Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012







ΑΓΑΝΤΑ...

ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΑΡΛΣ Η ΤΖΩΡΤΖ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ

Ρε τα λεφτα που εδινα τεταρτη και σαββατο οταν τραγουδουσες στην πλακα, τα θελω πισω, ρε μας κοροιδευες, μας μπουχτισες στο ψεμμα, τα λεφτα μου πισω.

Αληθεια ρε, στην συνεντευξη σου στην τσαπανιδου ζητησες να γυρισει και ο οποιος εργατης εκλεψε λεφτα απο το κρατος, πως ρε ξεφτερι, εκλεψε ενας εργατης το κρατος, πως?

Αληθεια αυτα που σου εχουν γραψει, δυο φυλλαδες, ευσταθουν?

1ο δημοσίευμα - Στα 300 εκατ. το χρέος Νταλάρα, μετέωρος ο συμβιβασμός
Υπό τη δαμόκλειο σπάθη της καταβολής 300 εκατ. δρχ. στην Εφορία βρίσκεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Γιώργος Νταλάρας, αφού απλώς τρέχει η προθεσμία συμβιβασμού και ο καλλιτέχνης δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση των φορολογικών αρχών.
Με χθεσινές πληροφορίες, το ποσό της φοροδιαφυγής 100 εκατ. δρχ., που εντόπισε το ΣΔΟΕ, αυξήθηκε σε 300 εκατ. δρχ., με τις προσαυξήσεις (από το 1993) που επέβαλε η Εφορία Ψυχικού.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση κοινοποιήθηκε στον καλλιτέχνη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και δεν έχει παρέλθει η (δίμηνη) προθεσμία αποδοχής της.
Το γεγονός αγνοούσαν προχθές παράγοντες του υπουργείου, λόγω πρόσφατης αλλαγής του εφόρου, και έλεγαν πως έγινε συμβιβασμός που οδηγεί στο ένα τρίτο (100 εκατ. δρχ.), με άμεση καταβολή του 10% και του υπολοίπου σε δόσεις.
Πηγή:
Ελευθεροτυπία 07/02/2003

2ο δημοσίευμα - O σύμβουλος ήταν πολυπράγμων
Ως διάττων αστήρ κατέπεσε ο κ. Πανταγιάς μετά τις παρεμβάσεις υπέρ Nταλάρα στο ΣΔOE. Τα καμώματα και οι παρεμβάσεις του Γιώργου Πανταγιά, όπως αυτή στο ΣΔOE υπέρ των φίλων του Γιώργου και Άννας Nταλάρα, τον οδήγησαν εκτός πρωθυπουργικού μεγάρου.
Πηγή:
Καθημερινή 07/02/2003

Τον παγκαλο τι ειπαμε οτι τον εχεις? Τιποτα? Μπα δεν νομιζω. Παντως στον ιδιο σταβλο εισαστε, χωμενοι μεχρι την μυτη στα σ....

Ρωτήθηκε η γνώμη του για το μνημόνιο αλλά και για τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου περί απώλειας εθνικής κυριαρχίας.

Ο τραγουδιστής είπε ότι συμφωνεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρίς όμως υπερβολές.

"Συμφωνώ με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας αλλά δεν υπερβάλλω" είπε χαρακτηριστικά.

Πως θυμηθηκα ''τωρα'' αυτο, ειναι ν'απορεις μαζι μου, κανω κατι συνειρμους, μα κατι συνειρμους, ''ακου'' τωρα τι θυμηθηκα, κατι δηλωσεις σε τουρκικο μεσον, «Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι.
Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο.
Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως 'ανήκει στους Τούρκους', άλλοι 'στους Έλληνες', στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια» δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, η την αλλη του δηλωση, στην τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έρχεται με μία νέα δήλωση: «Δεν διαδήλωσα ποτέ υπέρ του Αμντουλάχ Οτζαλάν, από πού συμπεράνατε αυτό;»

Ρε κατι φωτο που εχεις ''κλεψει'', με τον Φ. Καστρο, τον Γ. Ριτσο, τον Μ. Λοιζο, να μας τις γυρισεις πισω, αυτες οι αναμνησεις δεν σου ανηκουν, τις προδοσες με την δηλωση σου υπερ της ψηφισεις του μνημονιου.

ΡΕ ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...



υσ «Δεν συμφωνώ με τα Μνημόνια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Είναι: Ή Μνημόνιο ή καταστροφή», σημείωσε ο κ. Νταλάρας επιβεβαιώνοντας τη γνωστή τακτική διλημμάτων που έθεσε επανειλημμένως κατά την προηγούμενη διετία ο κ. Παπανδρέου.

12 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα τελευταία, χθες ή προχθές κάπου διάβασα ή άκουσα ότι έχει προγραμματίσει, ο φιλάνθρωπος,συναυλίες για την ενίσχυση των αστέγων, ο πρέσβης καλής θέλησης γιατί είναι και τέτοιος.
    Και όχι δεν έχω να κλαίω για τα λεφτά που άφηνα στις μπουάτ που εμφανιζόταν.Θυμάμαι μια φορά που πήγαμε να τον δούμε στην Πλάκα και επειδή εχει ουρά, είπαμε "ε,αη στο δαίμονα που θα περιμένουμε και ουρά" και φύγαμε.
    Αλλά θέλω πίσω τα τρεχάματά μας, θέλω πίσω την αγωνία και τις προσπάθειες για την επιτυχία των συναυλιών του στην περιοχή μας.
    Συμβιβασμένοι, μαθημένοι στις αλλαξοκωλιές.Αυτή η συνομοταξία ανθίζει μέσα στις αποχετεύσεις μέσα στα σκ...ά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. blackbedlam καλησπερα, Συμβιβασμένοι, μαθημένοι στις αλλαξοκωλιές.Αυτή η συνομοταξία ανθίζει μέσα στις αποχετεύσεις μέσα στα σκ...ά, το ευχαριστηθηκε η ψυχη μου, με τον......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορώ πως... δεν έφυγε από τη θέση του το κάδρο στην τελευταία φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευρυτανα ινηλατη καλησπερα, στην τελευταια φωτο και τα δυο δεκανικια του πασοκ, ηταν στο Κ.Κ.Ε, ο ενας με το μουστακι μας ''μαθαινε'' τον ορο ευρωγκαρσονια και ο ξυρισμενος, τραγουδουσε το στην Αθηνα μες το κεντρο φυτρωσε καινουργιο δενδρο, ομως κυλισε νερο στο αυλακι, ειδαν και οι δυο συν τα υπολοιπα ξυπνοπουλια, οτι δεν υπαρχει περιπτωση ν'αλωσουν το κομμα, πεταξαν τις μασκες και περνανε τον μηνα που τρεφει τους εννια, μικρος τοπος και κατι τετοια κ.λοπαιδα, λογω χαρακτηρα δεν μπορουν να κρυβονται εσαει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σε όλους.
    Δημήτρη και ββ, θα διαφωνήσω μαζί σας. Δεν ζητώ τίποτα πίσω από όσα του έδωσα. Το 1983, πιτσιρικάς, σε μια από τις δύο συναυλίες του στο Ολυμπιακό στάδιο, ήμουν εκεί. Ήταν η πρώτη φορά που πλήρωσα για να τον ακούσω. Ακολούθησαν κι άλλες, συναυλίες, παραστάσεις, δίσκοι, σιντι, κλπ. Οι περισσότερες φορές απ' όσες τον έχω "συναντήσει" είναι συνδεδεμένες με δικές μου "στιγμές", που δεν θα τις ζούσα χωρίς αυτόν.
    Δεν μετανοιώνω για τίποτα απ' όσα του έδωσα, μου έδωσε περισσότερα. Ούτε ντρέπομαι βέβαια. Εγώ είμαι ακόμα ΕΔΩ, αυτός θαμπώθηκε από τα "φώτα" και την κοπάνησε.
    Είμαι περήφανος για το παρόν και το παρελθόν μου, αυτός δεν ξέρω αν μπορεί να πει το ίδιο για τον εαυτό του.
    Δεν μου χρωστάει τίποτα, δεν του χρωστάω επίσης.
    Το γαμώτο που μένει, είναι πως δεν μπορώ να τον "ακούσω" πια όπως τότε που με ανατρίχιαζε η φωνή του.
    Σήμερα με ανατριχιάζει η σκέψη του...
    Καλή δύναμη ωρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kάτι τέτοιοι όμως, σαν τον μουστακλή, κάνανε - ως μεγαλοστελέχη ΤΟΤΕ- κουμάντα και διαγράφανε όσους δεν παγαίνανε με "τα νερά τους" (τα θολά κατά πως αποδείχτηκε). Γι αυτό σου λέω εμπιστοσύνη μόνο στις ιδέες μας και στη λαϊκή πάλη, όλοι οι άλλοι, ηγέτες ξε-ηγέτες ΟΛΟΙ υπό αυστηρή κρίση. Είδαμε και Βάρκιζες και πολλά άλλα από κάτι σαν δαύτους. "Το νου μας" που ΄λεγε κι ένας μεγάλος επαναστάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχουμε δει και ακούσει πράγματα και θάματα από πρώην αγωνιστές και σας κάνει εντύπωση το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας; Καλός και άξιος καλλιτέχνης, αλλά η πολύ κουλτούρα έχει και τις παρενέργειές της.
    Α ρε Τζιμάκο, καλά τα λες, «Κάγκελα, Κάγκελα Παντού… και τα μυαλά στα κάγκελα….», άσχετο;
    Καλά κούλουμα λοιπόν συντρόφια, και προσοχή τους αητούς, απαγορεύεται η πτήση άνω των δέκα μέτρων, υπάρχει κίνδυνος παραβίασης του Τροϊκανικού FIR!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οικοδομε καλησπερα, μολις πριν λιγο ειδα τα σχολια, συγνωμη, εσυ σιγουρα δεν τους χρωστας, εσυ του εχεις δωσει την σημερινη του υποσταση, εσυ, εγω, εμεις.

    Το σημερα του χθεσινου μας ''φιλου'' με αηδιαζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευρυτανα καλησπεροκαλημερα, συγνωμη και απ εσενα, τωρα ειδα, αυτος ο μουστακιας, η αλλη στην ευρωβουλη, ο τριτος πρωην υπουργος της κυβερνησης τζανετακη, ο τεταρτος, αρχηγος του συνασπισμου, ο αλλος στην ανταρσυα και ατελειωτη η σειρα απο ''προσωπικοτητες'' που εγιναν ''καποιοι'' απο τα δικα μας ''χειρικριτηματα''.

    ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ, Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ Η ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Scorpion49 ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΚΑΛΗΜΕΡΑ, παλι και σ'εσενα ζητω συγνωμη για την αργοπορια της απαντησης στο σχολιο σου, δεν εχεις αδικο, αλλα να με αυτον τον π,,,,, λειτουργει πιο πολυ το θυμικο.

    Καλα να περασεις με τους αγαπημενους σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή