Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΑΓΑΝΤΑ....




4 σχόλια:

  1. Δημήτρη καλημέρα θα μου επιτρέψεις να μη σχολιάσω προς το παρόν τη παρούσα ανάρτηση και να απαντήσω στο φίλο μαχαίρη στα ερωτήματα που του ετέθησαν.
    Αγαπητέ ΜΑΧΑΙΡΗ έκανα διευκρινιστική δήλωση στο Δημήτρη ότι ο παραλληλισμός μου ήταν υπερβολικός μεν αλλά συγκρίσεις οσον αφορά το βαθμό το θυμώματος σβάστικας και πανό ΠΑΜΕ δεν έκανα εσύ έκανες για μένα.Κατανοώ και σέβομαι το προσωπικό σου βίωμα και την ευαισθησία σου για τη σβάστικα,σε αυτή τη βάση καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει ούτε επιχείρησα εγώ τέτοια σύγκριση.
    Για μένα η Ακρόπολη εκφράζει τις παναθρώπινες αξίες του πολιτισμού και δεν επιθυμώ αυτές να μπαίνουν σε ένα παροδικό πολιτικό παιχνίδι.
    Φυσικά υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις.
    Στη Δημοκρατία οι πολιτικές δυνάμεις αξιολογούνται ανάλογα με τη δράση τους και ο πολίτης κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβασα και γω την ιστορία του Μαχαίρη και πραγματικά συγκλονίστηκα. Ξέρετε όταν τώρα πια συναντάς ανθρώπους που σου λεν η μάνα μου ο πατέρας μου, ο μεγάλος αδελφός μου ήταν ένας άγνωστος στρατιώτης, ένας απο τους εκατοντάδες ήρωες αυτης της χώρας,δεν μπορεί παρά να μη στέκεσαι με δέος! Πόσο ανάγκη έχουμε όλοι μας αυτές τις εποχές να ακούμε ιστορίες όπως αυτές του φίλου Μαχαίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα Δημητρη

    Αυτο το μετρο το εχουν ηδη εφαρμοσει εδω και αρκετα χρονια, στην Ευρωπη, αλλα φυσικα να πουμε οτι πουθενα δεν λενε οτι το να ειναι καποιος απο χωρες του Νοτου οπως Ελλαδα, Πορτογαλια, Ισπανια, δεν ακουγεται και τοσο ''ανταγωνιστικο'', ειδικα οχι για ολα τα επαγγελματα. Ποιοι λοιπον θα προτιμηθουν; Αυτoi των οποιων οι χωρες εχουν καλη φημη και στην εκπαιδευση,αλλα και στην οικονομια...Π.χ οι Φινλανδοι, ειναι μεταξυ των χωρων που λογω καλης εκπαιδευσης ειναι ηδη γνωστοι, (αν θυμασαι ειχα αναφερεθει σ αυτο σε παλαιοτερη μου αναρτηση).

    Ειμαστε χαμενοι και απο εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή