Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010







ΑΓΑΝΤΑ. Τι ειναι αυτο που μας ερχεται απο παντου με την μερικη κυριαρχια χαμενη, με τους λογιστες που θα στειλει η φραου μερκελ και ο μεσιε σαρκοζυ να μας ''βιτσιζουν'' μολις απλωνουμε το χερι μας στο βαζο με το γλυκο-και μου αρεσουν τα γλυκα-αλλα και το αλλο που διαβασα απο τον ρουμελιωτη? Οτι ειναι να γινει μεχρι το πασχα θα γινει! Και αρχιζει να γραφει για τεραστια νουμερα ανεργων και για μετατροπη των ευρω σε παλιες δραχμες και καταθεσεις πινακιδων αυτοκινητων και ξενοικιασματα σπιτιων και στοιβαγμα των επιπλων σε αποθηκες φιλικες για να μην πληρωνουμε νοικι και ολοημερες γυρες και ντου το βραδυ στα φαρμακεια για φαρμακα οι αρρωστοι,και τρακες υπνου και φαγητου, εκει να δεις , γραφει τυφλα να εχουν τα ινστιτουτα αδυνατισματος. Και οι υπογλυκαιμιες? Δεν ειπε τιποτα γι'αυτες, δηλαδη , ιστοριες θα γινουμε στα κατοπινα ΡΟΜΑΝΤΣΟ !Παλι θα εχουμε φρουραρχο γαλλο και γενικο διοικητη γερμανο!Μια κοπελα στην αντισταση ,υπολοχαγος νατασα ,κονσερτο για πολυβολα, ολος ο λαος στις αντιστασιακες οργανωσεις, πεδιο δοξης λαμπρο , για τον επομενο εκδοτη του μικρου ηρωα, που εισαι τωρα που σ'εχω χασει παλιε μου φιλε γιωργο θαλασση! Και πανω που κανω σχεδια επι χαρτου και ''μοιραζω'' τις περιοχες ''ευθυνης'' με τους αλλους οπλαρχηγους π.χ στα βορεια προαστεια ο a-kentavros μαζι με την ομαδα του karfomatos, η kariatida62 με τα παλληκαρια της και τις παλληκαροπουλες,η taspa στο επιτελειο-μην πανε τοσα οικονομικα χαμενα- στα παραθαλασσια η ατρομητη οπλαρχηγος φοραδα στ'αλωνι με επιτελαρχες τον ade gia και τον stavrovelonia, με φωναζει το κατινακι απο το μπαλκονι, ελα να δεις, παω και τι να δω?Που ειναι η αιγινα οεο,καφε κουρτινα, θολουρα, πια αιγινα με το ζορι βλεπω τα δικαστηρια, κοιταω απο την αλλη μερια , που ειναι τα τουρκοβουνια οεο?Καφε κουρτινα και στα ρουθουνια γευσομυρωδια απο χωμα, με επιασε η αλλεργια μου, αψου, αψου, φαγουρα στα ματια και στον ουρανισκο, ο ελαφρυς πονοκεφαλος μαλλον παρουσιαστηκε απο το ''εκπληκτο'' ξαφνιασμα μου, λογω των συμπτωματων της αλλεργιας και οτι η ορατοτητα ειναι λιγο πανω απο το μηδεν, πρεπει να αναστειλουμε τις ασκησεις επι χαρτου μεχρι να φτιαξει ο καιρος και να ωριμασουν οι συνθηκες και εχω να παω και στα γενεθλια του πεθερου μου και να παρω τηλεφωνο και τον πατερα μου για τον ιδιο λογο στην αιγινα, τα θηρια εκλεισαν τα 81, πρεπει να κανω μπανιο και μετα......και πρεπει να ετοιμαστω να φυγουμε, συγνωμη μπορει να περιμενει για λιγο η αντισταση στους ''κατακτητες''? Δεν προλαβαινω τωρα εχω δυστυχως καποιες κοινωνικες και προσωπικες υποχρεωσεις, να το σημειωνω, την δευτερα να ''κοιταξω'' το θεμα της ''αντιστασης'', θα το κανω! Αλλα κουραγιο.

15 σχόλια:

  1. Xαχαχαχα, βοηθά και ο αέρας πούχει σηκωθεί..!
    Να χαίρεσαι τα γεροντάκια σου και απο Δευτέρας τα συζητάμε...Καλη Αντάμωση στα γουναράδικα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη χρόνια πολλά στους γονείς και καλά να περάσεις, αλλά σε παρακαλώ όταν θα σχεδιάσεις τις θέσεις εξόρμησης των «αντιστασιακών» ομάδων, μην με μετακινήσεις από τα βορειοδυτικά γιατί έχω βρει μια συκιά με παχύ ίσκιο, ένα μικρό αμπέλι και πικραλίδες μπόλικες και ίσως την βγάλω καθαρή!
    Και σου υπόσχομαι κάθε Αύγουστο που είναι παχές οι μύγες, θα σου στέλνω πεσκέσι και ένα κοφίνι αμπελόφυλλα για να σου κάνει το Κατινάκι ντολμαδάκια!
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ο σύντροφος Πανούργ(ια)ος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Τρίτη και η Τέταρτη φωτογραφία τι ωραίες που είναι! Τι χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη, Κατινάκι να χαίρεστε τους γονιούς!
    Αντε και να δούμε την πατρίδα Αίγινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 81 ετσι; Μπραβο κουραγιο οι ανθρωποι, να ναι καλα και να τους χαιρεσαι! Μην ανησυχεις θα σε περιμενουμε, φιλε Δημητρη! ;))

    Πολυ ομορφες οι φωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kariatida62 πολυ ωραια αντιδραση ελεγα ρε μπας και παραξηγηθουμε.Ευχαριστουμε για τις ευχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. karfoma σε καταλαβα γι'αυτο ''σ'εβαλα''μετην kariatida62, ακομα δεν ''ξεκινησε'' η επανασταση και αρχισες τα ''διασπαστικα σου ουτε ο λεωνιδας, μα φτυστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιαγια αντιγονη σ'ευχαριστουμε πολυ.Καλη πατριδα , πατριωτισσα. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ''ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ'' ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΕΙΣ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ KARFOMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ELVA TI 81,82 ΓΙΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΡΕΠΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχαχαχα, είστε όλοι απίθανοι σ'αυτή την παρέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νέα Μπουμπουλίνα η Καρυάτιδα62 θα ηγηθεί του αγώνα που έχει πάθος και έχει πίστη στα δίκαια του λαού εγώ είμαι σκεπτικιστής πάω και στη μεριά του αντίπαλου και λέω ρε μήπως έχει δίκιο αυτός και κλονίζομαι.Εν το μεταξύ στα Βόρεια έχει πολύ μπουρζουαζία και όσο νάναι έχουμε επηρεαστεί από το περιβάλλον.Καλό είναι η σημαία του αγώνα να σηκωθεί στο Πέραμα να πάρει αγωνιστές από Κερατσίνη,Περιστέρι με στόχο την ανατροπή του σάπιου καθεστώτος της Εκάλης.Εδώ στα Βόρεια είναι δύσκολο o κόσμος να απαρνηθεί τα προνόμια του.Θα βοηθήσουμε στον αγώνα αλλά μη περιμένεται πολλά από μας.Μετά τη νίκη όλες τις εξουσίες στη Καρυάτιδα την εμπιστεύομαι απόλυτα,είναι τίμια,έχει ηθική,έχει όραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mα τι τιμή... :))))))
    Και δεν χρειάζεται, αν ο αγώνας έχει ανάγκες αλλού, να στείλεις σ΄εμάς κανέναν άλλον.
    Έχουμε εδώ πιο πάνω και δικό μας ade gia και stayrovelonia...
    Και τα δύο σε ένα σε λέω..
    Ξέρεις... Τον γνώρισες μικρόν...:))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αΚενταυρου τι μπουρζουαζια μου λες σιγα το λατσοβαρδινογιαννεικο και κατι λοιπα που σας διαβρωνουν ιδεολογικα, ο επενδυτης η εφημεριδα του ανδρουλιδακη που εγραφε οικονομικα αλλα ελεγε οτι ειχε αριστερη ματια ερχοταν πρωτη σε πωλησεις στα εκαλοκηφησοερυθραιο χωραφα και τον πανουση σας εχετε,δεν ζηταμε πολλα τα τζιπ για οδοφραγματα, αφου τα εχετε ασφαλισμενα απο τρομοκρατικες ενεργειες[ετσι δεν λενε καθε αντισταση κατα των αρχων?]. Αστεια-αστεια η kariatida62 γινεται κοινης αποδοχης, μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φοραδα στ' αλωνι γνησιο πνευμα αγωνιστριας και φοβερη προταση για τον αγωνιστη της γειτονιας σου, εχει ενα μικρο προβλημα, δεν θα βρισκει χρονο μετα η πριν απο το πλευ στεσιον, μετα η πριν την ταβερνα, μετα η πριν ........ Καλα αντιδρασατε ολοι τις γλυτωσα τις ''φαπες''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Kαλά όλοι τελικώς "φευγάτοι" πρέπει νάμαστε εδώ μέσα! Ο ένας χειρότερος απο τον άλλον! Γιατί να σε αρχίσουν στις φάπες υπάρχουν πιο τρελλοί απ'εσένα!
    Βρε αΚενταύρου, έτσι όπως μου τα λες κάποιον πας να μου θυμίσεις εσύ, στην πορεία όμως το χάνω...πού θα μου πάει θα σ'ανακαλύψω!
    Δημήτρη έχεις δίκιο οι μεγαλύτεροι επαναστάτες απο την αγκαλιά της μπουρζουαζίας πετάχθηκαν...
    Τώρα όσο για το "κοινής αποδοχής" έχω την αίσθηση ότι προτείνονται οι α κ ί ν δ υ ν ο ι ή οι παρωπλισμένοι! Εγώ τί απο τα δυό σας κάνω;
    Και καθήστε όλοι καλά να μην αρχίσει η φοράδα τις κλωτσιές και εξαφανιστούν οι πάντες...:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή