Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012




ΑΓΑΝΤΑ...


Αποσιωπά την αλήθεια το ΕΘΝΟΣ

Να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος του ΚΚΕ, επιχειρεί το χτεσινό «Εθνος», που κάνει κεντρικό θέμα το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους ΟΤΑ.

Στο πρωτοσέλιδό του, αναφέρεται σε «Πόρισμα ΣΟΚ για τη διαφθορά στους δήμους» και δίπλα σε άλλες υποθέσεις, που σύμφωνα με την εφημερίδα στοιχειοθετούν διαφθορά, το «Εθνος» γράφει: «Επιχορήγηση 3.000 στο ...ΚΚΕ από δήμο της Β. Ελλάδας».

Στις μέσα σελίδες, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει: «Ο γειτονικός δήμος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης προχώρησε ακόμη περισσότερο στις επιχορηγήσεις συλλόγων και ενέκρινε ποσό 6.000 ευρώ για τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών καθώς και 3.000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.
Τα εντάλματα δεν εγκρίθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο».

Ποια είναι η πραγματικότητα, την οποία σκόπιμα αποσιωπά το «Εθνος»;

Το ΚΚΕ, αφιέρωσε την Οικονομική Εξόρμηση Δεκέμβρη 2008 - Γενάρη 2009 στη συγκέντρωση χρημάτων για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει το Αρχείο του Κόμματος.

Μαζί με το πλατύ άνοιγμα στο λαό, το ΚΚΕ είχε μεταξύ άλλων απευθυνθεί δημόσια και σε όλους τους Δήμους της χώρας, ζητώντας να το ενισχύσουν οικονομικά, με δεδομένο ότι η φύλαξη και η αξιοποίηση του Αρχείου του Κόμματος, δεν είναι υπόθεση μόνο των κομμουνιστών, αλλά ευρύτερη και αφορά συνολικά τη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας.

Ανάμεσα σ' αυτούς τους Δήμους ήταν και των Αμπελοκήπων.

Οπως έγινε παντού, το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου εγκρίθηκε το σχετικό κονδύλι της ενίσχυσης, το οποίο όμως απέρριψε στη συνέχεια το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία το «Εθνός» την ξέρει, αλλά την αποκρύβει, από αντιΚΚΕ εμπάθεια και για να συκοφαντήσει το Κόμμα.

Αλλα κουραγιο...



υσ το ''μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει''

2 σχόλια:

  1. Θα με πεις..Μονοχνωτο..Ισως και μονοπαντα και λειψα σκεπτομενο...!!
    Αλλα εμενα η γνωμη μου ειναι..Οτι η διασωση της περιουσιας του κομματος γενικα...
    Και ειδικα του αρχειου του...
    Ειναι στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθυνη..Των ιδιων των Κομμουνιστων...ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ αυτων...!!
    Και ηταν λαθος η αποφαση, να ζητηθει ενισχυση, απο μερους αλλων...!!
    Τωρα...
    Ερχονται οι διαφοροι..Παπαγαλοι...
    Και με τη μιση αληθεια που σερβιρουν...
    "πουλανε" εκδουλευση...
    Στο κατοχικο καθεστως...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαστορα χαιρεται, τα ''ειπα'', αλλα οταν ''ειδα'' το αδειο ''πορτοφολι'', δυστυχως μονο ετσι γινεται το αρχειο της ιστοριας της χωρας μας, να μπει στο σπιτι του.

    Το καθε εθνος και ο καθε δορυφορος θα λενε παντα τα δικα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή