Σάββατο 10 Απριλίου 2010















ΑΓΑΝΤΑ. Κλεισαμε τα παντζουρια, χαιδεψαμε τις γατες, κοιταξαμε τις λεμονιες και τους φικους, αποχαιρετισαμε τις νεες ελιτσες, γυραμε την εξωπορτα και σηκωσαμε τα σακ-βουαγιαζ επ'ωμου, αφησαμε και τα γνωστα ουφ και βαχ, μπηκαμε στο φιατ, φαγαμε το ''τελευταιο'' κλαμπ-σαντουιτς στην λιθοδομη ''μας'', πηραμε και 3 κουραμπιεδες κερασμα του μαγαζιου για τον δρομο, μας ευχηθηκε καλη ανταμωση η βιβη και αρχισε το ''ταξιδι'' του γκελ-μπουρτα, γ... την αθηνα, πλερεζες, κρεπια μωβ, ναυαγιο το κατινακι, στο λιμανι ητανε και αλλοι τεθλιμενοι, μπαινοντας μεσα στο σουπερ-φερυ2, ερχοταν απο μυκονοτηνο ειδαμε και αλλους βαρυπενθουντες, ολοι καφε ελληνικο κραταγαν στο χερι και κουλουρακι για συνοδευτικο, μεχρι και τα σκυλια δεν ειχαν ορεξη για γαυγισματα, ενα καραβι εξοδιος ακολουθια, μολις βγηκαμε ραφηνα και προσπαθωντας να παρουν τους συνεπιβατες τους τα αυτοκινητα ''επεσαν'' και τα ΗΛΙΘΙΕ, ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ, τι το θελουμε και παμε διακοπες αφου μας πεφτουν βαριες στο τελος, κατερινα η δημητρα θα ειναι σπιτι? Οχι. Τι οχι, δεν ξερω, τι δεν ξερεις, παραταμε, α χ..., σιωπη, γιατι αρπαχτηκαμε? Ελα ντε, καποιος φταιει, ποιος, γ...την μερκελ και τους κερδοσκοπους και τους ηλιθιους που μας κυβερνανε, κολλατο, α γεια σου...Αλλα κουραγιο.

4 σχόλια:

  1. Ναι, ναι ίδιες φάτσες παντού στην επιστροφή!!!χαχαχα!Μα τι καφέ και κουλουράκι που την στεναχώρια τους στη μάσα την ρίχνουν! Δεν αντέχω να βλέπω μικρούς μεγάλους με το που μπαίνουν στο καράβι να στοιβάζονται μπροστά απο τα goody's να κατεβάσουν το καταπέτασμα!
    Τί λίμα είναι αυτή που τους πιάνει όλους στο πλοίο δεν μπορώ να καταλάβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η θλίψη της επιστροφής!
    Κατινάκι μου, χαμογέλα και σβήνε μέρες μέχρι να ξαναπεράσεις την μπουκαπόρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kariatida62 καλημερα, απο την στεναχωρια τους τρωνε, εμεις τρωμε απο χαρα και μας μενουν τα κιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαγια Αντιγονη καλημερα, αυτο μου το πρωτοβαλε στο μυαλο ο θειος μου ο Γιαννης, οταν ερχοτανε στην Αιγινα σαββατο απογευμα και εφευγε κυριακη βραδακι, μου ελεγε, να βλεπεις το προσωπο μου οταν ερχομαι να το βλεπεις οταν φευγω, απο 10 χρονων παρατηρω τους ταξιδιωτες, οταν παμε και οταν ερχομαστε, το κατινακι βρηκε την κορη της και ηρθε στα καλα του, ΒΛΑΨΙΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή