Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΑΓΑΝΤΑ... Θέλουν άκρα του τάφου σιωπή μετεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ (...) αξιοποιείται και σαν δύναμη κρούσης ενάντια στο ΚΚΕ. Τι εξυπηρετεί άραγε η εμμονή στην ενότητα της αριστεράς και στο σχηματισμό αριστερής κυβέρνησης με το ΚΚΕ, όταν είναι γνωστές οι αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσα στα δυο κόμματα και τη στρατηγική τους; Ο ΣΥΡΙΖΑ, για λογαριασμό του συστήματος, θέλει το ΚΚΕ μαζί του για να μην το έχει απέναντί του, αν κυβερνήσει. Μάλιστα, στελέχη του όπως ο Μητρόπουλος, κουνάνε το χέρι στο ΚΚΕ και το απειλούν ότι αν πάρει μικρά ποσοστά στις επόμενες εκλογές, τότε θα αναγκαστεί να συρθεί σε συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ! Τέτοιο είναι το μέγεθος της αθλιότητας με την οποία πολιτεύονται ενάντια στο ΚΚΕ. Το σύστημα δε θέλει το ΚΚΕ και το κίνημα απέναντι στην όποια κυβέρνηση καταφέρει να σχηματίσει μετά τις εκλογές και εκεί συγκεντρώνει την προσοχή του. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν μιλήσει ξεκάθαρα για την ανάγκη να μην υπάρχει αντιπολίτευση στους επιχειρηματίες, να μη βρεθούν μετεκλογικά οι εργαζόμενοι απέναντι στην όποια κυβέρνηση, με απεργίες και διαδηλώσεις (...) Το ίδιο όμως επιδιώκει και ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας γι' αυτό δείγματα γραφής και μετά τις εκλογές της 6ης Μάη. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για "ευρωπαϊκή λύση στο ελληνικό ζήτημα", καταργώντας επί της ουσίας το εθνικό πεδίο της πάλης, για να στείλει τον κόσμο σπίτι του» (από άρθρο στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ). Αλλα κουραγιο... υσ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: «Αμβλύνοντας τους τόνους που είχε υιοθετήσει προεκλογικά, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι: "θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την αλληλεγγύη και τη χρηματοδότηση της Ευρώπης ως βάση για τις μακροχρόνιες μεταρρυθμίσεις μας". "Εχουμε όμως ανάγκη να ξέρουμε ότι σε δύο-τρία χρόνια θα έχουμε βγει από αυτή τη δίνη, ότι θα έχουμε ανάπτυξη και ότι θα είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε τα χρήματα που μας έδωσαν. Δεν θα μπορέσουμε σε καμία περίπτωση να τα ξοφλήσουμε αν συνεχίσουμε αυτό το πρόγραμμα", όπως είπε χαρακτηριστικά» (από τη συνέντευξη Τσίπρα στο «Ρόιτερ» / ΒΗΜΑ).

6 σχόλια:

  1. O πρωτος ερωτας του κοσμου, ομως φιλε...!!
    Ειναι το ΕΒΡΟΥΛΑΚΙ...!!
    Και μεσα σ αυτο το ασφυκτικο πλαισιο..Των εκλογων της φτωχειας και της δυστυχιας του "κοσμακη" που ψαχνει στους καδους των σκουπιδιων...
    Το ΚΚΕ δεν μπορεσε να παρεμβει...!!
    Δεν θα "πιαστω" απο τον..Προαιωνων Αντικομμουνισμο και τις διωξεις, και τα αλλα γνωστα...!!
    Το αποτελεσμα με ενδιαφερει...!!
    Με τουτα και με κεινα...Η τηλεοραση μας νικησε...!!Και δεν ειναι ουτε η πρωτη..Ουτε η δευτερη..Ουτε η τριτη..Ουτε η δεκατη φορα..Που θα παμε στη γωνια..Σαν κατσαριδες...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι σας εμπόδιζε να συνεργαστείτε με τον ΣΥΡΙΖΑ και να πείσετε τους πάντες ότι η επιστροφή μας στο εθνικό νόμισμα συνοδευόμενη απο μια σειρά μέτρων είναι αναγκαία?
    Τι σας εμπόδιζε μέσα απο μια ανοιχτή συνεργασία με τους Αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ, να υποδείξετε ότι το μέλλον του ευρώ αμφισβητείται?
    Με τούτα και με κείνα...στο πάγκο θα μείνετε και θα κινδυνεύσετε να πέσετε και στην Β΄Εθνική
    Αυτή είναι η πραγματικότητα και όσο πιο γρήγορα το παραδεχτείτε και αλλάξετε τακτική τόσο το καλύτερο για όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα στην εξουσία!!!Ζήτω!! και Πάνω ο Τσίπρας!!!!!!
    ( Μόνο σε "όρθιους" είναι ορατό το ξεβράκωμα!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαστορα καλησπερα, ο κοσμος ειναι φοβισμενος, ολοι εχουμε ανασφαλεια με τις δουλειες μας, με τις συνταξεις μας, με το αυριο των παιδιων μας, ζεις-ζουμε μεσα σε μια κοινωνια που την εχουν-μας εχουν βαλει μεσα σε ενα μπλεντερ παραπληροφορισης.

    Δηλαδη τι πρεπει να κανει το Κ.Κ.Ε να ''παρει'' γραμμη συριζα και να ξεπουλησει αγωνες 90 χρονων?

    Δεν γινονται αυτα, εδω εχουν ριξει στον αγωνα αυτον της προσπαθειας χειραγωγησης του κομματος και απο ''τ'αριστερα'' μας, με τον ρουσση της ανταρσυα.

    Αλλωστε ποτε δεν εχει ''πει'' το κομμα, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα και ειδικα αυτος ο σκοπος της εξουσιας για την εξουσια. ξερουμε ποιοι και ποιος ειναι ο συριζα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε λιγους μηνες θα τους ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ''ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ'' ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

    Ποτε δεν θεωρησα οτι το ποσοστο μετρα την ΑΛΗΘΕΙΑ, καλοδεχουμενο ενα μεγαλο ποσοστο, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, Ο ΑΝΕΡΓΟΣ, Ο ΝΕΟΣ, ομως δεν ειναι αυτοσκοπος, γιατι ''αυριο'' σε μια ''κυβερνηση'' που θα συνεχισει να περνει αντιλαικα μνημονιακα μετρα, ΕΜΕΙΣ θα ειμαστε και παλι στον δρομο.

    Θυμισου τι ελεγε ενας απο τους ''ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ'' μας, ΟΤΑΝ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

    Εκτος αν δεν εχουν κανει λαθος, που σιγουρα δεν εχουν κανει, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

    Εφεδρεια ειναι ενος συστηματος που παραπαιει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kariatida62 καλησπερα, ωρε ποσες φορες θα σου γραψω οτι αυτος ο πολιτικος φορεας της ''αριστερας'' δεν ειναι αριστερα?

    Ισως μονο στον καβαλο, αλλα και αυτο δεν μπορει να το ξερω.

    ΠΟΙΟΙ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'' ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ συριζα?

    Τους εχουν σουζα και τους εταξαν κοστουμι υπουργικο, μολις ψες η κοε εβγαλε ανακοινωση, Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, διευκρινίζει σχετικά με την αφίσα και το λογότυπο ότι είχε εκδοθεί το 2010 και τονίζει: "Εδώ και αρκετό καιρό το σύνθημα για έξοδο από την ευρωζώνη δεν είναι πλέον στις προτεραιότητες και τις άμεσες διεκδικήσεις της ΚΟΕ".
    Θελεις δεν θελεις θα καταλαβεις αν γινει ''κυβερνηση'' ο συριζα και λοιποι ''αριστεροι'' τι αυριο θα ξημερωσει για τα λαικα στρωματα και τοτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελιτσα καλησπερα, δυστυχως ο φοβος που σπερνουν τα γ...καναλα και οι κ...φυλλαδες εχει κανει ενα μεγαλο μερος των συνανθρωπων μας θα νομιζει οτι με ασπιρινες τυπου συριζα θα καταπολεμησουν τον καρκινο τυπου δ.ν.τ και τροικας.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΞΑΣΙΜΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΠΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή