πρωί πλένω και μαζεύω ότι άφησαν πίσω τους τα μαστόρια...τώρα σου γράφω πεθαμένη! Έχω πεθάνει,δεν είμαι "εν ζωή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Y.Γ. Το σκυλάκι σας "μουρίτσα" το καναρίνι σας και η" πρώτη ανάρχα!"οι όμορφες γλαστρούλες σας η ψυχή του Κατινακίου σου, αλλά εκείνη η απλώστρα σας όλα τα λεφτά!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kariatida62 καλησπερα και καλο υπνο, ειχες δεν ειχες δεν κατεβηκες κατω, οι φωτο απο το αποπλου ειναι χθεσινες απο την ραφινα, δεν εχουν ''παρει'' γραμμη το τι θα ''απολαυσουμε'', την τεταρτη εχουμε συνεχεια στις συγκεντρωσεις. Η απλωστρα ειναι συμβολικη-πλακα κανω-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    Δεν αντεξα, ενα ματι-ενα ματι.
    Κατεβηκα στις Πλατειες. Μαλλον οι περισσοτεροι ειχαν ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ,Πρωτομαγια βλεπεις.
    Τα παντα διαλυονται και τα ΔΙΟΔΙΑ 'αναστεναζουν'.
    ΑΓΑΝΤΑ........ΔΗΜΗΤΡΗ............[ μου αρεσε η εικονα του ολοι μαζι,που μετεφερες,] ''οι καιροι ου μενετοι''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλος για Χίο τράβηξε άλλος για Μυτιλήνη και άλλος στις Σύρας τα στενά αίμα και δάκρυα χύνει.Κάπως έτσι δεν λέει το τραγούδι ?
    Μάλλον στα στενά δεν είμαστε εμείς αλλά η νέα γενιά .
    Η αραιωμένη διαδήλωση που λέει και η Καρυάτιδα τι σημαίνει?
    Έχει πολλές ερμηνείες.
    Εγώ θα δώσω τη ποιο απλή ο κόσμος πήγε στην εξοχή αυτή τη μέρα κατά παράδοση.
    Οι υπόλοιπες ερμηνείες θα δοθούν στο χρόνο που έρχεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. taspa καλησπερα, αυτοσυγκρατηση ειπαμε, οχι ματι,τωρα αναστεναζουν τα διοδια απ' άυριο εμεις, γ........ΑΓΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δασκαλε καλησπερα, οι φωτο οι δικες μου ειναι τραβηγμενες νωρις, οποιος μπει στο ιστολογιο της RISKI και διαβασει την περιγραφη θα καταλαβει. Πηγε στην εξοχη και αυριο που θα πουν τα μετρα που θα μας ''παρουν'' θα γυρισουν ολοι κρατωντας απο ενα μαγιοξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Dimi[ xaxaxa] φοβαμαι πως σε λιγο τα ΔΙΟΔΙΑ θα ειναι πολυ μακρινη εποχη για καποιους.......χαρα η Φαρμακοβομηχανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλοι καλημερα...καθε μερα ξυπναω με μια αισιοδοξια..χθες ελαβα ενα ε μειλ για την αργεντινη και τι εγινε εκει μετα το δ ν τ ...
    κολαση
    σκεφθητε οτι θεωρησα καλλιτερη την κατοχη...
    αλλα στο τελος ο κοσμος βρηκε τον τροπο...παντα ο κοσμος στο τελος ειναι ο νικητης..ελατε να το παλαιψουμε στο τελος η αληθεια παντα βγαινει..ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δημητρη παρακαλω εξηγησε μου κατι σε σχεση με τα μπλογς στειλε μου το μαιλ σου για να σου γραψω............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαχαιρη καλημερα, προτου μπει το δ.ν.τ στην Αργεντινη την θεωρουσαν χωρα μεσα στις 20 πιο ανεπτυγμενες στον κοσμο, εμας μας ειχανε στην 35η θεση......στο Κορθι οταν καποιος χαιρεταει με το αλλα κουραγιο του απαντανε με το ΟΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ......asomatoi@yahoo.gr..

    ΑπάντησηΔιαγραφή