Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010






ΑΓΑΝΤΑ. Σιγουρα πρεπει να εχω - ακομα και οταν κανω ζαπινγκ - μ...κομαγνητη, καθοτανε το κατινακι με τον γιο μας-ηρθε να φερει τα απλυτα- μπροστα στο ''μηχανημα'' και επαιζα με το χειριστηριο της γ...τηλεορασης, ο φοιβος μου εκανε κολπα να ασχοληθω μαζι του αλλα εκει να ριξω μια ματια να δω τι ''παιζει''.Παπαντωνιου,εδω δεν τον εβαλε ο παπανδρεου για βουλευτη και τον τρωμε στην μαπα, μιλαγε η καννελη, ελεγε την αποψη της , σου αρεσει δεν σου αρεσει την ακους-δημοκρατια λενε οτι εχουμε-και το βαμπιρ των οικονομικων την χλευαζε, ποιος ρε π....,ο παπαντωνιου, γιατι η καννελη κρατηθηκε και δεν τον ξεμπροστιασε κανονικα-εχει στοιχεια για οικονομικα σκανδαλα- ακου τι ειπε ο κερχανατζης, ειναι για το τρελλαδικο-γ... την δημοκρατια με τετοιου ειδους δημοκρατες, ασχετα συμπαθειας η οχι στην καννελη.Ηρεμια την κλεινω την ρημαδα σιγα μην αφησω τον βολεμενο να μου σπασει τα ........[βαλτε οτι θελετε], ανοιγω μια απο της εφημεριδες που εφερα απο την δουλεια και πεφτω πανω σε δηλωση [δουλεψε παλι ο μ,,,κομαγνητης] του χατζηνικολαου, κακως οι εργαζομενοι τεχνικοι δεν με αφησαν να πω τις ειδησεις, αν και ειμαι μαζι τους για την απολυση τους συναδελφου τους,δεν με αφησαν να ενημερωσω τον κοσμο.Ρε εχουν παθει παρακρουση,μεθυσαν απο την αναγνωρισιμοτητα λογω του δελτιου των ειδησεων και τον ηλιθιων χαζοεκπομπων που καλουν 15 ατομα και εντεχνως προκαλουν ''πολεμο'',παει , τα λεφτα με την ουρα τους μεθυσαν, οι αστυνομικοι που τους φυλανε,οι τεμεναδες οπου σταθουν και οπου βρεθουν. Ναι ρε κυριε θα κανουν αγωνα για την επαναπροσληψη του απολυμενου συναδελφου τους με τον τροπο που θα τους υποδειξεις εσυ, ο βολεμενος κωλοτουμπας των αφεντικων. Ελα εδω ρε φοιβο δικιο εχεις ας παιξουμε. Τι την θελω την γ...τηλεοραση? Εφ'οσον μονο εργα βλεπω,αντε και σε κανενα σεισμο, ενημερωση γενικη απο τα διαφορα ιστολογια και ειδικη απο τον -συγνωμη, τι να κανουμε-ριζοσπαστη. Αλλα κουραγιο.

10 σχόλια:

  1. Kλείστην εντελως την ρημάδα! Τίποτα μα τίποτα δεν έχει ούτε καν ταινίες...μερικά ντοκυμαντέρ με ζώα που αναπαράγονται αξίζει κάποιος να δεί στο sky!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα Δημήτρη μου τι τον θέλεις το λαπά;
    Κάνει κακό στο εντερικό σύστημα!
    Κατινάκι κλείσε την τηλεόραση, πριν είναι αργά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kariatida62 εχεις δικιο αλλα μερικες φορες η καταραμενη συνηθεια............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιαγια αντιγονη ητανε ο γιοκας της στο σπιτι και ουτε εβλεπε ουτε ακουγε. Ο φοιβος μονο ειδε που εβριζα ο πανεξυπνος το κουτι και πηγε και γρυλισε μπροστα στην γ...τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ... ασχολήσου με τον Φοίβο ...
    ... και πιο εποικοδομητικό είναι και πιο χαλαρωτικό ...
    ... εξάλλου, αν περιμένεις να διαμορφώσεις αντίληψη από τηλεοράσεως, καλύτερα να πηδηχτείς από το παράθυρο ...:)))
    ... έρρωσο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλημέρα
    Το μικρό καραβάκι στη πρώτη φωτό το λένε λάντζα ή ρυμουλκό,υπάρχει διαφορά?
    Δεν συμφωνώ με το κλείσιμο της ΤV γελάς,κλαίς,το κυριότερο βρίζεις ,μουντζώνεις πολύ σημαντικές λειτουργίες για εκτόνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αΚενταυρου ρυμουλκο με μεγαλη υπποδυναμη η μηχανη του,βοηθουν τους γιγαντες να ''δεσουν'' και να ''ξεδεσουν''η λαντζα ειναι μια πολυ μεγαλη βαρκα κλειστη στα 3\4 και μεταφερει τα πληρωματα απο και προς τα πλοια που βρισκονται αγκυροβολημενα εξω απο τα λιμανια [αροδο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Οταν κλεινει η τηλεοραση αρχιζει η ζωη', λενε και εχουν δικιο, εσυ το ξερεις πολυ καλυτερα, φιλε Δημητρη! Να χαιρεσαι την οικογενεια, αυτοι ειναι τα σημαντικοτερα προσωπα της ζωης μας..
    Mακρια απο εμας τα τηλεοπτικα ..σκουπιδια που ταιζουν τον κοσμο!

    Καλο βραδυ στο Νοτο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Elva ειμαι σιγουρος οτι και εσυ το ξερεις, τα τοσα δυνατα σου κειμενα το δειχνουν,με την οικογενεια εκπαιδευομαι ακομα και ακομα και συνεχεια βλεπω τα ελλειματα μου και δωστου προσπαθεια, καλη γυναικα εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή