Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011






ΑΓΑΝΤΑ...

ΚΚΕ

Θα υπάρχουν πάντα τα μυστικά κονδύλια

Θα ήταν ασυγχώρητη αφέλεια να γίνει πιστευτή η εξαγγελία της κυβέρνησης ότι καταργεί τα μυστικά κονδύλια που δίνονται σε δημοσιογράφους.

Αυτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, μαζί με τα φανερά, από τις αστικές κυβερνήσεις και μηχανισμούς, για να λαδώνουν τους προπαγανδιστικούς - συκοφαντικούς μηχανισμούς τους.

Αν τολμάει η κυβέρνηση, ας δώσει τα στοιχεία των μυστικά πληρωμένων κονδυλοφόρων.

Αλλά αυτή είναι η διαφάνειά τους.

Πρόκειται για κονδύλια που κατευθύνονταν σε «άγνωστους παραλήπτες» - προπαγανδιστές της κυβερνητικής πολιτικής, τα στοιχεία των οποίων παραμένουν στο σκοτάδι, επειδή, όπως προκλητικά ισχυρίστηκε ο αρμόδιος υπουργός, «βασική παράμετρος της αδιαφάνειας που χαρακτήριζε τη χρήση των απορρήτων κονδυλίων, ήταν η μη ύπαρξη εγγράφων και η καταστροφή κάθε στοιχείου αναφορικά με τη διακίνησή τους»!

Για να αντιληφθεί κανείς τα ποσά που οι εκάστοτε κυβερνήσεις του δικομματισμού διοχέτευαν στα παπαγαλάκια τους, υμνώντας ταυτόχρονα τη «δημοκρατική» και «ανεξάρτητη» ενημέρωση, αρκεί να αναλογιστεί ότι την περίοδο 2004 - 2009, τα ποσά που δόθηκαν σε κυβερνητικούς προπαγανδιστές έφτασαν τα 2.279.100 ευρώ.

Οι «απόρρητες δαπάνες» αυτού του είδους θεσμοθετήθηκαν με νόμο επί Χούντας, το 1970, και αξιοποιήθηκαν αδιάλειπτα απ' όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.

Η κατάργησή τους, σύμφωνα πάντα με τις εξαγγελίες του αρμόδιου υπουργού, σε καμιά περίπτωση δεν αναιρεί τις φανερές και υπόγειες γέφυρες που έχει η κυβέρνηση με τα αστικά συγκροτήματα του Τύπου για την από κοινού στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής.

Οπως άλλωστε αποκαλύφθηκε τον Ιούνη του 2010, η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της στο ξεκλήρισμα του λαού, έχουν εκσυγχρονίσει τις μεθόδους χειραγώγησης της κοινής γνώμης, αναθέτοντας πλέον σε «εταιρείες επικοινωνίας» να περάσουν την κυρίαρχη προπαγάνδα στα αστικά ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εταιρεία επικοινωνίας CIVITAS, ο επικεφαλής της οποίας Γ. Φλέσσας, κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο «Ζήμενς» ότι συνεργάστηκε με μια ευρωπαϊκή εταιρεία για λογαριασμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προκειμένου να προπαγανδίσει στη χώρα μας τα βάρβαρα οικονομικά μέτρα που συναποφάσισε η κυβέρνηση με την τρόικα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στα καθήκοντά του ήταν «να οργανώνει συναντήσεις της τρόικας» με δημοσιογράφους, χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένα ονόματα.

Αλλα κουραγιο...









υσ να λοιπον σε ποιους παει γαντι, το αλητες, ρουφιανοι, δημοσιογραφοι.

2 σχόλια:

  1. Δημητράκη μου καλώς σε βρήκα!
    Τρέχα μου λέει ο Μαχαίρης, με μαιμούδες μπλέχτηκε ο Δημητράκης μας!
    Θα πήρε τα μάτια του σκέφτηκα και έφτασε στην ζούγκλα με τον Ταρζάν...κάτσε να τον ακολουθήσω κι'εγώ σκέφτηκα κάτω απο κάποια μπανανιά θα τον βρω να περιμένει να του ρίξουν καμμιά να μασουλήσει...
    Αλλά τελικώς είσαι εδώ και άνοιξες μέτωπο με τους ρουφιάνους? Συγγνώμη με τους δημοσιογράφους ήθελα να πω!
    Καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kariatida62 καλημερα και καλως μας ηρθες.

    Ο Μαχαιρης δεν λεει, ''τετοια''.

    Οχι ολοι οι δημοσιογραφοι, εδω γραφω για τους ''ενημερωτες-διαμορφωτες'' της κοινης γνωμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή