Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010









ΑΓΑΝΤΑ...

Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ.

Με έντεκα ψήφους υπέρ και τέσσερις κατά, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία από τις έξι τα ξημερώματα της Τρίτης έως και τις έξι τα ξημερώματα της Πέμπτης, 2 Δεκεμβρίου.

Η απεργία περιλαμβάνει τις κατηγορίες πλοίων για τις οποίες εκκρεμεί η υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και είναι τα ακτοπλοϊκά επιβατηγά οχηματαγωγά, τα μεσογειακά φορτηγά και τα ακτοπλοϊκά φορτηγά κάτω των 500 κόρων ολικής χωρητικότητας.

Επίθεση Ντόρας στους ναυτεργάτες.

Δριμεία κριτική στους συνδικαλιστές της ΠΝΟ, με αφορμή την παράταση της απεργίας εξεπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Ταυτόχρονα κάλεσε και την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ανακοίνωση ΠΝΟ

Με ανακοίνωσή της η ΠΝΟ ζητά την κατανόηση των επιβατών και τονίζει:
«Η ΠΝΟ αγωνίζεται ακατάπαυστα για την ικανοποίηση πάγιων, δίκαιων και ώριμων αιτημάτων της Ομοσπονδίας, όπως η αντιμετώπιση επιτέλους της μάστιγας της ανεργίας, η διασφάλιση των θέσεων εργασίας των Ελλήνων ναυτεργατών όλων των ειδικοτήτων, η αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας για τη δεκάμηνη απασχόληση στα ακτοπλοϊκά-επιβατηγά πλοία και βεβαίως το μείζονος και κυρίαρχης σημασίας ζήτημα της ίδρυσης Ανεξάρτητου Ταμείου Ανεργίας για τους ναυτικούς που συνιστά κεντρικό άξονα και πρώτιστη σταθερά για την ΠΝΟ και τους Έλληνες ναυτεργάτες».

Αλλα κουραγιο...




υσ με τον Καρχιμακη υποκινητη και καθοδηγητη τα επεισοδια στους καταπελτες των πλοιων που βρισκονταν στην Κρητη.
Σημερινη επιθεση της Ντορας Μητσοτακη στον αγωνα των απεργων ναυτεργατων.

Εκει που τρωνε τα ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ, αξιος ο ''μισθος'' τους!!!

4 σχόλια:

  1. Mωρε Κρητικοι λεβεντες...
    Απομονωστε τους Αγαδες καθοδηγητες...Δεν τους εχετε αναγκη...Σας εχουνε...Το ξερετε αυτο...
    Δειχτε τη δυναμη σας σ αυτους...Οχι στους ναυτεργατες, πατριωτες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ-ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ-ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ,οπως λες κι εσυ στο ιστολογιο αυτο, φιλε Δημητρη, θα πρεπει να συνεχισουν οι ναυτεργατες! Ευχομαι καλο κουραγιο, (δεν ειναι ευκολο), κι ας αφησουν τα...σκυλια πισω να γαβγιζουν! Το μονο που ξερουν να κανουν ειναι αυτο!

    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαστορα καλησπερα, εδω υπαρχει ενας παρανομαστης που λεγεται, χρημα, οποτε οι συγκεκριμενοι απ'οπου και να καταγονταν θα τα εβαζαν με οποιον τους ''απειλουσε'' τα συμφεροντα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Elva καλησπερα, κουραγιο πολυ, δυναμη αρκετη και που θα παει θα γυρισει ο ηλιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή