Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΑΝΤΑ... Ναζιστική αντικομμουνιστική χολή
Χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ, με ένα τροπάρι βγαλμένο απευθείας από τα συρτάρια της πιο μαύρης προπαγάνδας, εξαπέλυσε ο βουλευτής της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό του Τράγκα (που αρέσκεται να δίνει βήμα και να προβάλλει τις θέσεις των φασιστοειδών) είπε αναφερόμενος στο Κόμμα: «Οι άνθρωποι ζουν σε άλλο πλανήτη. Στην κυριολεξία σε άλλον πλανήτη. Οι κομμουνιστές είναι μεγάλη πληγή για την πατρίδα μας. Προδοτικό ήταν πάντοτε το ΚΚΕ από την ίδρυσή του».
Ο χρυσαυγίτης αναπαρήγαγε ό,τι εμετικό χρόνια τώρα κυκλοφορούν διάφορα αστικά επιτελεία στη μάταιη προσπάθειά τους να πλήξουν το ΚΚΕ, τους κομμουνιστές, τους αγώνες τους, το κύρος που έχουν στο λαό, την πρόταση διεξόδου που του δίνουν, τελειώνοντας μια και καλή με τους κεφαλαιοκράτες. Αυτούς που υπηρετεί η Χρυσή Αυγή στην πράξη ως γέννημα του συστήματος και πειθήνιο όργανό τους.
Απέναντί τους μία η απάντηση: Καμιά επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός για το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Σε κάθε ευκαιρία να τους απομονώνει και να τους αποκαλύπτει, τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν, τα συμφέροντα που υπηρετούν.
Να ανοίξει δρόμο για τη λαϊκή εξουσία, με το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει παραμερίζοντας κάθε τσιράκι, κάθε τραμπούκο του συστήματος.
Αλλα κουραγιο...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, υσ Η διαθεσιμότητα οδηγεί στην απόλυση
Ο υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης, δήλωσε στη Βουλή ότι οι υπάλληλοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα δε θα απολυθούν. Τότε γιατί ο ίδιος ο νόμος προβλέπει ότι μετά από ένα χρόνο εάν δεν έχουν μετακινηθεί, απολύονται; Επιπλέον, από τη στιγμή που τίθενται σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι ο μισθός τους κόβεται κατά 25%. Πώς θα ζήσουν τις οικογένειές τους με ακόμα ένα μεγάλο κόψιμο μετά από όσα έχουν προηγηθεί; Και τώρα έρχεται να εκβιάσει και να πει σε όλους τους εργαζόμενους αορίστου χρόνου, που έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ, ακόμα και σε εκείνους που εξαιρεί ο νόμος ότι θα τούς κόψει τους μισθούς και θα μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας - απόλυσης.
Η συγκυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των εργαζομένων, όταν λέει ότι δε θα απολυθούν. Πολύ περισσότερο που - όπως είναι γνωστό - από τις αρχές του 2013 θα αρχίσει το κανονικό κύμα της διαθεσιμότητας, μέσω της αξιολόγησης φορέων και της κατάργησης οργανικών θέσεων, καθώς και της αξιολόγησης προσωπικού.
Πολλοί από τους υπάλληλους αυτούς, μαζί με χιλιάδες άλλους μόνιμους και αορίστου χρόνου όλων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, μπορεί να βρεθούν με το χαρτί της απόλυσης με συνοπτικές διαδικασίες που προβλέπονται ήδη από τη νομοθεσία...

2 σχόλια:

  1. Σε ολα τα πανελς...
    Ετσι λεγονται τωρα τα..Κλουβια για παπαγαλους....
    Ερωτωνται οι συμμετεχοντες..Για την..Θεση τους σε περιπτωση..Διακυβερνησης του κομματος, που αντιπροσωπευουν...
    Ετσι ρωτηθηκε εχτες...Η Αλεκα, απο τον ΠΡΕΤΥ..!!
    Εχει ρωτηθει και ο..Τσιπρας,παλιωτερα...

    Τους Χρυσαυγιτες ομως ΔΕΝ τους ρωτουν...!!

    Φοβουνται να μην ακουσουν..Για "θεωριες Ζωτικου Χωρου"..
    Ομαδικες διωξεις.."αλλοφυλλων και διαφωνουντων"

    Ομαδες.."αναξιων για να ζησουν ατομων"
    Οπως οι γεροντες, οι αναπηροι, οι ψυχασθενεις..

    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να αντικρυσουν...Τους Νεους ΦΟΥΡΝΟΥΣ
    Που στηνουν οι Χρυσαυγιτες...
    Πισω απο την..Βοηθεια στις γριουλες...!!
    Την Προστασια των φτωχων με..Χορηγους...!!
    Και την..Τραπεζα αιματος..ΜΟΝΟ για.."καθαρους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαστορα χαιρεται, ακριβως ετσι, δεν εχει προγραμμα η χ.α, το μαυρο χερι του συστηματος ειναι μονο, ''εργολαβιες'' κανει, να εχει ν'ασχολειται ο κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή