Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΑΓΑΝΤΑ... Ο Κ. Μητσοτάκης προτείνει να γίνει μια νέα εθνική συμφωνία με το ΚΚΕ, ώστε να σεβαστεί το Σύνταγμα και τη δημοκρατική νομιμότητα. «Με το ΚΚΕ, που είναι σοβαρό και ιστορικό κόμμα χρειάζεται να κάνουμε μια νέα εθνική συμφωνία. Το ΚΚΕ δεν μπορεί να είναι και νόμιμο και παράνομο. Πρέπει να σεβαστεί όπως ορίζει το Σύνταγμα, στο οποίο ορκίστηκε πίστη, τη δημοκρατική νομιμότητα» αναφέρει ο πρώην Πρωθυπουργός και ρίχνει το καρφί του για πρακτικές και δηλώσεις στελεχών του Περισσού, συνεχίζοντας: «Οι νεώτεροι, που διοικούν σήμερα το ΚΚΕ, μπορεί να έγιναν όψιμοι θαυμαστές του Στάλιν, δεν φαντάζομαι όμως να μην έχουν τόση αντίληψη της γεωπολιτικής πραγματικότητας, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να μεταβάλλουν σε Βόρεια Κορέα την Ελλάδα, μια χώρα που ανήκει στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη και βρίσκεται στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου. Και πάντως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι η δημοκρατία και μπορεί και πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της». Η απάντηση της Αλέκας Παπαρήγα στον Κ. Μητσοτάκη «Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει τι λέει. Αποδεικνύει ότι το σύστημα έχει βασικό του αντίπαλο, κύριο αντίπαλο, το ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει τους αγώνες των εργαζομένων, τους εμπνέει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο δίκιο τους. Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης το έχει ξαναπεί και άλλη φορά, ότι το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι, δεν εξαγοράζεται, δεν υποκύπτει, δεν ενδιαφέρεται για λαμπερές θέσεις και πάνω απ' όλα ενδιαφέρεται να υπηρετήσει το λαό.Ο κ. Μητσοτάκης για δεύτερη φορά λέει την αλήθεια από τη δική του τη σκοπιά, εναντίον βεβαίως του ΚΚΕ, λέει την αλήθεια». υσ εξορκισμενος με τον απηγανο, μη μου καψεις το μηχανημα, τρισκαταρατε

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα Δημήτρη!

    Γάτα το παλικάρι και ας μη το βλέπεις!
    Τον προσφωνώ "παλικάρι" για δυο λόγους:
    1) Εχει μηδενίσει το κοντέρ..και ακόμα έχει άποψη..
    2) Να τον εξευμενίσω μη σου κάψει το μηχάνημα!

    Φιλιά στο Κατινάκι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΟΥ...
    Ο λυκος κερατα...
    Κι εγω.. Ασπρα μαλλια...!!

    Ο Μητσοτακης, βγαζει στη φορα...Το Χρυσαυγιτικο σχεδιο...
    Να εκδιωχθει το ΚΚΕ..Απο τη δημοκρατια, αλα Τουρκα..!!
    Που μας ετοιμαζουν...!!
    Τον κακομοιρη...
    Ακομα και τον.."επαρατο κομμουνισμο"..
    Αυτος, με οικογενειοκρατια, τον φανταζεται...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι με τους βρυκόλακες...ρε τι έχω πάθει με σένα όταν έρχομαι εδώ μέσα..!
    Δημητράκη, πώς τα βλέπεις τα πράγματα?
    Θα γίνει καμμιά ανατροπή? Εχει ξυπνήσει ο λαός?

    Αλήθεια με τα μικρά κόμματα δεν έχεις ασχοληθεί ..γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαγιά Αντιγόνη χαιρεται, ετσι ειναι τα απολιθωματα, ''μιλουν'' με την χιλιοχρονη παρουσια τους.

    Το μηχανημα ζει ακομα!

    Το κατινακι εχει τρεξει πρωτο στο Κορθι για την ψηφο και αυριο παω να την ριξω μαζι της με τα των απογονων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαστορα χαιρεται, σιγα η μια απο υπολοιπα μην εχει σχεδιο, αυτοι ειναι μια φυσιξια του αερα, τα σχεδια εκπονουνται εξω απο την χωρα, τους διαβαζεις τι φοβο προσπαθουν να σπειρουν οι ''ευρωπαιοι'', αν και δεν βγει το διπολο με τα δεκανικια του για να ''συγκυβερνησουν''.

    Καλα κανεις και τον ξορκιζεις, αυτος ειναι χειροτερος και απο ιος, χτυπαει παντου και αδιακριτως, αρκει να παιρνει το κατιτις του, μεχρι και αρχαια μη σου ''πω''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kariatida62 χαιρεται, εχε στην τσαντα σου, ενα ασημενιο σταυρο, μονοκεφαλο σκορδο---οχι κινεζικο---μια σφηνα ξυλινη, μια ματσολα---ρωτα τον μαστρομαχαιρη τι ειναι---.

    Ωρε δεν γραφουμε συνεχεια, οτι ολα τα ''μικρα'' κομματα ειναι στον ιδιο παρανομαστη?
    Καμμενος, τι ''λες'', οτι θα κανει του κεφαλιου του? Οτι ενα πρωι πηρε την παντιερα της επαναστασης και ξεκινησε ανενδοτο? Γιατι μου θυμιζει μητσοτακη και λοιπους αποστατες του '60, διαβασε παλια αρχεια εφημεριδων, να δεις ποσο ''συγχρονος'' ειναι ο καμμενος και ποσο ''ανεξαρτητος''.
    Η χρυση αυγη, ειναι το ''γνωστο'' μορφωμα που περιφερεται σε ολη την ευρωπη, για να ''συνετιζει'' τον μικροαστο, ποτε λεγεται λεπεν, ποτε μιχαλιολακος, ενταξει σε περιοδους ''ειρηνης'' ανεβαινουν τα ποσοστα αυτων που απο τα συνταγματα των ''δημοκρατιων'' επρεπε να βρισκονται σε........μουσεια.
    Δηλαδη καστανιδης, κατσελη, πιστευεις οτι ειναι κατι αλλο εκτος απο το πασοκ, οταν χρειαστει και αν μαζεψουν ψηφαλακια θα τα δωσουν στον ερανο της 7,8,9 που θα τους ζητηθει προς ''αποκατασταση'' της ''δημοκρατιας'' μας.
    Οικολογοι σε καθε εκλογες ενας ''καινουργιος'' αστερας τους μας καλει να ψηφισουμε τι? Προγραμμα κανενα, ιδεολογια, σημερα, λιγο δεξια, αυριο λιγο κεντρο, μεθαυριο λιγο αριστερα, αντιμεθαυριο, οτι ''πει'' η μετεωρολογικη υπηρεσια.
    Και απο τους υπολοιπους σχηματισμους-κομματα πρεπει να τους παρακολουθεις ανα ωρα για να δεις κατα που φυσαει ο καιρος και αυτοι χαρασουν πορειες, αυτα τα λιγα, ηδη επρεπε μια τοσο επιμελης ''μαθητρια'' να τα ειχε ξεσκονισει αυτα, οχι να θελει σκονακι την ωρα του διαγωνισματος ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή