Σάββατο 19 Ιουνίου 2010





ΑΓΑΝΤΑ...

Γιατι πεινουν οι ανθρωποι?

Επειδη οι κυβερνητες συναζουν ολα τα χρηματα με φορους.

Γι'αυτο πεινουν οι ανθρωποι.


Γιατι επαναστατουν οι ανθρωποι?

Επειδη οι κυβερνητες επεμβαινουν πολυ.

Γι'αυτο επαναστατουν οι ανθρωποι.


Γιατι αψηφουν οι ανθρωποι το θανατο?

Επειδη οι κυβερνητες απαιτουν τοσα πολλα απο τη ζωη.

Γι'αυτο αψηφουν οι ανθρωποι το θανατο.


Οταν για να ζησεις εχεις λιγοστα, ξερεις πιο καλα τι να
κανεις απ'το να εκτιμας παρα πολυ τη ζωη.


Λαο Τσε... Αλλα κουραγιο.


Μερικα καραβια ειναι απο το melv@ki...

34 σχόλια:

  1. ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λογια που δεν ακους συχνα..
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω τύχει να 'μαι στο καράβι και να έχει τέτοιο μπότζι που να καβαλάει το κύμα το κατάστρωμα. Φοβόμουν λίγο αλλά μ' άρεσε περισσότερο. Παιδί βλέπεις!
    Λέω να ψαχουλέψω στις φωτογραφίες μου να 'βρω κι άλλες απ' τα γκαζάδικα που μπαρκάριζε ο πατέρας μου. Δε θα τα ξεχάσω ποτέ.

    "Οταν για να ζησεις εχεις λιγοστα, ξερεις πιο καλα τι να
    κανεις απ'το να εκτιμας παρα πολυ τη ζωη."

    Για απάντηση το γράφω. Πολλές φορες μιλάμε για λογαριασμό άλλων, πεινασμένων, δυστυχισμένων, τυραγνισμένων. Λέμε μα πώς, πώς δε λογαριάζουν το θάνατο; Πώς σκοτώνονται σα τα μυρμήγκια που δεν έχουν να φάνε; Πώς ζώνονται εκρηκτικά κι ανατινάζονται που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Ποτέ δε θα τους καταλάβουμε εμείς, όσα κι αν γράψουμε και σκεφτούμε, παρεκτός ζήσουμε ανάμεσά τους, βιώσουμε τη δυστυχία τους, καταλάβουμε βαθιά τι θα πει να μην έχει κανείς μοίρα στον ήλιο.
    Καλημέρα Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kariatida62 χαιρεται, πρωτες οι φωτογραφιες της Δημητρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαχαιρη χαιρεται,εκτος απο τους παλαιους Ελληνες και παλαιοι Κινεζοι εγραφαν σπουδαια ''λογια''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. melv@ki χαιρεται, αντε βαλε τις φωτο απο τα ταξιδια του μπαμπα σου και γραψε μας γι'αυτες σου τις εμπειριες, την εμπειρια του πρωταγωνιστη οσο και να ζησεις μαζι του δεν μπορεις να την βιωσεις ουτε στο χιλιοστο, ολη η εμπειρια των υπολοιπων ειναι κατα ποσο καλοι ''δεκτες'' ειμαστε. Πιστευω να πηγες στο Κορθι με τα κουαρκς σου, εκει η θαλασσα ειναι καθαρη οχι οπως στην χωρα--παραπορτι-- που ''αδειαζουν'' ολοι οι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kόρθι θα πάω αύριο. Αλλά μη σκας, έχουμε αναπτύξει αντισσώματα στους............ κι εγώ και τα μικρά μου κουάρκς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. melv@ki, να βρεις τον καραφλοδασκαλο σου, ετσι και σε δει θ'αρχισει τα ''θεατρα'',φιλια, αγκαλιες, μια αηδια καραφλη και τεραστια και τα τι κανεις και η χερουκλα θα ''ανεβοκατεβαινει'' στην πλατη στα ορια της αιμοπτυσης απο τα ''χαιδεματα''-χτυπηματα!! Καλο μπανιο στον μυλο, αν εχει κυματακι και τα κουαρκς δεν το μπορουν, απεναντι στην σαντα-κατινα, ανοιξε και το βιντζι, καινουργιο μαγαζι, απο καφε μεχρι φαι και θεα,,,,ΘΕΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιμωσαν το ιστολογια του κυριου Ζησακη;

    Γιατι, για πιο λόγο;

    ―Το ειδα που το ανεφερες στη φιλη μας melv@ki ―

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε συ Δημήτρη τι είναι τούτο που λες.Κάπου το πήρε το μάτι μου χθες αργα το βράδυ μα δεν έδωσα σημασία.Τι πα να πει το φίμωσαν.Πώς γίνεται αυτό και βρε αδερφέ τι κάνει κανείς;Τι έγραφε δηλαδη ο άνθρωπος.Έχει πέσει το μάτι μου σε BLOG΄ς που γράφουν πράγματα αρκετά συμαντικά που θα μπορούσε να πεις ότι τα θεωρούν και είναι "επικίνδυνα"για πάρτι τους.Γιά ψάξτω αρχηγέ και ας είμαστε σε επικοινονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρικη Ματαλλιωτακη καλησπερα, το ειδα στο ιστολογιο της πολυ καλης μου φιλης taspandinder6@gmail.com. Mαλιστα ο κυριος Ζησακης εχει ''μπει'' σε αλλα ιστολογια και ενημερωνει γι'αυτο το ''χουνερι'' που του εκαναν του ανθρωπου, στο ΠΡΕΖΑ ΤV και στον ADE GIA, αυτα ειδα, μπηκα σε αρκετα ιστολογια και τους ενημερωσα, αν ειναι δυνατον, τι φοβουνται? Και τα δυο ειναι ''ηπιων'' τονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπλακ, δες τι εχω γραψει στην Ρικη, εχουν κλεισει και του ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΥ το ιστολογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικα φοβουνται τον ηπιο λογω -που σφαζει οταν γνωριζεις τον χρησιμοποιεις-.
    Ο Χριστοδουλος ειναι ενας απο αυτους που τον γνωριζουν πολυ καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eίχα δει τη σχετική αναφορά σου στο μπλόγκ της Καρυάτιδας ,και είχα σκεφτεί να σε ρωτήσω αλλά ξεχάστηκα.Είδα την ενημέρωση σου στο μπλόγκ μου.
    "επεσε στην αντιληψη μου φιμωσαν τα ιστολογια του κυριου ΖΗΣΑΚΗ--ΓΡΑΦΕΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ--και το ιστολογιο του παπα-Ηλια Υφαντη--ΥΠΕΡΒΑΣΗ--" Μπορείς να με ενημερώσεις ποιά ήταν η θεματολογία τους?Γιατί τα φίμωσαν ?Ποιός τα φίμωσε? με ποιό δικαίωμα?και με ποιά αιτιολογία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Taspa, tελικα φοβουνται η κοβουν γεφυρες επικοινωνιας για κατι που ''ετοιμαζουν''?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αΚενταυρου την ενημερωση την ειχα απο το ιστολογιο της taspa. Γραφουν αποψεις για την σημερινη κατασταση, αλλα σε πολυ ηπιους τονους, δεν ειναι τα ιστολογια που ''θα'' επρεπε να ''φοβουνται'', αβυσσος η ψυχη του λογοκριτη, ο κυριος Ζησακης ειναι πολυ πικραμενος, εχει ζητησει την βοηθεια του ADE GIA και απο το καραβακι, επισης εβαλε σχολιο στο ΠΡΕΖΑ TV, του εχει στοιχισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απο το ιστολογιο αυτο του Δημητρη
    Προσκαλω τον ΚΥΡΙΟ ΖΗΣΑΚΗ να μου στελνει με ε μαιηλ οτι θελει να γραψει...
    Θα το κανω αναρτηση ΑΥΤΟΥΣΙΟ και με την υπογραφη του συγγραφεα σαν πρωτο σχολιο....
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αν συμφωνω η οχι μ οσα γραφει...
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
    ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημήτρη, έλα απο το σπίτι μου έχεις πακέτο!!!
    Μη το ξεχάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To έβαλα κατά λάθος στην προηγούμενη ανάρτηση, το βάζω κι εδώ για να το δείς.

    Δημήτρη καλημέρα.
    Ο παπα-Υφαντής είχε δύο ιστολόγια. Τώρα γράφει εδώ:
    http://papailiasyfantis.wordpress.com/
    Το άνοιξα χτες και λειτουργεί.

    Το άλλο το κλείσανε. Βρήκα αυτό:

    ΜΕ ΚΛΕΙΣΑΝΕ (ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ)ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΕΤΡΝΕΤ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗΣ....

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Σ.ΖΗΣΑΚΗΣ
    "ΓΡΑΦΕΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ"

    Βλέπεις, Δημήτρη, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάμε πια. Είμαι το ίδιο μπαφιασμένη με την Καρυάτιδα και καταλαβαίνω απόλυτα τα όσα λέει; Θυμάσαι σ' ένα απ' τα πρώτα μου σχόλια που έλεγα πόσο μπερδεμένη είμαι; Ουσιαστικά, αν το καλοδεί κανείς, δεν πρόκειται για μπέρδεμα αλλά για κούραση. Ένα μερος του κόσμου μπορεί να μου δείξει κανείς, που να μην έχουν προδωθεί οι αγώνες του κόσμου, να πάω εκεί να ξεκουραστώ; Ένα μόνο, αρκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φεύγω για Κόρθι μετά του συζύγου και των τέκνων! Η μέρα μουντή, η υγρασία στο ζενίθ, κολλάει το δέρμα, ζέστη του κερατά, μου ήρθαν επίσκεψη και κάτι Ρώσοι (το φελέκι μου μέσα) δεν μπορώ να κάνω μπανιο...
    Τουλάχιστον θα δω τη γυριστρούλα...
    Μη δίνεις σημασία σύντεκνε, τον πόνο μου λέω με παραμιλητά! :)))))))))))))))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΗΜΗΤΡΗ
    Αν εχεις λιγο χρονο πηγαινε στο ιστολογιο μου και
    δες τι μου εγραψε η ΤΑΣΠΑ Μηπως εχεις καποια εξηγηση.....??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Δημητράκη έλα ξανά απο το σπίτι μου, σε φωνάζουμε όλοι....δεν μας ακούς????
    Πού είσαι και δροσίζεσαι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μαστορα, χαιρεται, σου εστειλε σχολιο η τασουλα και λυθηκε η ''ο γορδιος δεσμος'',ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. melv@ki χαιρεται, λιγο με μπερδεψες με τους ρωσους και την επισκεψη τους και για μια στιγμη, σκεφτηκα, ωπα, η Δημητρα εχει γνωριμιες με το μοναστηρι στα Αχλα, το κατινακι μου ''εξηγησε'', α, ετσι το λες, λοιπον παλια αλλα και τωρα οι κολλητες μας, χρησιμοποιουσαν, ''αυτο που κρεμεται το κορδονακι'', μπλουμ, μερικες απλωτες,εφευγε η κολλα απο το δερμα, επεφτε η τσαντιλα, σκουπισμα,''αλλαγη'' και μετα με ανεβασμενα τα κεφια κρασοουζακια στην παραλια, καλα να περασετε στο Κορθι, θα δεις τι ψυχαρα ειναι η Ανεστασια, ασε που ολο γελαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kariatida62 χαιρεται, ενταξει ειπαμε εισαι αρχισυντακτρια και το ''μαγαζι'' σου το εχεις σε ''αυξανουσα'' πορεια και μαλιστα με παρα πολυ αξιολογους ''κειμενογραφους'', αλλα οπως εχεις καταλαβει σαν ανθρωπος με μικροτητες και ''παθη'' κανω τις επιλογες μου σε ποιους θα ''μιλησω'' και σε ποιους οχι, στο ''μαγαζι'' σου ερχομαι με ''μπλοκακι'' οποτε η ''σχεση'' ειναι ελευθερη και πιο λιανα ερχομαι για την KARIATIDA62, ''καποιοι'' εχουν το θεσφατο της γνωσης, ας το κρατησουν σαν το ''ιερο δισκοποτηρο'', σιγα που θα μπω στην λογικη της αντιδρασεις τους και του ανεξοδου πιγκ-πογκ ιδεων και λογων, εχουμε kariatida62, με αυτες τις ''λογικες'' χασμα ιδεων, αυτο το στυλ κριτικης απο ψηλα το παλευω μια ζωη, αλλα πιστευουν αλλα πιστευω, αλλη μια φορα μου ειπες, παντα με καλη προθεση να ''μιλησω'' με αλλη φιλη σου, δεν ειναι ισως η στιγμες καταλληλες--το ταιμινγκ, που λεμε Ελληνικα--οταν λοιπον εχεις αλλη πολιτικη θεωρηση για την ζωη και εχεις μαθει οτι και τον ιδεολογικα αντιθετο απο εσενα οταν τον ''ζοριζουνε'' να τον ''βοηθας'',ε, δεν θα μπω στην ''μιζερη'' λογικη της ζυγαριας και της αχταρμοποιησης, απο το κλεισιμο των ιστολογιων παιρνουμε ''φαλαγγι''διαδηλωσεις, ιδεολογιες,εξωτερικη πολιτικη, αν εγινα κατανοητος δεν ξερω.....Και κατι για εσενα, ουτε σου πεισμωνω, ουτε τιποτα αλλο, μολις νοιωσω η νοιωσεις οτι καναμε τον ''κυκλο'' μας, εφυγα η με εφυγες, μεγαλα ''παιδια'' ειμαστε, αν και θελω να πιστευω και παρα τα σχολια πιο πανω, μπορει να γινουμε, ''ολοι'' με ''ολους'' φιλαρακια, ας ειμαστε καλα και εδω ειμαστε, ειδες για να μη σε στεναχωρισω, αφησα μια πορτα ''μισανοιχτη'', ΚΥΡΙΑ ΑΡΧΙΣΤΥΝΤΑΚΤΗ, ΑΓΑΠΗΤΗ KARIATIDA 62....ΠAME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μα αυτό θέλω κι εγώ βρε παραπονιάρη, παρ'όλες τις αντιθέσεις μας να γίνουμε όλοι φιλαράκια, να πίνουμε το ουζάκι μας και να γελάμε έτσι όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να κάνουμε!
    Στο γράφω και στο σπίτι μου,μα δεν καταδέχτηκες ούτε μια κουβέντα να μ'αφήσεις παρ'όλο που ήρθα δυο φορές και σου χτύπησα την πόρτα σου...μ'αφησες απ'έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kαλημερα φιλε Δημητρη!

    Δε ξερω τι να πω γι αυτα που ακουω να συμβαινουν σε μερικα ιστολογια. Η κατασταση ειναι χειροτερη απ ο τι φανταζομασταν....Εχουμε να δουμε πολλες ασχημες εξελιξεις στη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Elva καλησπερα, εκεινο που ειναι περιεργο ειναι οτι ''εκλεισαν'' δυο ιστολογια απο τα πιο χαμηλων τονων, δεν ξερω τι μυαλα εχουν καποιοι ''ειδικοι'', μακαρι να ειναι απο ''λαθος'', γιατι αν ειναι ''ασκηση επι χαρτου'' θα πεσει πολυ γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kariatida62, εισαι ''γατα'', εμ τι αρχισυντακτης εισαι, αν αφησω στο ''μαγαζι''σου σχολια θα γινει το ελα να δεις και εσυ θα τριβεις τα χερια σου απο ''χαρα'', παραπονιαρης με φιλους δεν ειμαι, μονο με το κατινακι, την πορτα δεν την εκλεισα σ'εσενα, ρε γ.....σαν σχολιαροπαιδα κανουμε, α, ελα εδω, οχι δεν ερχομαι, φτου ξελεφτερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το σχόλασα το πάρτυ μου αφού εσύ δεν ησουν εκεί!!!
    Για να δεις και να καταλάβεις ότι εγώ δεν βάζω πιο πάνω την επισκεψιμότητα του μπλογκ μου, απο την ΦΙΛΙΑ!!!!
    Στο λέω μέσα απο την καρδιά μου και ας μη με πιστεύεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. BREEEE ΔΗΜΗΤΡΗ.....

    Αφου ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ....
    ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ....

    Και τι εγινε ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ...εξω απ τα καθιερωμενα???
    ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ???

    τι να ψαχνουμε....
    ....ΦΤΩΧΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ..
    ....ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΜΕΝΟΙ...ειμαστε ολοι εμεις.

    ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...

    ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ...ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ...
    ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΓΛΕΙΨΩ...για να φαω!!!

    Με σενα θα πω ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ...
    ακομα και με ΤΑ ΚΟΠΡΟΛΟΓΑ...
    ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ...
    ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
    ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΩ!!!!
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε παιδιά πώς κλείνουν τα μπλογκς;
    και γιατί τα συγκεκριμένα;
    λείπω καιρό με δικά μου προβλήματα της δουλειάς και της υγείας και χαμπάρι δεν πήρα...
    και μιας και είμαι καινούρια στο σπιτικό σου, τι φωτό είναι αυτές; περίφημες!!!!
    είσαι ναυτικός;

    καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Logia καλησπερα, απο τεχνολογια ειμαι στο , το ειπες στην μανα σου? Το ειδα στην φιλη taspa και ''μπηκα'' σε μερικα ιστολογια για να ''προλαβουμε'' καποια ''γεγονοτα'' εκανα και τους υπαινιγμους μου, βεβαια ενω σε αρκετα ιστολογια ''μιλανε'' για σφραγισμα σε αλλα λιγοτερα -απο αυτα που ''μπηκα'' λεω- μιλανε για λαθος χειρισμους, αυτα απο εμενα, ο καθε ενας ας το ψαξει οπως μπορει, το να ΄΄φαγωθουμε΄΄ δεν βγαινει τιποτα. Οχι δεν ειμαι ναυτικος, οι φωτογραφιες ειναι λιγες δικες μου και απο φιλους, αλλα οι περισοτερες ειναι απο σελιδες που εχουν θεμα τα πλοια, πιστευω να εισαι τωρα καλα απο δουλεια και υγιης, καλως ηρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή