Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011



Αγαντα...

Η [νταλλλα]---βαθυ το λ---.

''Ολοι'' σημερα γιορταζαν τον αι βαλενταιν.
Μπηκα σε ''μπλοκια'', γιορταζαν, στον δρομο, γιορταζαν, στην δουλεια, ευτυχως μονο δουλευαν και μολις τους ειπα οτι ''δεν'' γιορταζω τον αη αξιαγαπητο, δουλευαν και εμενα, γμτ τον αη αποφτουλη, τον αγαπητικο.
Φυγαμε απο την δουλεια και μερικοι κινησαν για ζαχαροπλαστεια και εσωρουχαδικα και ''αλλοι'', για το σπιτι, οπως κανω μετα την δουλεια.
Αλλα ειχα διαβασει, που να μη την διαβαζα, την ''προτροπη'' της Kariatidas 62, πηγαινε λουλουδια στο κατινακι, αυτη η ''κουβεντα'' πηγε και σφηνωθηκε ''εκει'' πισω στα σκοταδια του μυαλου, κατι σαν τιμωρια, ας το πουμε, αλλα αυτοι ρε παιδι μου στην δουλεια, εν μεσω κρισης, εκει προπαγανδα για τον αη αγαπητικουλη.
Βρεθηκα χωρις να το καταλαβω μεσα σε ενα σουπερ μαρκετ, αυτο το ''εισαγωμενο''----σαμπως ολα τωρα εισαγωμενα εγιναν----ΦΘΗΝΟ και να ΠΡΟΣΦΟΡΑ σοκολατακια----ειναι και πολλα μεσα----1,50 ευρω το σακκουλι, πηρα 6 κομματια, σκεφτομαι, δυο στο κατινακι----λαρτζ, οπως το λεμε ευρωπαικα, τωρα----και τεσσερα στην δουλεια καθε μερα απο ενα, κερασμα.
9 ευρωδακια και φυγαμε, ''μεσα'' στο πνευμα του αη τρυφερουλη, γμτ.
Ναι αλλα ''ζαρζαβατικο'' απο που, σημερα μερα που ειναι, αι στο δ.....σκατοαγιε με τα εξοδα σου και πανω στις σκεψεις τις βαριες, ωπ, με πιανει κοκκινο, ανοικτο το παραθυρο, ΤΕΛΛΛΛΕΙ ΝΤΑΛΛΛΛΑ, τι, ΝΤΑΛΛΛΛΑ ΛΕΩΩΩ ΤΕΛΛΛΛΕΙ, ποσο, 7 ΓΙΟΥΜΜΜΡΡΡΟ, ΠΑΡΡΡΕ ΠΑΕΙ ΓΚΥΝΕΚΚΚΚΙΑΣΟΥ, ΣΟΥΜΟΡΙΣ ΓΚΚΙΟΡΤΗ, μη φωναζεις ρε Χασαν, μας βλεπουν απο τ'αλλα αυτοκινητα, ΠΑΡΡΡΕ, ΑΝΝΤΤΕΕΕ ΓΙΙΑΑ ΤΣΣΕΝΝΑΑ 5 ΓΙΟΥΜΜΜΡΡΡΟ, τι να κανω εχω ''φαει τοση ''προπαγανδα'', δινω 5 γιουμρο και παιρνω τις νταλα, τις ακουμπαω στο καθισμα του συνοδηγου, καποτε φτανω στο σπιτι.
Τηλεφωνο, Δημητρα---η κορη μου---ελα κατω στον δρομο, ερχεται, παρε το ''ζαρζαβατικο'' και περιμενεμε να παρκαρω και εφτασα, ελα ρε μπαμπα με κατεβασες για μια χουφτα λουλουδια, ρε τι λες να περασω μπροστα απο το καφενειο με τα ''ζαρζαβατια'', θα με κοροιδευουν μετα στις συγκεντρωσεις, πιασε και εφτασα.
ΓΜΤ αη ζωηρουλη, το ''μποστανι'' ειχε κανει μουσκεμα το καλυμα του καθισματος, μια Υλικη μου αφησαν τα κ...λουλουδα στο καθισμα.
Παρτα, η κορη, οχι εδω εξω ρε μεσα στο ανσασερ, λειπει η διπλανη, ναι, ωραια, σοκολατακια, ''ζαρζαβατια'', περασμα την παλαμη στο μαλλι, ψωνιο---η κορη μου---σκασε ρε, να κανουμε καλη εντυπωση.
Ανοιγουμε την πορτα, το Κατινακι, φατσα, οριστε, τα παιρνει, γρηγορα και ενα ''πεταχτο'' φιλι, καζουρα απο την ''μικρη''.
Και μολις τελειωνει την ''επεξεργασια'' των ''δωρων'' του αη γλυκουλη, ΦΛΑΠ, βρισκομαι με το ''ζαρζαβατικο'' κολλαρο, εν τελει ητανε πολλα, φευγει, ανοιγει το παραθυρο του φωταγωγου και ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΜΠΑΜ, ακουω να παρκαρουν τα σακκουλακια, δυο οροφους πιο κατω----αντε τωρα να ζητας συγνωμη απο την κυρια της γκαρσονιερας, να ανοιξεις το παραθυρο να παρεις, ''τ'αυτοκτονημενα'', σοκολατακια, οσο σκεφτομαι ολο το σκηνικο, μου ερχεται στο μυαλο οι στιχοι που λενε, Bάρα καλή, βάρα γερή, μια ντουφεκιά ζαχαρωτή
κι άσε να νοιώσει η γαλαρία του χαρτοπόλεμου τη βία.
Η ''μικρη'' γελαει, ρε μπαμπα με τα λουλουδια σαν...............................διπλος..................επιταφιος εισαι, κανε παιδια σε μια ''δυσκολη'' ωρα, σαν του αη σαχλαμαρα ανημερα, να σου συμπαρασταθουν.
Γιατι ρε με.............στολισες σαν μεγαλη παρασκευη που λεει η κορη μας και γελαει, το ακαρδο θυληκο.
Μητσακο εισαι.................................ΜΠΟΥΦΟΣ, ποιος φερνει σοκολατακια, του αη βαλενταιν ανημερα και τα σακκουλακια τους, εχουν ζωγραφισμενους.......................................ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ, ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ, ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΚΥ, ΠΟΙΟΣ?
Γι'αυτο ητανε τοοοοσσσσοοο φθηνα, ειπα μπραβο τιμη το ''εισαγωμενο'', μας σκεφτηκε, καλε ενα λαθακι εγινε αλλα τον ''κηπο'', γιατι τον ''στολισες'' επανω μου?
Μητσακο του αη βαλενταιν ανημερα, δεν φερνουν κιτρινες νταλιες, φερνουν κατι σε κοκκινο.
Ρε κατινακι, το μαγαζι ειχε ''ξεμεινει'', ουτε γαρυφαλλα δεν ειχε, εχεις δικιο.
Μητσακο γαρυφαλλα, την Πρωτομαγια, ανημερα του αη βαλενταιν, τριανταφυλλα, αφου ποτε δεν ''καναμε'' τετοια τι τα ηθελες να με νευριασεις και να παθω..............ταχυπαλμιες?
ΩΩΩΩΩΩ, να μας ''βγηκε'' και Βλαχοπουλου.
Αντε κατσε να φαμε αγγιναρες αλλα πολιτα και ''αλλη'' φορα να με.............................ΡΩΤΑΣ.
ΡΕ Π....Η, αη χαριτομενουλη, που να σε βρω να σου φερω κολλαρο, ενα ματσο αγκαθια, με την λαχταρα που περασα βραδυατικα.
Ητανε ομως οι αγγιναρες μουρλια.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.............................ΜΕ ΟΒΕΛΙΑ, δεν την ξαναπαταω, μα τον αη πηδηχτουλη.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ''ΣΚΑΣΕΙ'' ΜΕ ΤΙΣ ''ΛΟΙΠΕΣ'' ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

Αλλα κουραγιο...


υσ γιαγια αντιγονη, απο αυριο παλι μια απο τα ιδια, ενταξει?

14 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχα!!!!!
    Σοκολατάκια με Αη Βαίληδες και γκι, κίτρινες ντάλιες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
    Α! ρε Κατινάκι!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kariatida62 καλησπερα, εχουν ομως ημερομηνια.......................ληξης, εκει κατα τον Αυγουστο.
    Εφαγα μερικα απο τα ''αυτοχειρα'', τα ''ζουλιγμενα'', φρεσκα-φρεσκα, ειναι, τι δεν με πιστευεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σιγουρευτείς μέχρι το πρωί....θα μου πεις ε????
    Α!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιος...χαχαχαχαχαχαχα....
    Ωραιος ο νεος...
    Καλα που δεν πηρες ....Μελομακαρονα...
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
    Αφου δεν το κατεχεις το αθλημα...
    Αστο...
    Ειδες...Σε πηρε στο λαιμο του ο Χασαν...
    χαχαχαχαχαχαχα...
    Καλα λεει ο Μπουλης...
    Οι Πακιστανοι φταινε, για ολα...

    Να σαι καλα φιλε...Να σαι καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλα σου λεει φιλε Δημητρη ο επισης φιλος μαχαιρης! Αφoυ δεν ....κατεχεις το αθλημα, επρεπε τουλαχιστον να επαιρνες ενα ασπρο μπουκαλι κρασι που να πηγαινε με τις...αγγιναρες! ;)))

    Και του χρονου με υγεια και ...καλυτερα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kariatida62, η εχω γριππη, αλλα δεν εχω κανενα αλλο συμπτωμα, η ειναι λιιιιιγγγγοοοο ξεπερασμενα, εχω παει δυο φορες εκει που παει μονη της η βασιλισσα της Αγγλιας, λες να την''''''''''''''''''''''''''πατησα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαστορα καλησπερα, αυτος ο Χασαν ηθελα να ηξερα δεν ηξερε τι πουλουσε μερα που ''ειναι'', εκτος και αν εχει...........................αχρωματοψια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Elva καλησπερα, φιλη μου, την ''πατησα'', δυσκολο το ''σπορ'' των....................αηερωτευμενων, δεν ξερεις με τι δεν ξερεις με πως.
    Τα καλυτερα ''σπορ'', χριστουγεννα, πασχα, μελομακαρονα, κουραμπιεδες και σοκολατενια αυγα και τσουρεκια, στανταρ και παντα φαβορι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νάσαι καλά άνθρωπε μου, γέλασα πολύ.
    Μου χρειαζόταν λίγο γέλιο,και του χρόνου με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχαχα λικεράκι είχανε μέσα ή την έβγαλες με σκέτα;
    Μωρέ δεν ερχόσουν απ'το σπίτι που έχω ακόμα Αγιοδημητριάτικα στη γλάστρα ;

    ΚΑΤΙΝΆΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Frezia καλησπερα, ειμαστε μια ωραια.............................................''ατμοσφαιρα''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιαγια Αντιγονη, δεν μου το ''ειπες'' πιο γρηγορα, τωρα αυτους τους καιρους...................ξερεις τι ειναι ολοκληρη γλαστρα ''δωρο''?
    Αν ομως μου την εβαζε..............κολαρο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την εικονογράφηση του θέματος δεν κατάλαβα (ως άμεσα ενδιαφερόμενος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aνεστη καλησπερα, με τα τοσα επιθετα που ''στολισα'' τον αη γαργαλιαρη, επρεπε να του δωσω και μια ''πιασιαρικη'' φυσιογνωμια, αλλωστε ο εικονιζομενος ειναι......................................συναγωνιστης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή