Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011







ΑΓΑΝΤΑ...

Τρελαθήκανε!

Το ΔΝΤ - μετά από μακρές συνομιλίες και σε πλήρη συνεννόηση με όλα τα υπουργεία - βγήκε χτες και είπε: Ως Ελληνες χρωστάτε 350 δισ. ευρώ.
Μέχρι το 2015 θα πρέπει να ξεπουλήσετε ό,τι έχετε και δεν έχετε για να εισπράξετε 50 δισ. ευρώ και να τα δώσετε στους τοκογλύφους.
Και τότε, το 2015, αφού θα έχετε ξεπουλήσει όχι νησιά, δάση, βουνά και παραλίες, αλλά μέχρι και την τελευταία πέτρα που υπάρχει σε αυτό τον τόπο, εφόσον δεν έχει αυξηθεί κι άλλο το χρέος σας (που θα αυξηθεί), θα χρωστάτε «μόνο» 300 δισ. ευρώ!

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση διοχετεύει την είδηση ότι προωθεί νέο πακέτο κρατικής ενίσχυσης των τραπεζών ύψους 30 δισ. ευρώ.
Δηλαδή, αν προστεθούν όσα έχουν δοθεί ως «ενίσχυση» στους τραπεζίτες από το 2009, ξεπερνούν τα 108 δισ. ευρώ!

Παράλληλα, κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ, μιλούν για νέα αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, για νέες μειώσεις συντάξεων και νέες μειώσεις μισθών!

Υπενθυμίζουμε ότι όσα επέβαλαν με το πρώτο μνημόνιο, το 2010, και τα οποία οδήγησαν την εργαζόμενη κοινωνία στα Τάρταρα, αποτιμήθηκαν σε εισπρακτικά μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ.
Δηλαδή σήμερα έρχονται και ζητούν από τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί μια πολιτική που είναι... δέκα φορές επαχθέστερη από αυτή που ήδη βιώνει!

Αλλα κουραγιο...



υσ Οι άνθρωποι (;) τρελαθήκανε!
Εχουν, πλέον, ξεφύγει εντελώς.
Ο λαός έχει μόνο μια επιλογή σωτηρίας:
Να τους διώξει νύχτα!
Να τους ΣΑΡΩΣΕΙ!
Να τους ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ!
Να εγκαθιδρύσει τη δική του ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!

6 σχόλια:

  1. Δεν τρελαθήκανε. Ξέρουνε πολύ καλά τι κάνουνε, και ο ΓΑΠ δε νομίζω να είναι τόσο πια χαζός. Οργανωμένο σχέδιο πλέον .. να γίνουμε Ουκάντα και να αφήσουν πίσω ένα εξαθλιωμένο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Roadartist καλησπερα και βεβαια δεν ειναι ''χαζος'' και βεβαια ειναι οργανωμενο σχεδιο, πισω απο την εξαθλιωση που θελουν να φερουν τον λαο, ειναι οτι υπαρχει κατω απο το εδαφος και με φθηνα εργατικα-επιστημονικα χερια-μυαλα, να μας ''αρμεξουν'', ''αυτοι'' μπορει να φυγουν, οι ''αλλοι'' που τους εβαλαν θα μεινουν και τα θελουν ολα και τα χερια-μυαλα και τα ορυκτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαε και το ασμα...
    Πωλειται, οπως ειναι επιπλωμενο...

    Εχω μια απορια...
    Ποσο κανει η....Ακροπολη...;;;
    Η....Λημνος...;;

    Η Χακιδικη...Πωλειται με το μετρο...Η με το...
    Ποδι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη, πες στον Μαχαίρη,ότι η Χαλκιδική
    δεν πουλιέται,όμως στο τρίτο πόδι της
    υπάρχουν θησαυροί, που ένα μέρος αυτού
    θα μπορούσε να μας απαλλάξει από το Δ.Ν.Τ.
    Υ.Γ.1 Δεν εννοώ εθνικά η θρησκευτικά κειμήλια,
    αλλά κάτι χαρτιά που τα λένε μετοχές...
    Υ.Γ.2 Ο ίδιος μου είχε πει, ότι έτσι έκαναν και
    στην Κύπρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαστορα καλημερα, μην τους ''βαζεις'' ιδεες, μπορει να τα πουλησουν ολα, για την Ακροπολη εχουν δειξει ενδιαφερον οι Αμερικανοι, την Λημνο θα την δωσουν δωρο με την Χιο, ειναι πολλοι γενεοδωροι, με αυτα που δεν τους ανηκουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Frezia καλημερα, ο μαστορας οπως θα εχεις καταλαβει, ξερει πολυ καλα τι λεει, εμας θελει να ξυπνησει και χρησιμοποιει, παραβολες, τα εχει μαθει στο ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, μας ''τσιγκλαει'' μπας και παρουμε ''μπρος''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή