Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010








ΑΓΑΝΤΑ...

Στημενα ''παιχνιδια'', διλημματα και εκβιασμοι.

Βγηκε σε διακαναλικη και μας ζητησε να τον ακολουθησουμε στην....πτωση μας.

Ζητησε ψηφο εμπιστοσυνης στην κυβερνηση ''του''.

Μας ''απειλεισαι'' με ......εκλογες!

Και βεβαια μας θυμισε οτι.....αν δεν ψηφιστει ο Σγουρος θα εχουμε....ΧΑΟΣ!!

Αφησε να ''σκασει'' ενα ''βεγγαλικο'', ο Γ. Δημαρας, τον ''χρεωσε'' στην Ν.Δ, αυτη με την σειρα της τον ''ξαναχρεωσε'' στο ΠΑΣΟΚ και κανενας απο τους δυο δεν ''μπορει'' να δει, οτι ο Γ. Δημαρας ειναι το ''αυριανο'' πειραμα της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ενας υποψηφιος ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Πηγαινοντας για την ΚΑΛΠΗ, την Κυριακη 7 του Νοεμβρη, θυμηθηκε την ''παλια'' καλη συνταγη, τοτε πριν τις εκλογες, στο ''εξωτικο'' Χαλανδρι, μαζι με κατσαρολες και αποτσιγαρα, εκαναν συλληψεις νεαρων ατομων, ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ!!!!

Και νατο παλι στο ''ιδιο'' εργο θεατες, ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΝΟ2, ''γεμισε'' η Αθηνα ασκαστα δεματακια, οι κουριερ εγιναν φιρμες, τα γ...καναλα τους παιρνουν συνεντευξεις!!!!!

Καθε πρεσβεια και ασκαστο δεματακι, απο το ''ηλιολουστο'' Μεξικο στην τραπεζομανα Ελβετια, απο την αυστηρη Γερμανια, στην λουλουδοφορεμενη Ολλανδια και παει σκοινι κορδονι η ''τρομοκρατια'' στις καυμενουλες τις πρεσβειες και ενω τα μετρα ασφαλειας των αεροδρομιων τα εχει αναλαβει η......ιδιωτικη πρωτοβουλια και δη γερμανικη, ας μας ''πουνε'' πως ''απογειωθηκαν'' τα δεματακια που ειχαν για ''στοχο'' τον ''πατριωτη'' μας Σαρκοζι και την απουσιολογο φραου Μερκελ!!!!!!

Εκεινο που θελει ειναι να φοβισει ενα κομματι του εκλογικου σωματος, οπως ''εκανε'' με τους νεκρους εργαζομενους της ''ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗΣ'' τραπεζας της Μαρφιν, τοτε που ειδαν οτι κοσμος που δεν ειχε ξανακατεβει σε απεργια, βρεθηκε στον δρομο για να κρατησει τα κεκτημενα εργασιακα του δικαιωματα.

Σημερα μεσα σε ενα ''τσουναμι'' ασκαστων ''επιστολων-δεματων'', η Κατσελη βγηκε εντελως ΑΝΗΘΙΚΑ και ανακοινωσε οτι καταργουνται απο σημερα......οι ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!!!!!!!

Ενα του αξιζει, αυτο που φοβαται οτι θα του σκασει στα χερια του, την απαξιωση των υποψηφιων του, περιφερειαρχων και δημαρχων!!!!!!!!

Αυτος λοιπον ο ανθρωπος, ενω εδειξε ευαισθησια για την ''ρευστοτητα'' των τραπεζων και τις ''βοηθησε'' με 90 εκατομμυρια ευρω, ενω εδειξε ευαισθησια στα προστιμα που ειχαν επιβληθει σε μεγαλοεπιχειρηματιες και τους τα διεγραψε, το ΕΚΤΑΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ανεργιας που εχει εγκριθει για τους εδω και δεκα [10] μηνες ανεργους την υποδηματοποιιας ELITE, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ''ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ'' οικονομικης, του οαεδ, αλλα ζεστο χρημα δινουν σε εργοστασιαρχες για ''επιδοτηση'' θεσεων εργασιας, με μισθους κατω των 500 ευρω!!!!!!!!!

Αυτος ο ανθρωπος, αυτος: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!!!!!

Αλλα κουραγιο...




υ.σ οταν εκανε τις δηλωσεις του, τα σπρεντ, εκτιναχθηκαν, κερδισμενοι απο αυτη την ''ατυχη'' γλωσσομπερδεψια, οι κατοχοι των ομολογων του Ελληνικου δημοσιου, ποιοι τα εχουν?
Το μεγαλυτερο ποσοστο των ομολογων........τα ΚΑΤΕΧΟΥΝ Ελληνες επιχειρηματιες!!!!

8 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Δημήτρη...

    τι να πει κανείς για αυτό το σάλο της τρομο-λαγνείας που έχει εξαπολυθεί αυτές τις μέρες και -ω, τι σύμπτωση- παραμονές των εκλογών.

    Ξαφνικά απειλείται η δημόσια ασφάλεια, το κύρος της χώρας, το πολιτικό σύστημα, ο κόσμος όλος!

    Τι να πει κανείς για την απειλούμενη ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας η οποία βέβαια θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη μείωση των εισοδημάτων των μισθωτών και των συνταξιούχων...

    Ξέρεις, αυτές τις μέρες μας θυμήθηκαν και διάφοροι συνδικαλιστές μεγάλων κομμάτων κι έρχονται στο σχολειο να μας θυμίσουν την ... πολύφερνη παρουσία τους και να μας δηλώσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στα προβλήματα του κλάδου και της χώρας γενικότερα. Οι ίδιοι που τόσον καιρό σιωπούν και αφήνουν να περνούν αναίμακτα τόσα και τόσα αντιλαϊκά μέτρα...

    Ξαφνικά ο δήμος εδώ άρχισε να σκάβει τις γειτονιες γιατί τώρα ακριβώς, λίγες μέρες πριν να πάει το εκλογικό σώμα στις κάλπες, εγκρίθηκαν τα απαιτούμενα κονδύλια...

    Να κάνεις εμετό είναι με όλους αυτούς...

    Αλλά τελικά μας κυβερνάνε αυτοί που αξίζουμε. Διότι έχεις δίκιο, θα πρέπει στις εκλογές να τους καταποντίσουμε. Να τους δώσουμε να καταλάβουν πως δεν έχουν δεδομένη την εξουσια. Πως δεν είμαστε πρόβατα προς σφαγή.

    Αλλά δυστυχώς, δεν έχουμε μάθει να ψηφίζουμε. Ούτε να διεκδικούμε τα δικαιώματα και το δίκιο μας. Και πάλι οι δυο κυρίαρχοι θα βγουν μπροστά και θα παριστάνουν αμφότεροι τους νικητές και θα μιλάνε για το μήνυμα του λαοί και για άλλες τρίχες κατσαρές και θα βγαίνουν θα γ...κάναλα και θα λένε παπαριές. Κι εμείς θα καθόμαστε να τους ακούμε...

    Καλά να πάθουμε λοιπόν!!
    Ας μάθουμε ποιοι είμαστε και ποια είναι η δύναμή μας αλλιώς δεν έχουμε καμιά ελπίδα.

    Καλό σου βράδυ και χαιρετίσματα απ' τον Άλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα Δημητρη
    Αυτο που Αριστερα επι χρονια πολεμουσε,
    τον δικομματισμο και της μονοκομματικες κυβερνησεις,
    γινεται πραγματικοτητα σε λιγο.
    Οχι ομως οπως το εννοουσαμε,πολεμουσαμε και ελπιζαμε.
    Πολιτικα,οι αντιπαλοι μας,φανηκανε ικανοτεροι.
    Ο δικομματισμος και οι μονοκομματικες κυβερνησεις της Δεξιας και της κεντροδεξιας τελειωνοντας δινουν την θεση τους στις δικομματικες και πολυκομματικες κυβερνησεις της κεντροδεξιας.
    Διεξοδο στο αδιεξοδο μετα τις εκλογες,ποιες?? θα δωσουν η κυβερνηση δεξιοΠασοκ-Ντορα-Λαος.
    Αλλα 40 χρονια η Αριστερα στην γωνια.
    Δεν κουραστικα φιλε ουτε απογοητευτηκα.
    Αντιθετα μουρχεται να ριξω δυο χαστουκια,
    δυο μπουφλες,στην αριστερα που νομιζει οτι η πολιτικη ειναι εκκλησια και πορευεται αναλογα.
    Ναι ρε,εμενα αυτη η Δημοκρατια σας δεν μ'αρεσει,η Δικαιοσυνη σας δεν μ'αρεσει,η οικονομια σας δεν μ'αρεσει,η κοινωνια σας δεν μ'αρεσει,και θελω να τα κανω ανω κατω Τωρα που ζω,
    δεν μπορω να περιμενω το μελλον.
    Το δικο μου μελλον ειναι σημερα.
    Σημερα εχασα την δουλεια μου,σημερα δεν μπορω να πληρωσω το νοικι μου,σημερα δεν μπορω να αγορασω βιβλια,σημερα δεν μπορω να παω σινεμα,θεατρο,σε συναυλιες,σημερα δεν μπορω να πιω ρακες με τα φιλαρακια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρα καλησπερα, πιστευω οτι δεν τους αξιζουμε τετοιους πολιτικους, αλλα μπροστα στον ''τρομο'' του αυριο, των υποχρεωσεων και των χρεωσεων, μας ''εκαναν'' μοιρολατρες, δεν μπορει, η νεα γεννια, θα μας τραβηξει απο το τελμα και ΑΥΤΗ θα κανει την ΔΙΑΦΟΡΑ στα πολιτικα δρωμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη μου ανοίγεται το στόμα....
    Τώρα φοβηθήκαμε.. με τις απειλές και ξοπίσω τα παρακάλια..
    Σαν τους ζήτουλες χτυπάνε πόρτες, κουδουνίζουν τηλέφωνα..

    Δήμητρα(φυσικένια), εδώ στον μακρινό Πειραιά ούτε τα σκουπίδια δεν άδειασαν ακόμα, έτσι για το φιλότιμο!
    Φέεεετα!

    Δημήτρη, μη μου ξεχάσεις τα φιλιά στο κορίτσι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AdeGia καλησπερα, πολιτικα οι αντιπαλοι μας ειχαν συμμαχους που ηθελαν το μαγαζι γωνια και ετσι απο το πουθενα μας εκατσαν στο σβερκο, το μελλον μας ναι ειναι σημερα, με το να ''αλληλοχαστουκιζομαστε'', τι θα βγει, θα φοβηθουν οι αντιπαλοι μας την δυναμη των χαστουκιων μας?
    Σημερα χανονται δουλειες, χρονια τωρα, σημερα δεν γινεται να πληρωσουμε το νοικι, χρονια τωρα, σημερα αρρωστενουμε απο το κακο που μας βρηκε, χρονια τωρα, σημερα λοιπον που θα πινουμε τις ρακες μας με τους φιλους μας, τα αδελφια μας, σημερα θα μας στηριξουν και θα τους στηριξουμε, οπως χρονια τωρα, αλλωστε οταν πηραμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ μονοπατι και αν δεν το ''ξεραμε'' στις αρχες, το μαθαμε στην δυσκολη πορεια μας και δεν το λεω--γραφω--παρηγορητικα, αλλα μιας και η ποιηση πολλες φορες ηταν και ειναι ''καταφυγιο'', τι λεει ο ποιητης, για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ.
    Και επι προσωπικου, απο τα μεχρι τωρα γραφομενα σου εχω βγαλει το συμπερασμα οτι εισαι ΚΡΗΤΙΚΟΣ, αρα δεν χρειαζοτανε η διευκρινιση οτι δεν κουραστικες και ουτε απογοητευτικες.
    Ηρθε η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, τωρα πρεπει να βαλουμε πλατη, καποιοι απο εμας, οσο, οπως μπορουμε και μολις ''κουραζομαστε'' αλλοι θα περνουν την θεση μας και παλι εμεις, που θα παει, ειναι οι ΗΜΕΡΕΣ που εχει αρχισει η ΑΝΑΤΟΛΗ του δικου μας ηλιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαγια Αντιγονη καλησπερα, και εδω στην Κυψελη εχουμε το κατι τις μας απο σκουπιδια, οχι πολλα πραγματα, οι καδοι αδειοι, αλλα οι δρομοι εχουν τα ''διακοσμητικα'' τους.
    Εδω ακομα δεν ειχαμε σπουδαια πραγματα, ουτε τηλεφωνα, εκτος κατι δημοσκοπησεων, ουτε ταχυδρομειο, ουτε τρυκακια.

    Τα δινω--τα φιλια-- αλλα η κορη μας ριχνει καζουρα, ολο για κατι γερους ξεμωραμενους λεει και δεν μπορω να καταλαβω σε ποιους απευθυνεται.
    Καλα τα ελεγαν οι ''παλιακοι'', κανε παιδια να δεις καλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο..Αλλος ποιητης, λεει...
    Φιλε Δημητρη και φιλε, Αντε Για...
    Τιμη σ εκεινους...
    Οπου στη ζωη τους ωρισαν...
    Να φυλαττουν Θερμοπυλας...
    ΠΟΤΕ.....
    Απο το χρεος μη κινουντες...
    ΠΟΤΕ....
    Μενουν εκει ακλονητοι, ακουνητοι, σταθεροι...
    Ως το τελος του Χρονου...
    Αθανατοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαστορα καλημερα, σε μεγαλες φορμες σε ''βλεπω'' το τελευταιο διαστημα.
    Παντα τετοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή