Τρίτη 20 Απριλίου 2010







ΑΓΑΝΤΑ....Ασφαλιστικά Μέτρα εναντίον των Ναυτεργατικών Σωματείων ΠΕΜΕΝ - ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ


Το ΠΑΜΕ καταδικάζει την προσπάθεια ποινικοποίησης της 48ωρης Απεργίας 21-22 που έχουν κηρύξει και τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Η Ένωση εφοπλιστών που φαίνεται ότι πρωτοστατεί σε αυτή την επίθεση κατά των εργαζομένων της θάλασσας είναι η αιχμή του δόρατος εναντίον των εργαζομένων και εκφράζει και άλλα εργοδοτικά και πολιτικά συμφέροντα ντόπια και ξένα.

Το ΠΑΜΕ προειδοποιεί όπως και στο παρελθόν με κυβέρνηση είτε ΠΑΣΟΚ, είτε Ν.Δ. οι εργαζόμενοι κατάφερναν με τον αγώνα τους να κουρελιάζουν τα σχέδιά τους και τις αποφάσεις τους, έτσι και τώρα θα πάρουν απάντηση.

Κανένα δικαστήριο και καμία απόφαση δε μπορεί να «πνίξει» το δίκιο των εργαζομένων και τον αγώνα τους ενάντια στη βάρβαρη αντεργατική πολιτική, που με ομοβροντία νομοσχεδίων το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. και το ΛΑΟΣ θέλουν να μας γυρίσουν ένα αιώνα πίσω.

Να πάρουν πίσω το αντεργατικό πακέτο μέτρων η κυβέρνηση, η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Δικαιώματα που με αίμα κατακτήθηκαν, οι εργαζόμενοι δε θα επιτρέψουν να τους τα πάρουν πίσω.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν στους ναυτεργάτες και στα σωματεία τους και αύριο στις 9π.μ. να βρίσκονται στα δικαστήρια του Πειραιά εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Με όλη τους τη δύναμη να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας στις 21-22 Απρίλη και να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.


ΤΙ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.............................Αλλα κουραγιο.

2 σχόλια:

  1. kαλημερα Δημητρη,ευχαριστω για τα σχολια,το πρωι κατα λαθος αγουροξυπνημενος εσβησα το σχολιο σου ....!!αν θες το βαζεις παλι μου αρεσε...μη φανταστεις οτι σε λογοκρινα σε βαζω και στα ιστολογια μου...καλο αγωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα οστρια, να εισαι καλα, δεν το προσεξα και ουτε πιστεψα οτι θα με λογοκρινεις, αλλωστε εσυ εβαλες με την taspa τα πρωτα σχολια, δεν κραταω αρχειο η μαλλον δεν ξερω αν υπαρχει αρχειο, απο τεχνολογια ειμαι, ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ασχετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή