Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010






ΑΓΑΝΤΑ. Ωραιες ημερες ''ζουμε'', ωραιες ημερες μας ''ξημερωνουν'', ωραιες ημερες θα ''παραδωσουμε'' στα παιδια μας!!!! 40 χρονια δουλειας, 65 χρονων ο υποψηφιος συνταξιουχος, 500 ευρω η συνταξη!!!!!Βρε αλητες της κυβερνησης του πασοκ πεστε μας πως μπορει καποιος να εχει δουλεια τοσα χρονια και πως μπορει να ειναι παραγωγικος μετα απο τοσα χρονια,ποιο ''αφεντικο'' θα εχει στην δουλεψη του εναν ανθρωπο που εχει φτασει στο ''ηλιοβασιλεμα'' της ζωης του? Ποιο αφεντικο θα εχει εξασφαλισει στον καθε εργαζομενο οτι το ''μαγαζι'' του θα το εχει ''ανοικτο'' τοσα χρονια, κανενα. Βρε αρχικοπριτες, πονηρα σκεπτομενοι , ξερετε οτι το μεγαλυτερο μερος των εργαζομενων δεν θα ''φτανει'' στην 40ετια, οποτε το επιδομα των 500 ευρω θα ''πεφτει'' κατω απο 400ευρω. Βρε αχρηστοι τεμπεληδες ποιοι εισαστε εσεις που θα ''καταδικασετε'' σε συνεχη οικονομικη ομηρια τους αυριανους συνταξιουχους και τα παιδια τους? Βρε παλιανθρωποι, διαπλεκομενοι των μιζων και των ''φτιαγμενων'' ισολογισμων του κρατους, εσεις δεν κανατε αναλογιστικες μελετες και λεγατε οτι δεν θα θιγουν τα δικαιωματα των εργαζομενων και των ταμειων τους? Βρε τιποτενιοι σφουγγοκωλαριοι των Βρυξελλων και του καθε τραπεζιτη εσεις δεν ''φωναζατε'' οτι υπαρχουν λεφτα και δεν θα ''πειραχτει'' το εισοδημα των εργαζομενων? Βρε προδοτες του ορκου σας και ομοτραπεζοι της καθε μπιντελμεργκ δεν πηρατε την ψηφο του ελληνα για να ''πατε'' την χωρα μας πιο μπροστα και εξω απο την αδιαφανεια? Βρε ελεινοι ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να καταστρεψετε την ζωη εκκατομυριων ανθρωπων? Βρε απατεωνες, τυχαρπαστοι, οι κρατησεις που μας εχουν γινει απο την δουλεια μας ποιος σας ειπε οτι δεν εχουμε δικαιωμα να τις ''παρουμε''[ενα μερος τους] πισω οταν θα εχουμε φτασει στην ''δυση'' της ζωης μας? Βρε ανερματιστοι, τεμπελχαναδες αδουλευτοι, πως μας υποχρεωνετε σε ''αποκλεισμο'' απο τις δραστηριοτητες στο υπολοιπο της ζωης μας?Βρε ''κουκουλοφοροι'' συνεργατες των αμερικανικων και γερμανικων οικονομικων συμφεροντων, ποιοι εισαστε εσεις που πατε με δυο κωλοτζιφρες να ''διαλησετε'' το μελλον των παιδιων μας? Βρε αχυρανθρωποι, σαρακια, δεν εχετε διαβασει ιστορια? Βρε λαμογια ποσο ακομα θα ''αγωνιζοσαστε'' για την καταρρευσει της πατριδας μας και το ''ξεπουλημα'' των εδαφων της σε οικονομικα ισχυρους ανα την γη, για να διαγουμησουν τον πλουτο που κρυβει μεσα στα ''σπλαχνα''της, ενω ''απαξιωνεται'' οτι ''κινητε'' πανω σ'αυτη? Βρε γραικυλοι τερμα τα ψεμματα, μαζευτε τον ''θιασο'' σας και αδειαστε μας την γωνια, εχουμε αποφασισει να ΖΗΣΟΥΜΕ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΕΜΕΙΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Βρε ανιστορητοι ''ξεχασατε'' το η ταν η επι τας!!!

17 σχόλια:

  1. Τι μελλον υπαρχει για τους εργαζομενους στην Ελλαδα αλλα και παντου οπου εφαρμοζονται τετοιες πολιτικες; Φτανει πια η ωμη εκμεταλλευση των ανθρωπων του μοχθου! Σε τι κοσμο θα ζησουν τα παιδια μας και τα παιδια οσων αυτοι αφηνουν να αδικουνται καταφορα καθημερινα; Ο κοσμος πρεπει να στειλει τετοιες πολιτικες στο καλαθι των αχρηστων, δεν παει αλλο πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητράκη μου!!! Μην αντιγράφεις άλλα μπλογκς, πάντα άφησε ελευθερο τον ευατό σου και γράψτα μόνος σου όπως τώρα! Η καλύτερη η δυνατότερη φωνή διαμαρτυρίας που έχω ακούσει ή έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό....! Ενα μεγάλο φιλί απο την Καρυάτιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ....ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟ...
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να σου πω τωρα ,'εγκαθετο' ανθελληνα' υβριστη, μηδενιστη, αγνωμονα, τραμπουκο, επικινδυνο για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!;;;;;
    Τι να σου πω βρε;;; Δεν ειδες ,δεν ακουσες τον Μεγαλο Χαιβανο σημερα!!!!
    Αγωνιζεται για την ευημερια και για το μελλον του λαου του,για τις καλυτερες μερες που μας περιμενουν.
    Α, τωρα να δω τι θα πεις!!!!Κουρασμενο το παιδι μετα την ψηφιση του Ανηκομεν εις το ΔΝΤ κατεληξε να τρωει στην γνωστη ταβερνα ΟΨΕΡΙΜΟΝ ξερεις εκει στα βορεια προαστεια, οπου συχναζουν και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ηπιε και λευκο κρασι.
    Δεν τον ειδα εγω ,βλεπεις δεν καταδεχομαι τοσο 'μπαναλ' μαγαζια, ο ΘΕΜΟΣ το σχολιαζε στο ΘΕΜΑ του, που παρεπιπτοντος 'κερι αναμενω' στον ΓΚΑΠ-ΓΚΑΠ.
    Αληθεια αυτο το παιδι 'καθαρισε' με την δικαιοσυνη';;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Elva καλησπερα, και ομως δυστυχως θα παει και αλλο, τον ιουλη και μετα τον σεπτεμβρη,[μετρα-μετρα] οσο δεν τους ''στελνουν'' απο εκει που μας ηρθαν και μιλαω για τον λαο τον μεγα κυριαρχο λαο, που βλεπει να του ''σκοτωνουν τα παιδια του και το μονο προς το παρον που τον νοιαζει ειναι αν θα τα ''πονεσουν''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. karfoma καλησπερα, αν βρισω θα το καταλαβεις, τωρα ''θυμιατιζω''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαχαιρης καλησπερα, γελαγαν οι ψηφοφοροι του πασοκ στο κορθι την ημερα των εκλογων και το βραδυ μετα την ''νικη'' του σοσιαΛΗΣΤΗ γ. παπανδρεου επιναν μπυρες, τωρα εχουν αρχισει να μετρανε τα ευρω στις τσεπες τους, ηθικο διδαγμα, εβαλαν τα χερακια τους και εβγαλαν τα ματακια τους[ματακια μας], δεν χρειαζεται αναρτηση κανενος ποστ, μυαλο θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη βρίσε.Το θυμιάτισμα δεν το καταλαβαίνουν.
    AdeGeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. taspa καλησπερα και χαιρετισματα στον Βασιλη, πες μου και αλλα μου αρεσει να τα ακουω, ξεχασες και το παλιο-αν και ηλικιακα ειμαι ''μακρια''- εαμοβουλγαρε-προδοτη, Θεμος μεγαλο κεφαλαιο για την ''προοδευτικη'' παραταξη, τωρα να δεις ''στροφη'' το θεμα, σιγα-σιγα και ''ταπεινα'', το ενα χερι νιβει το αλλο και τα δυο μαζι σε ''βγαζουν'' απο την φυλακη, ελευθερη ενημερωση, ακηδεμονευτη, ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καραβακι καλησπερα, δεν με αφηνει η ''καταγωγη' μου να βρισω, γιατι οταν βριζουμε[οι λαικοι, Γκυζιωτης] το καταλαβαινει ολος ο ντουνιας....Μπαινω καθε μερα στο ιστολογιο σου, δεν σχολιαζω γιατι τα λες με τα κειμενα σου, ΟΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημήτρη,προτιμώ τους λαικούς ανθρώπους.Έχουν μπέσα και ότι λένε το εννοούν.Κι αυτό που γράφεις ότι τους καταλαβαίνει όλος ο ντουνιάς όταν βρίζουν... μου αρέσει.Η πολύ ευγένεια καταντά αηδία όταν δεν την καταλαβαίνει ο άλλος.Ήρθε ο καιρός να πούμε όσα κρατούσαμε τόσα χρόνια μέσα μας.Δίχως αναστολές,δίχως τύψεις.Να τα πούμε και ας μας ακούσει και όλος ο ντουνιάς.

    Κι εγώ σε διαβάζω,αλλά είμαι άσχετη με τα πολιτικά και τις περισσότερες φορές χαζεύω τα καράβια σου και τις θάλασσες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καραβακι καλημερα, εισαι γραφεις ασχετη με την πολιτικη? Μακαρι ολοι οι ασχετοι να γραφουν τοσο πολιτικα κειμενα οπως εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμένα γιατί δεν μου μιλάς? Έχεις κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kariatida62 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, τι να εχω εκτος απο αφηρημαδα στα τοσο κολακευτικα σου σχολια, συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kαλημέρα Δημήτρη.Τα κείμενα στο καραβάκι είναι κλεμμένα δεν τα γράφω εγώ.Cλopy paste κάνω σε ότι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παρακαλω Δημητρη θελω ενα σχολιο σου για την τελευταια μου αναρτηση και για το σχολιο μου πως θα γινετε καλη αλεπου...
    Αν θελεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή